banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 18:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Srbin PRAVOSLAVAC je napisao:
laoce je napisao:
Bostech2000
"Mene su u Banjaluci samom umalo 6 puta ubili,jedan je cak istresao citav sanzer iz puske prema meni...ni dan danas mi nije jasno kako me nije pogodilo"
Pa ti si pravi fenomen,ni Rambo ne izadje iz takvog ljutog okrsaja neozlijedjen. :roll:

Сигурно нису код истога као ја учили гађање, иначе неби машили

:banghead:

Ma nemoj ??? :angryfire:

Sta bi mi sad trebali - da ti pljescemo na hrabrosti ? Ostrom oku ? Posvecenosti cilju - da ostanes ispranog mozga ??? :angryfire: :angry1: :angry2: :angryfire:

Boze blagi, smiluj mu se ! 8)

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 04:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Citiraj:
Eto meni su dolazili dva puta, vodili me gdje su svi vodjeni, ali zahvaljuci samo jednom Srbinu spasen sam.

shteta shto toga nije bilo u sarajevu!

ps. a gde su to svi vodjeni???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ovde ima mnogo off-topica bez mogućnosti da se stanje popravi, pa ću ovu temu zaključati večeras, tek da nekome ostavim mogućnost da kaže još nešto ako želi.

Ono što je fascinantno na svim ovakvim ispraznim prepucavanjima je vaša nemogućnost da uvidite jednu neoborivu istinu i činjenicu: da ni jedna od strana ovde na forumu neće onu drugu ubijediti da promijeni mišljenje makar ne znam šta napisali, crtali, objašnjavali, prijetili, provocirali, vrijeđali. To ste do sada svi morali vidjeti. Zbog toga smatram da vam prepucavanje samo po sebi čini neko bolesno zadovoljstvo. I lično smatram da će zbog toga svaka normalna i razumna osoba kloniti ovakvih ispraznih tema i prepucavanja. Ili da to kažem drugim riječima: sve osobe koji učestvuju u ovakvim temama i prepucavanjima koje se samo vrte u krug smatram vrlo površnim, neinteligentnim, nezrelim i neizgrađenim osobama koje ne znaju šta će od bijesa i vremena koje imaju. I žalim ih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 09:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Bostech2000 je napisao:
Ih 12 km.....de izracunaj koliko je od Banjaluke-Beograd-Subotica-Budimpesta-Bec-Ljubljana-New York-Florida???

Covjek definitivno ima problema sa probavom :-? Cuj mu price, sestra i beba :roll: a roditelji ko zna gdje :roll: Bostech... Izasao si 1991 god, a tada se izlazilo mirnim putem, kuce( imovina) su se prodavale bez problema :wink: Licno sam ispracala drugarice koje su odlazile - doduse, tada smo se nadale da je to samo za kratko :cry: Autobusi su isli sa parkinga kod Krasa.. Sa mojom Ines sam i dan danas u kontaktu, cura nikada nije probleme imala... KOmsinica, teta Zemka, je otisla tek neke 94.god.. Svaki dan nam je bila u kuci... Prodala je kucu i sada je Svedskoj.. Skoro su dolazili, u posjetu - niko ih nije napao, cak sta vise, vrlo lijepo je docekana :wink: Samo ti siroce si imao noz pod grlom, pucali u tebe bla bla :roll: Ako jesu - zasluzio si .. :fist:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 09:14 
Da bi mogli diskutovati o ovoj temi, moramo razumjet sta je nacionalizam?

Sto se tiche bostecha, pa on je jedini nacionalista ovde koji lozi ostale nacionaliste...i kao shto rece vader..tako mozemo u krug.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 16:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Indijanka idi muzi krave,ti mi prosipas ovdje sta se desavalo.
U Banjaluci prvi put pucnjava je bila Augusta 1991 a vec u Septembru je pocela ludnica da bi kulminiralo za Novu Godinu kada nam je draga Banjaluka izgledala kao Bagdad.
Mozda tebe nije puno interesovalo sta se desavalo sa ljudima oko tebe drugih nacija...jel da jeste vidjela bi svega i svacega.
I jos je Banjaluka dobro prosla,zamisli sta se desavalo ljudima po drugim gradovima i selima.

Mora da je 100,000 ljudi otislo iz Banjaluke tek tako ,iz zajebancije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
Bostech2000 je napisao:
U Banjaluci prvi put pucnjava je bila Augusta 1991 a vec u Septembru je pocela ludnica da bi kulminiralo za Novu Godinu kada nam je draga Banjaluka izgledala kao Bagdad.
Mozda tebe nije puno interesovalo sta se desavalo sa ljudima oko tebe drugih nacija...jel da jeste vidjela bi svega i svacega.
I jos je Banjaluka dobro prosla,zamisli sta se desavalo ljudima po drugim gradovima i selima.

Da, zamisli.Zamisli Sarajevo, Srebrenicu, Bratunac, Tuzlu, Mostar, Jablanica, Bihac, Caciz, Tesanj, Drvar, Krupi, Kljuc, Sanski Most...Jebote, zamisli.

E moj amerikanac.Ako ti je stalo do svog naroda sto ne dodjes vamo pa se boris a ne sijes strah po forumima sa fotelje iz Flodire.Jeeeebote, koji si ti lik.Takvi podpale ove ovdje pa se mi moramo da bijemo sa njima dok vi fajerstarteri gledate kako se odvija film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 17:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Bostech2000 je napisao:
.

Slusaj RATNICE :lol: Ako ti ne mozes bez vonja krava i ovaca, nemoj svoju muku na druge da prebacujes :wink: A sto se tice ratovanja - Indijanka je svo vrijeme rata bila dole, i previla x zavoja u kasarni Mladen Stojanovic, dok si ti svoju masnu guzicu ljuljao po inostranstvu :roll: Ako si toliki patriota, zajebi Floridu i vrati se u svoju Bosnu :evil: Ne moras u BL, idi u Sarajevo pa onda pokusaj nesto da promjenis :fist:

Tu mi se kurcis balavac jedan a ni vojske odsluzio nisi 0X

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:

100 000 ljudi?interesantan podatak,ako je to istina,znaci da se u BL doselilo preko 150 000 ljudi,od 91. na ovamo.
Ako je to istina,onda sam sebi uskaces u rijec,jer ti ljudi se nisu doselili iz tvoje drage Amerike,nego iz "podrucja gdje vlada demokracija".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
nemoje tako ljudi, pa znate da je on najveci pacenik rata....

svaki put kad pogledam neki njegov post rasplacem se od tuge.
bog prema nekima stvarno nije imao milosti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
I kao što najavih...LOCK

Stvarno mislim da je bilo dosta. Znam ja da biste vi mogli ovako u nedogled, ali bolje uzmite neku knjigu i čitajte, ili pogledajte dobar film, ili nađite djevojku pa izlazite sa njom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Sva vremena su u UTC [ DST ]