banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jun 2025, 23:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 772 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2024, 22:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 16 Jul 2018, 17:38
Brale001 je napisao:
Bibiju izmakao Nobel...nije lijepo nije!!

Koja je to "nepravda, koja bruka i sramota" tako kurvinjski zaobici Bibija ove godine...aaa ljudi moji ..ccc!! A Bibi se tako trudi!! :lol:

Nobela za mir 2024 su dodjelili tamo nekom Japancu Toshiyuki Mimaki i Nihon Hidankyo i njegovoj organizaciji Hibakusha (zrtve i nastradale od Americkih atomski).
Ako je mogo vlasnik plantaze Obama (toliko ratova vodio i zapoceo) sta fali Bibiju, Bibi vodi rat: "Da rata vise ne bude" i ostali ...jel?

Btw, pa zar nismo mi predlozili Bibija za Nobela cini mi se da sam negdje to cuo, ako nismo to je stvarno sramota!! :D

Rat su započeli fanatici koji su 7.10.23.u jednom danu pobili 1200 ljudi.Usporedivo samo s nacistima i ustašama.
Ko god stane u kraj tim fanaticima,treba mu dat Nobela.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2024, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Krajiški Srbin je napisao:
Brale001 je napisao:

Koja je to "nepravda, koja bruka i sramota" tako kurvinjski zaobici Bibija ove godine...aaa ljudi moji ..ccc!! A Bibi se tako trudi!! :lol:

Nobela za mir 2024 su dodjelili tamo nekom Japancu Toshiyuki Mimaki i Nihon Hidankyo i njegovoj organizaciji Hibakusha (zrtve i nastradale od Americkih atomski).
Ako je mogo vlasnik plantaze Obama (toliko ratova vodio i zapoceo) sta fali Bibiju, Bibi vodi rat: "Da rata vise ne bude" i ostali ...jel?

Btw, pa zar nismo mi predlozili Bibija za Nobela cini mi se da sam negdje to cuo, ako nismo to je stvarno sramota!! :D

Rat su započeli fanatici koji su 7.10.23.u jednom danu pobili 1200 ljudi.Usporedivo samo s nacistima i ustašama.

U drzavi koja ima jedan od najbolji bezbjednosni sistema koji su drzali u najmodrenijem postojecem elektronskom kavezu jednu cijelu populaciji, divljaci i fanatici su probijali tu ogradu na jednom mjestu cak 1sat i 30 min sa buldozerom i upali u naselja tj nasli na spavanju taj cijeli viseslojni bezbjednosni sistem.
To mogu da vjeruju samo oni koji kazu da su Srbi pobili Alabance i da su ih spravom NATO tj Ameri bombardovali to je ista ta ekipa gura isti taj narativ i uvlaci se Amerima u guzu.

Isti taj narativ: "Srbi su bili stoka,divljaci" koja je zaluzila da bude zasuta bombama zbog "divljanja i terorom" nad neduznim Albancima...daj nemoj mi se ukljucivat na komentar kad procitam sta pises kvaris mi ciljelo godisjnje doba ne samo dan.
Idi klanja se Amerima i njihovim prokisim...!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2024, 23:29 
Majstor
Majstor

Brale001 je napisao:
Brale001 je napisao:

U drzavi koja ima jedan od najbolji bezbjednosni sistema koji su drzali u najmodrenijem postojecem elektronskom kavezu jednu cijelu populaciji, divljaci i fanatici su probijali tu ogradu na jednom mjestu cak 1sat i 30 min sa buldozerom i upali u naselja tj nasli na spavanju taj cijeli viseslojni bezbjednosni sistem.
To mogu da vjeruju samo oni koji kazu da su Srbi pobili Alabance i da su ih spravom NATO tj Ameri bombardovali to je ista ta ekipa gura isti taj narativ i uvlaci se Amerima u guzu.

Isti taj narativ: "Srbi su bili stoka,divljaci" koja je zaluzila da bude zasuta bombama zbog "divljanja i terorom" nad neduznim Albancima...daj nemoj mi se ukljucivat na komentar kad procitam sta pises kvaris mi ciljelo godisjnje doba ne samo dan.
Idi klanja se Amerima i njihovim prokisim...!!

Kako da ne.Pravićemo se da 7.10.23. nije ubijeno 1200 ljudi i optužićemo CIA-u zato.
Iz tebe pršti antisemitizam.Idi učlani se u muslimansko bratstvo i maštaj o uništenju Izraela i jevrejskog naroda.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 08:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Nisam advokat od Brale, iako je svima koji ga prate na forumu zanimljiv lik i način pisanja, ali vjerovati da jedna od najjačih službi na svijetu, sa jednom od tri najjače službe u svijetu u zaleđini, sa najjačom logistikom i opremom na Bliskom Istoku, sa satelitima od Ujke Sema, sa nosačima, radarima, i ko zna čim još, sa toliko dronova, kamera, sa toliko ljudi na terenu (jedan od glavnih ljudi u Iranskoj Revolucionarnoj Gardi, jednoj od najjačih organizacija u državi od 80 miliona stanovnika je bio njihov čovjek), može da iznenadi kontigent divlje obučenih fanatika uz to i najslabije muslimanske formacije na Bliskom Istoku, je dosta naivno, a istinitost takve situacije je ravna čudu.

