Ljudi su jako brzo zaboravili Draškova obećanja i bolje dane koji nam dolaze. Od sistematskih promjena, raznih komisija za reviziju i komisija za lijepo ostala je samo pompezna najava. Svi skandali koje je Draško načeo ostali su samo sa nazivnim imenom i nikakvom promjenom. Počevši od Akvane i nestale kuhinje, do problema u Vodovodu koji je otišao u još veći minus i dubiozu, do ostalih stvari.
Draškov mandat obilježen je raznim mutnim poslovima i po mome viđenju jako lošim postavljanjem prioriteta i organizovanjem projekata. Konkretno, projekti su rađeni protiv mišljenja struke kao npr. saobraćajna revolucija i uvođenje jednosmjernih ulica. Otvaranje gomile gradilišta na kojima nema radne snage, umjesto da se gradilišta pokreću sekvencijalno po završetku prethodnog. Dalje, pravljenje parkova na mjesto postojećih parkova, samo zato što je to relativno jednostavan projekat za sprovesti i lagan PR - umjesto da se hvatamo u koštac sa nečim što je zaista bitno, jer je ovo lickanje parkova sve samo ne prioritet u gradu. Isto važi i za šetališta u gradu. Jesu ona i lijepa i potrebna, ali je priča o izvođačima radova izuzetno netransparantna, kao i dodjeljivanje npr. kafića na šetalištima svojim kolegama, do jednostavno pitanja na kraju da li je to u ovom trenutku prioritet u gradu. Da se vratimo na kraju na Česmu gdje smo 800 m nove ceste skratili na 500 m i mučimo narod da evo pola godine živi u prašini. Jebem li ga, ako jednu osminu mandata gradimo 500 m ceste, onda tu očigledno nešto debelo ne štima.
Ja bih ovako opisao Draškića: mi pravimo kuću kojoj temelji klize - ona se ruši, a mi je krečimo.. Ili ti jeftin populista koji se bavi isključivo marketingom, a ako nešto i pretekne kao konkretan projekat, onda je divnim čudom dobro za sve.
I da ne bude sad da sam crveni kmer, jer to zaista nisam, moram da napomenem da nisam zaboravio ni kad je Radojičić gradio isto tako cestu od mosta do crkve beskonačno dugo. Čak sam pisao i izvještavao da je auto-put i bivšoj Jugi izgrađen bržim tempom udarničkim snagama lopata i krampova nego ovaj putić sa svom modernom mehanizacijom.
Čisto da stavim tasove na vagu, koliko je Draško obmanuo narod i koliko su to svi zaboravili i koliko mu ljudi i dalje vjeruju. Što će reći da su ljudi krivi.
Kako ono ide?
https://www.youtube.com/watch?v=gIaj1Exl5ygŠobot je za mene popriličan anonimus i ne znam puno o njemu. Ali znam dovoljno o SNSD-u da sam uvjeren da ne može puno da štrči od ostalih.
Trivićka je jedna čista nula. O njoj mislim da ne vrijedi trošiti riječi.
Ja lično mislim da će Draško da uzme izbore.