banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 926 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jan 2025, 21:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Како сте такви и нападате нашег земару. :lol:

Што се тиче студената велика већина је ту да оправда потрошено вријеме и чека крај испитног рока. Разлог да се касније правдају што су изгубили годину.

Да ће се нешто примијенити-неће. Прије 25 година симбол скупљена шака, сад отворена.
Ниједно ми се не свиђа, за српски народ сигурно неће бити позитивно.

Што се тиче стања у држави да је ујебано-јесте. Од мјесне заједнице до врха државе, али то је до народа. Они у власти су огледало већине.

Поштен човјек ће се бавити својим послом, битанга ће се гурати да се негдје ували, а оваква дешавања су идеална прилика.

Што се тиче свих који пишу "само нека се мијења, не може горе", јесте ли могуће да имате тако кратко памћење? Примјер је и код нас у граду кад изабереш некога без дана стажа ко није ништа направио у животу и даш му да управља градом, а има жељу да буде нови Додик/Вучић или упиши било које друго име.
Или да идемо мало даље на исток, ајмо циркусанта који курцем свира клавир изабрати за предсједника. Од 44 милиона становника нема нико паметнији, а и лако га је макнути послије, за 4 године су нови избори да се казни ако не буде радио како народ воли. Само нешто не иде, више му се свиђа да се избори потпуно укину.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 21:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 22:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Philby je napisao:
Како сте такви и нападате нашег земару. :lol:

Што се тиче студената велика већина је ту да оправда потрошено вријеме и чека крај испитног рока. Разлог да се касније правдају што су изгубили годину.

Да ће се нешто примијенити-неће. Прије 25 година симбол скупљена шака, сад отворена.
Ниједно ми се не свиђа, за српски народ сигурно неће бити позитивно.

Што се тиче стања у држави да је ујебано-јесте. Од мјесне заједнице до врха државе, али то је до народа. Они у власти су огледало већине.

Поштен човјек ће се бавити својим послом, битанга ће се гурати да се негдје ували, а оваква дешавања су идеална прилика.

Што се тиче свих који пишу "само нека се мијења, не може горе", јесте ли могуће да имате тако кратко памћење? Примјер је и код нас у граду кад изабереш некога без дана стажа ко није ништа направио у животу и даш му да управља градом, а има жељу да буде нови Додик/Вучић или упиши било које друго име.
Или да идемо мало даље на исток, ајмо циркусанта који курцем свира клавир изабрати за предсједника. Од 44 милиона становника нема нико паметнији, а и лако га је макнути послије, за 4 године су нови избори да се казни ако не буде радио како народ воли. Само нешто не иде, више му се свиђа да се избори потпуно укину.

Toliko si se toga nalupao u ovom postu a mogao si samo kratko napisati neka našeg Vučića i Dodika i gotovo...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 22:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Да их волим - не волим. Али да ове друге никако не подносим то је тек истина.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
philby brt ti ga baš nabaca s brda- s dola....niko neće izgubiti godinu taman čitavo ljeto polagali...drugo ako promjena šizofrenog apsolutiste sa vlasti ne znači nešto bitno onda ne znam šta bi drzgo značilo.Ok shvatam da se od 5 oktobra na ovamo srbija nije usrećila promjenom vlasti ali taj period je samo mikrosekunda i državnom bitisanju.Što duže ostanu na vlasti to će veću štetu ostaviti...zatim,taj kurcosvirač nije došao voljom naroda već je raznim mehanizmima zapada ustoličen isto ko vučić i dodik.kakva volja naroda i vražija mater.
Rivadhino..ja sam među prvim na forumu rekao da postoji ruski otisak iza studenata i nije se samo vučić okrenuo prema zapadu već i dačić.
Da li se sjećate onog dodikovog bivšeg savjetnika Perišića.onog prorusa kojem je Dodik pokazao šut kartu...e taj danas osipa drvlje i kamenje na Vučića i Dačića.Dodika do duše ne pominje ali valjda bi Mile trebao da putuje s njima u paketu,možda zato

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Sto se tice demonstracija studenata i masovnog izlazenja na ulice nije mi jasno kako se do sada nije primjenio zapadni modus!

Treba se samo prisjetit demonstracija na zapadu kao sto su demostracije protiv G20, G7, NATO, zuti prsluci u Fracuskoj i tako dalje.
Taj isproban modus razbijanja i kompromitovanja demostranata ide po istom sablonu zadnjih 40 pa i vise godina.
Kada dodje do ozbiljnih masovnih demostracija protiv vlasti, i kada demostranti traze nesto od iste ide isprobana sema!!