Unazad godinu dana imamo dokaze da se tamo ništa ne prepoušta slučaju i da skoro se nikada ne dešavaju čuda, barem ne u smjeru muslimani - Izrael.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 08:55 
Majstor
Majstor

ElPadrino je napisao:
Nisam advokat od Brale, iako je svima koji ga prate na forumu zanimljiv lik i način pisanja, ali vjerovati da jedna od najjačih službi na svijetu, sa jednom od tri najjače službe u svijetu u zaleđini, sa najjačom logistikom i opremom na Bliskom Istoku, sa satelitima od Ujke Sema, sa nosačima, radarima, i ko zna čim još, sa toliko dronova, kamera, sa toliko ljudi na terenu (jedan od glavnih ljudi u Iranskoj Revolucionarnoj Gardi, jednoj od najjačih organizacija u državi od 80 miliona stanovnika je bio njihov čovjek), može da iznenadi kontigent divlje obučenih fanatika uz to i najslabije muslimanske formacije na Bliskom Istoku, je dosta naivno, a istinitost takve situacije je ravna čudu.

Unazad godinu dana imamo dokaze da se tamo ništa ne prepoušta slučaju i da skoro se nikada ne dešavaju čuda, barem ne u smjeru muslimani - Izrael.

A jel možeš vjerovat da Ukrajinci nakon 2 godine rata upanu na teritoriju Rusije u kursku oblast i iznenade Ruse ?
Ili ćemo i to preispitivat na identičan način ko i upad Hamasa u Izrael prije godinu dana ?
Jel možeš vjerovat da je 19 ustaških seljaka 1972 upalo na teritoriju Jugoslavije na Radušu i iznenadilo svemoguću UDB-u ? Ili ih je UDB-a možda namjerno pustila ko Izraelci Hamas ?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nije mi namjera da ulazim u neku širu raspravu, ali miješaš babe i žabe tj. porediš 72 i ovo danas.
Uzmi recimo i pogledaj seriju Fauda, koja se baš tiče tog odnosa Izraela a pogotovo Gaze i ostatka muslimanskog življa tamo.
Pa onda malo i poslušaj kakav je Mosad, pa onda redom njihove akcije, pa onda njihove i prijašnje NEakcije, pa ćeš onda možda i vidjeti malo o čemu pričamo. U principu hajde da kažemo da je nekih do 5% da je moguće da oni nisu znali, ali uz sve današnje mogućnost i superiornost Židova, maltene je sigurno da su pustili. A onda kad malo uđeš u širu sliku - pa vidiš da imaš ima stotine hiljada ljudi na ulici protiv tebe.. Pa onda vidiš da ti se i drma stolica, pa onda i vidiš da ti Ujka Sem lagano okreće leđa i da ti namještaju sviranje klavira, onda vidiš da ti je rat jedini izlaz da ostaneš u toj fotelji.

To što mi nemamo percepciju da tamo neki smrdo bi pobio nas stotine sitnih ljudi zarad svoje fotelje, to je naš problem.

I da, ne vjerujem da su Ukrajinci iznenadili Ruse upadom u Kursk. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 12:39 
Majstor
Majstor

Uzaludno je pisat s ljudima kojima je sve što se desi u svijetu
teorija zavjere i namještaljka CIA i Mossada.
Jednostavno ne mogu vjerovat da služba može da zataji.
Nema tog kome se to nije desilo kroz istoriju,al džabe teorije zavjere su čudo.
Ne bi me iznenadilo kad neko bude imo tvrđu stolicu da optuži Jevreje zato.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja samo znam da je država Izrael stvar koje se treba čuvati, ko zna šta bi uradili od tebe ili mene samo kad bi imali prilike i koristi.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Maj 2020, 16:30
Al rat je započet 7.10.23...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 15:36 
Majstor
Majstor

filozof sa vrbasa je napisao:
Ja samo znam da je država Izrael stvar koje se treba čuvati, ko zna šta bi uradili od tebe ili mene samo kad bi imali prilike i koristi.

Sigurno nam ne bi sijekli glave ko razni divljaci iz bliskostočnih zemalja 90-ih po Ozrenu i drugim mjestima,za koje sad pojedini Srbi zdušno navijaju.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 16:35 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
A jel možeš vjerovat da Ukrajinci nakon 2 godine rata upanu na teritoriju Rusije u kursku oblast i iznenade Ruse ?

uz pomoc amera i britanaca...ko je pomogo hamasu vrijeme ce pokazati..al koristiti jevreje za destabilizaciju muslimanskih zemalja je loto kombinacija..

