banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 926 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2025, 06:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
skitnica je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
danijell je napisao:
A šta je rekla čudno? Da neko na Zapadu hoće da iskoristi da protesti pređu u nedemokratsko rušenje vlasti izabrane na izborima, što je bliže stavu vlasti u Srbiji o obojenoj revoluciji...

Svako vidi ono što mu se sviđa
Zaharova nigdje nije pomenula zapad...a znamo da su na studente kidisali vučićevi batinaši....dal njegovi ili BIA operativci.svejedno

Misli na Zapad, jasno je.... Kao sto je jasno da joj ti protesti nisu mrski.

Citiraj:
– Увек је важно подићи глас и бити саслушан. Сви морају да осуде насиље и придржавају се мирних демонстрација. Демократски процес мора да се поштује. Не подржавамо оне који подривају владавину права или који насилно преузимају владине институције. Ако вам се не свиђа закон или вођа, радите на томе да их промените – али немојте прибегавати насиљу – рекао је Гренел.

https://www.intermagazin.rs/grenel-i-am ... e_vignette

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2025, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Trude se ameri da svoje čedo ostave na vlasti, vjerovatno će i uspjeti u konačnici, ali vučko dugo nije bio nervozniji.
Pročitah podatak da je od 25 dana januara, 24 jahao na svojim medijima.
Uvijek je psiho bio, ali od početka protesta, psiho poremećaj ličnosti je digao na viši nivo.

A štetu mu prave đuka bizon i slične vedete. Oni svojim gostovanjima prosto tjeraju narod da izađe na ulice.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2025, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ko je najviše likovao pobjedom Trampa... Onaj ko je njihov sluga i ko je kačio na glavu kačket mejk amerika...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danas u amfiteatru pravnog fakulteta u goste dolazi Dejan Bodiroga.... Bog se javi na Savindan
Ipak u srijedu, pardon

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 13:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Dobro, može i na Časne Verige 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 15:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Može jedno pitanje za studente,

Ko će da dodje ako ovaj ode?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 16:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Minimum par stotina hiljada obrazovanih ljudi u Srbiji... Profesija da biras, dokazanih iz realnog sektora, ostvarenih itd... A ti pitas ko ce? Neradnik i lazov koji nema dana radnog staza? Njega nema ko da zamjeni?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nvjv neko neukaljane prošlosti,neko ko uživa poštovanje u šorokim narodnim masama a takvog ne treba tražiti u N1 opoziciji

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Nvjv neko neukaljane prošlosti,neko ko uživa poštovanje u šorokim narodnim masama

Baja Mali Knindža? :iconbiggrin:

Naći če služba, ako su mogli ovog, naći će i drugog.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ako se sllužbe bude pitalo baja je prvi pik :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Nigdje ne piše da ne može da obavlja istovremeno predsjedničke funkcije u dvije zemlje tako da mu je put otvoren ako AV ode/sleti...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
skitnica je napisao:
danijell je napisao:
A šta je rekla čudno? Da neko na Zapadu hoće da iskoristi da protesti pređu u nedemokratsko rušenje vlasti izabrane na izborima, što je bliže stavu vlasti u Srbiji o obojenoj revoluciji...

Svako vidi ono što mu se sviđa
Zaharova nigdje nije pomenula zapad...a znamo da su na studente kidisali vučićevi batinaši....dal njegovi ili BIA operativci.svejedno

Misli na Zapad, jasno je.... Kao sto je jasno da joj ti protesti nisu mrski.

Citiraj:
– Увек је важно подићи глас и бити саслушан. Сви морају да осуде насиље и придржавају се мирних демонстрација. Демократски процес мора да се поштује. Не подржавамо оне који подривају владавину права или који насилно преузимају владине институције. Ако вам се не свиђа закон или вођа, радите на томе да их промените – али немојте прибегавати насиљу – рекао је Гренел.

https://www.intermagazin.rs/grenel-i-am ... e_vignette

Konacno da Ameri i Rusi imaju slican narativ oko necega, s tim da Ameri djeluju tvrdje prema demonstrantima.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 17:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Ne znam što uopšte pričate o smjeni Vučića kad od toga nema ništa. Evo sad će vanredno obraćanje u stilu: "našli smo dokaze da su strane službe zapadnih i susjednih neprijateljskih zemalja organizatori protesta u nameri da unište Srbiju jer su ljubomorni na naš privredni rast koji je najveći u Europi...." itd. Kasnije organizuje referendum o svom statusu, penzioneri i budžetlije ga ostavljaju....protesti jenjavaju i razvodnjaju se i priča završena. Ovo će on izmanipulisati bez problema i okrenuti u svoju korist.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 18:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
On svaki put kada se obrati, veci je broj ljudi na ulici.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 18:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Tabako Pit je napisao:

Nisam student al brate crnog cigana da stave bolji bi bio. Bakir bi bio bolji.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 18:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Nek dođe Lucifer lično umjesto njega, makar bi bio manje zlo.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Tabako Pit je napisao:

Србија је на Балкану увијек прва ишла у промјене, прогрес. Прва дигла устанак, тек за њом Грчка. 1830-их донијела најпрогресивнији устав у Европи, па је пар царевина натјерало да га повуку... Србија је апсолутно увијек имала људе врхунског квалитета, свјетског нивоа. Ако их сад нема и ако је Вучић најбоље што има, то је то, затварај радњу, мотај каблове. Постојање земље губи смисао.
А мислим да и те како има (Наравно, нико од ових Вучићевих вјечитих сарадника, Ђилас и такви. Ено га, Шутановац награђен амбасадом у Америци. Све је то суштински иста братија).
Па тај Вучић је ушао у све ово без дана радног стажа...
Али рекао бих да их треба тражити искључиво у традиционално оријентисаним људима (не и испразним екстремима, галамџијама... ти се у правилу лако окрену, као Мица Заветница), већ људима као што је нпр. Влада Димитријевић, ерудитама.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skitnica je napisao:
Konacno da Ameri i Rusi imaju slican narativ oko necega, s tim da Ameri djeluju tvrdje prema demonstrantima.

Sram bilo i te studente,nemaju istaknutog predstavnika da ruske i američke službe znaju kako će djelovati već nekakve plenume...zasjedaju i donose odluke bez njihovog uplitanja.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
skitnica je napisao:

Sram bilo i te studente,nemaju istaknutog predstavnika da ruske i američke službe znaju kako će djelovati već nekakve plenume...zasjedaju i donose odluke bez njihovog uplitanja.

Хм... не једном сам био у ситуацији да, рецимо, за роштиљ "организован" пар дана унапријед, ако је окупљање заказано неког дана у 11, у 10 сати наведеног дана сам морао цимати људе да видим је ли се иде...
Тако да нешто не вјерујем у потпуну спонтаност тих окупљања, још мање у "народ" који нешто ради.
Штавише, све сам склонији мишљењу да су баћушке почели озбиљније да рове, само се јавно праве француске собарице. Шта ће, овај купује Рафале, Мистрале, кинески ПВО, израелске ракетне системе, чека се да се види хоће ли тенк бити Леклер или нешто друго западно... оде им НИС... ефективно, Вучић врши потпуно дистанцирање од Русије, док и он јавно туче изјавама о неувођењу санкција и слично.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2025, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 21 Dec 2012, 16:36
Ne jebu ga djeca dva posto.
Sva bahatost ovih dvanaest godina dolazi na naplatu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 926 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]