Pripremi se grupe od 500-1000 ljudi koji se dovedu iz drugih regiona ili su pripadnici specijalnih sluzbi, moze i veci broj zavisi od velicine demostracija.
Te grupe na zapadu su presvuceni "obicni gradjani" ili presvuceni "pripadnici unija", ili presvuceni "studenti".
Ti isti se pomjesaju sa mirnim demostrantima i onda po dogovoru uvjezbano krenu da obijaju izloge, pljackaju, obijaju radnje, ruse i razbijaju sve redom.
Jos bolje je ako napadaju policiju sa zapaljivim koktelima i pale i prevrcu im kola.
Sto vise nasilja to bolje i sto vise stete. Onda krece druga faza!

Da bi se zastitila imovina, red i mir i neduzni gradjani krece se u akciju: konji, vucijaci, kornjace policija masovno razbija sve redom.
Odvodi u sporedne ulice u pripremljene velike kaveze mirne demonstrante i koje poslije odvlaci dalje.
Mediji uveliko prikazuju nasilje "demostranata", rusenje, pljacku koje "demonstranti" rade. Prikazuju tu negativu od koje obicni gradjani kad gledaju se zgrazaju!
A policija .....policija pozitiva.....zavodi red i mir. :D
Ehh Srbija je 40-50 godina iza zapada.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako bi bilo da je situacija jednostavna ali izgleda da je složena

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Brale001 je napisao:
Sto se tice demonstracija studenata i masovnog izlazenja na ulice nije mi jasno kako se do sada nije primjenio zapadni modus!

Treba se samo prisjetit demonstracija na zapadu kao sto su demostracije protiv G20, G7, NATO, zuti prsluci u Fracuskoj i tako dalje.
Taj isproban modus razbijanja i kompromitovanja demostranata ide po istom sablonu zadnjih 40 pa i vise godina.
Kada dodje do ozbiljnih masovnih demostracija protiv vlasti, i kada demostranti traze nesto od iste ide isprobana sema!!

Pripremi se grupe od 500-1000 ljudi koji se dovedu iz drugih regiona ili su pripadnici specijalnih sluzbi, moze i veci broj zavisi od velicine demostracija.
Te grupe na zapadu su presvuceni "obicni gradjani" ili presvuceni "pripadnici unija", ili presvuceni "studenti".
Ti isti se pomjesaju sa mirnim demostrantima i onda po dogovoru uvjezbano krenu da obijaju izloge, pljackaju, obijaju radnje, ruse i razbijaju sve redom.
Jos bolje je ako napadaju policiju sa zapaljivim koktelima i pale i prevrcu im kola.

Da bi se zastitila imovina, red i mir i neduzni gradjani krece se u akciju: konji, vucijaci, kornjace policija masovno razbija sve redom.
Odvodi u sporedne ulice u pripremljene velike kaveze mirne demonstrante i koje poslije odvlaci dalje.
Mediji uveliko prikazuju nasilje "demostranata", rusenje, pljacku koje "demonstranti" rade. Prikazuju tu negativu od koje obicni gradjani kad gledaju se zgrazaju!
Kad bi vlast u Srbiji bila sposobna organizovati takvu vrstu razbijanja onda demonstracije ne bi ni postojale jer bi sve funkcionisalo kako treba.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Apsolutno nisam fan Vučića od kad se pojavio SNS, a i sjecam se da je došao na glup nacin na vlast, Toma Nikolić strajk gladju,isto bili neki protesti,itd...

Ovo što se radi u Srbiji je sve iz udžbenika kako se rusi vlast, medjutim ono što ja i dalje ne kontam...ko je predviđen da dodje poslije Vučića ? Posto u opoziciji nema pametnih ljudi, plašim se da mogu doći samo još gori...i zato stalno pišem, kad god neko spomene bilo kakve promjene, ja sam protiv toga po defaultu jer svaki put dolaze sve gori.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Gotovo uvijek dođe bolja vlast. Evo sad mi reci jel bolja ova vlast u Srbiji ili prethodna?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da, 90-te su pokazale kako bolja vlast dođe...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
Gotovo uvijek dođe bolja vlast. Evo sad mi reci jel bolja ova vlast u Srbiji ili prethodna?
Pojavi se izuzetak od pravila, na način da neko toliko bude loš da ga poslije je teško prevazići u sjebavanju stvari. Demokrate su bile taj izuzetak.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
wizzy_bl je napisao:
Apsolutno nisam fan Vučića od kad se pojavio SNS, a i sjecam se da je došao na glup nacin na vlast, Toma Nikolić strajk gladju,isto bili neki protesti,itd...