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Sigurno nam ne bi sijekli glave ko razni divljaci iz bliskostočnih zemalja 90-ih po Ozrenu i drugim mjestima,za koje sad pojedini Srbi zdušno navijaju.

Vidiš, tim glavosječama je Izrael zdušno pomagao u Siriji, a protiv Hezbollaha i Asada. Kojekude, svako malo bombarduje Siriju.
Kako to, a?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Valjda bi pouka trebala biti kao iz 5 karti za Holivud, "nit' američka pita nit' rusko govno" već svoj interes. Ako je danas to uz Ruse i Kineze, a možda sutra uz Indijce, za sto godina opet sa anglosaksoncima, pa što da ne? Ako se oni tamo kolju, pa prodaj im oružja i pošalji ekstreme iz svog društva da tamo poginu.....

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
filozof sa vrbasa je napisao:

Ja ne branim te kozojebe, ali da je država Izrael dala na izvolte koljačima svoje građane u to me niko ne može razuvjeritim.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 19:55 
Majstor
Majstor

hadzidado je napisao:

Vidiš, tim glavosječama je Izrael zdušno pomagao u Siriji, a protiv Hezbollaha i Asada. Kojekude, svako malo bombarduje Siriju.
Kako to, a?

Nije iznenađenje.Od 60-ih prošlog vijeka nisu u dobrim odnosima sa Sirijom,od kad je Sirija bila jedna od učesnica napada na Izrael,pa im onda Izraelci uzeli Golansku Visoravan.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 20:02 
Majstor
Majstor

munja.alex je napisao:
Valjda bi pouka trebala biti kao iz 5 karti za Holivud, "nit' američka pita nit' rusko govno" već svoj interes. Ako je danas to uz Ruse i Kineze, a možda sutra uz Indijce, za sto godina opet sa anglosaksoncima, pa što da ne? Ako se oni tamo kolju, pa prodaj im oružja i pošalji ekstreme iz svog društva da tamo poginu.....

Bravo.Samo većina Srba neće imat razumijevanje za "rusko govno".Taj naziv je namjenjen za Amerikance,a Rusi su braća.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Sto se men tice nek se svi pokolju medjusobno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2024, 08:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

munja.alex je napisao:

Da smo mi malo pametniji ovo bi nam recimo i bila nacionalna politika. Ne trebamo daleko otići pa da vidimo očit primjer kako je to pravi put - braća Rumuni. Dok smo mi tavorili sa ludim Miloševićem, ljudi su odmah nakon drmanja SSSR-a srušili svog diktatora Čaušeskog i prešli na drugu stranu. U drugom svjetskom ratu minimalno žrtava (ko zna i na kojoj su strani bili). U prvom još manje. Jednostavno prava strategija i jasan nacionalni plan.

Ali mi dok dođemo na taj nivo mislim da će proći bar još sto godina. Jednostavno nismo dorasli tome kao narod i konstantno lutamo u potrazi za nečim, ali ne znamo ni šta tražimo. Al stoji i to da nas trpaju sa svih strana, mada nije ni da nismo zaslužili (svojim kurčenjem).

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2024, 09:05 
Majstor
Majstor

ElPadrino je napisao:
munja.alex je napisao:

Da smo mi malo pametniji ovo bi nam recimo i bila nacionalna politika. Ne trebamo daleko otići pa da vidimo očit primjer kako je to pravi put - braća Rumuni. Dok smo mi tavorili sa ludim Miloševićem, ljudi su odmah nakon drmanja SSSR-a srušili svog diktatora Čaušeskog i prešli na drugu stranu. U drugom svjetskom ratu minimalno žrtava (ko zna i na kojoj su strani bili). U prvom još manje. Jednostavno prava strategija i jasan nacionalni plan.

Ali mi dok dođemo na taj nivo mislim da će proći bar još sto godina. Jednostavno nismo dorasli tome kao narod i konstantno lutamo u potrazi za nečim, ali ne znamo ni šta tražimo. Al stoji i to da nas trpaju sa svih strana, mada nije ni da nismo zaslužili (svojim kurčenjem).

Srbija će prije ili poslije završit u NATO- u.Pitanje je samo kad će Vučić skupit muda da to javno kaže.Sa svih strana je okružena zemljama NATO pakta,i na kraju krajeva već i je napola u NATO-U.VS uredno održava vojne viježbe sa nacionalnom gardom Ohio,uredno isporučuje municiju Ukrajini,kupuju se francuski avioni,a s druge se strane tvrdi da se ostaje neutralan.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2024, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
ElPadrino je napisao:
munja.alex je napisao:

Jbg, zato ih sad ima 20miliona, a nas 6.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 772 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]