Da li ste ga gledali? Kakav vam je?
Pohvale i kritike ovdje...
Evo, kopiram se sa 'zadnji film koji ste pogledali' da ponovo ne pisem:
"Svidio mi se film, animacija i to kako je uradjen uopste, a mislim da je trebalo odraditi bar jos jednu borbu sa Victorom Von Doomom, jer ono da ga pobijede iz prve i nije bas prihvatljivo.
Uzasno im zamjeram sto u filmu nije bila pjesma, tj. tema FF-a (Everything Burns, Anastacia & Ben Moody)... Ja sam tokom cijelog filma cekao tu pjesmu, kad ono nista. Cak ni na kraju..."
Vezano za pjesmu, kako to da nije bila na filmu? Da li je ima na traileru (nisam ga gledao)?
Mislim, zasto je pjesma 'theme' ako je uopste nema nigdje vezano za film?
Evo vam link za male propuste na filmu:
http://www.imdb.com/title/tt0120667/goofs
Sad kad sam procitao sve, ove 2 greske su mi upale u oko (dok sam gledao), iako nisam bas obracao paznju, tj. sad sam se sjetio
1.
As Susan Storm is containing the Super Nova being created by Johnny Storm her nose begins to bleed, but seconds later there is no sign of blood on her face.
2.
At the start of the movie, Dr. Doom has a scar forming on the left side of his face. Later on, it switches to the right.
Ovu drugu, sa oziljkom sam primijetio i bilo mi je cudno... Mislio sam... hm... da je to od explozije... ma, uglavnom, primijetio sam je...
Vi?
Ajd', da oladim i ja malo sa manama... Film je super, ali me je sinoc malo isfrustriralo sto je bilo malo neudobno u "Kozari", tj. nisam se nikako mogao namjestiti...