Ovo što se radi u Srbiji je sve iz udžbenika kako se rusi vlast, medjutim ono što ja i dalje ne kontam...ko je predviđen da dodje poslije Vučića ? Posto u opoziciji nema pametnih ljudi, plašim se da mogu doći samo još gori...i zato stalno pišem, kad god neko spomene bilo kakve promjene, ja sam protiv toga po defaultu jer svaki put dolaze sve gori.

"Svaki put dolaze sve gori"- zvuci kao neka distopijska mantra.
Hoces reci da su i SNS i SNSD najgori do sada?

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U suštini PDP je najgori...toliko su bili loši da je narod vratio SNSD.

Da je današnji SNSD lošiji od SNSD prije 15 godina, vjerujem da jeste.Da je SNSD lošiji od nekih prošlih političara, vjerujem da jeste.

Da je SNS lošiji od Slobe, u to sam ubjedjen da jeste.Da je lošiji od Kosturnice i to vjerujem Jedino je tu DS kao izuzetak od pravila.

A prije toga svega si imao SFRJ ,čiji političari su bila 2 klase iznad svega što danas imamo.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
skypostman je napisao:
Brale001 je napisao:

Kad bi vlast u Srbiji bila sposobna organizovati takvu vrstu razbijanja onda demonstracije ne bi ni postojale jer bi sve funkcionisalo kako treba.

Nije to toliki problem organizovat, nije to roket sajens, samo daj dobrog kesa i sve moze.
Imaju tarife po slozenosti, kategorijama i obimu sve se to da samo kesovine u obilnim kolicinama!!!
Jos malo pa ces moci to narucit na Amazonu...!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 07:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
danijell je napisao:
Da, 90-te su pokazale kako bolja vlast dođe...
90ih se u Srbiji nije ni mjenjala vlast, ako ćemo pravo....

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Promjene će se desiti kad većini dogori do noktića, a pošto još nije ta faza i većini je ok, ništa od promjena.....

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 08:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Rivaldinho je napisao:
Штавише, све сам склонији мишљењу да су баћушке почели озбиљније да рове, само се јавно праве француске собарице. Шта ће, овај купује Рафале, Мистрале, кинески ПВО, израелске ракетне системе, чека се да се види хоће ли тенк бити Леклер или нешто друго западно... оде им НИС... ефективно, Вучић врши потпуно дистанцирање од Русије, док и он јавно туче изјавама о неувођењу санкција и слично.

Uh Rivaldinjo, ja bih pjevao da je tako, ali čisto sumnjam da Rusi mogu tako nešto izvesti.. Još uz to, to baš nije njihov stil, oni su više tvrda čizma, a ovi demoni sa Zapada su taj perfidni upad kroz nekakve NVO, borce za ljudska prava i slična preseravanja. Ja mislim da Rusi brane Vučića baš iz te politike - mi se ne petljamo u unutrašnja uređenja drugih država, njima je dovoljno što smo mi jedina država u Evropi što nije uvela sankcije i to je dosta od nas, kontam da tako gledaju.

Inače, profesor Milo Lompar momentalno za neku visoku funkciju. Čovjek pravi onaj intelektualac u pravom smilu te riječi, za ove na vlasti mesija. Pored toga recimo eto ti Miša Bačulov, čovjek normalan, sportista, bez mrlje, nikakva preseravanja ljevičarska i slično. I tako se može sigurno probrati bar još 20ak ljudi, a sa 20ak ljudi što malo pritisnu uzde, počeli bi raditi i sudovi i tužilaštvo, a onda je nebo granica.

S obzirom da su ove podržali i Ameri i Rusi, znači da su studenti - ničiji i to narod prepoznaje i zato se okuplja i u ovom nestvarnom broju. Ne može se više reći e ovi su ovi ili oni. Skupila se ona lakrdija u NS da upada u Maticu Srpsku pod plaštom studenata, ali su se odmah pravi studenti ogradili od njih. Tako se to radi.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:

Bolja je ova jer je nakon žutih ostalo njih par milonera a danas imamo njih na stotine...stotine Miškovića koje je Vučić hapsio....znači bolje je sad

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2025, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skitnica je napisao:
wizzy_bl je napisao:

"Svaki put dolaze sve gori"- zvuci kao neka distopijska mantra.
Hoces reci da su i SNS i SNSD najgori do sada?

Najgori to svakako iz jednog razloga --što su imali najveći zahvat novca iz međunarodnih banaka a uništili ili prodali skoro sva javna dobra

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 926 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]