banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2003, 09:23
Smirite malo duhove! [-X
Nije vazno j***** ime lige ! :mumum:
Blacky saljem pare chim stignem !
Sad je Vashar u Dervneti pa spavam do 1-2!
sry

Lucifer himself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Nikakve svadje nema, niti rasprave, ime je vec odlucheno :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hmm ne znam po cemu ti je bleki naduven .. ako ce sledecu ligu igrati likovi iz federacije logicno je da se liga zove bih .. ne znam sta ti je tu cudno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 08:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 14:54
Ne znam dali se nesto od gore napisanog odnosilo na mene, ako jeste samo da se zna da ime lige bhwcl je ok i nisam se ni zalio na njega!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa eto:) izgleda to jedino smeta chegevari ;>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 18:40 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
zerocool je napisao:
Pa eto:) izgleda to jedino smeta chegevari ;>

:argue:

Ziri, ne budi bezobrazan i nemoj da brišeš poruke ;)

E, nema šta nekom da smeta, stvar smo raspravili u privatnom razgovoru :fadein: , ti se samo pripremaj kad dođem u sword da te nabušim i to je tvoja obaveza ;)

Sushtina je da ja nisam očekivao nešto što ide izvan naše male warcraft komune. Pa me malo isfuralo kad sam čuo sa tu upada Bih !?=!?=!?!??!?! I zato sam izašao iz "projekta" i svi zadovoljni, jel tako blacky ? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemoj pisati gluposti pa necu ;) a ja sam rekao samo ono sto je ocigledno .. to smeta samo tebi ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 19:59 
Urednik
Urednik

zerocool je napisao:
Nemoj pisati gluposti pa necu ;) a ja sam rekao samo ono sto je ocigledno .. to smeta samo tebi ..

:roll:

A kome može da smeta moja stvar, ako ne meni!?? Šta vama ima da smeta? Šta je tu čudno? Meni smeta da pravim sajt za cijelu BiH, da slušam tuđa naređenja, pravim fancy grafiku, ovo ono, za 0$ zarade!?? Jasno je da ima šta da mi smeta i jasno je da nikom drugom nema šta to da smeta, osim meni. Meni je dosta toga. BlackHand je sada uložio pare u sajt i pominje tu neko otkupljivanje prava, a ja sam mislio da mi pravimo jednu malenu, prijateljsku ligu za nas dvadesetak učesnika iz sworda. I tako mi je blackhand objasnio. Da će biti dvadesetak učesnika. E, ako tu uđe još nekih igrača iz BiH, onda to neće biti 20 nego možda 100 igrača u 10 grupa, i zamisao o jednostavnom sajtu pada u vodu i meni se na leđa baca nešto extra teško i pri tom dobijam veoma neugodan odgovor od "organizatora" kada sam predložio da smanji ligu na RS.

Htio bih da kažem da nisam nikakvo "zlopamtilo", da volim da tražim dlaku u jajetu ili tako nešto, ali ziri, ko što rekoh imaš IQ<0, jer ti sjediš u swordu i igraćeš u toj "BHWCL" besplatno, pa ćeš još i dobivati pare jer ti to dođe kao radno vrijeme, a ja trebam da radim BEZ IKAKVE KORISTI i PROTIV moje (prvobitne) želje !?? Normalno da mi smeta to i pametno je i za mene i za vas i za ligu i za Blackyja što sam odustao.

Stoga to tvoje "nabijanje" na nos, ili šta sam već pročitao od Blackhanda nije potrebno, jer moji su argumenti sasvim objektivni. EOT.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ziri nece igrati besplatno, a niko nije rekao da ti neces imati koristi.

Prvo, ziri je platio kao i svi ucesce u ligi 20KM, kao i svi ostali.Troshkovi igranja, jednom sedmichno, dva puta po 20min..1KM ne verujem da je za bilo koga mnogo, a nagrade ce biti shodno broju uchesnika, nadam se, dosta dobre.

Prve tri nagrade ce vec u startu daleko premashiti ulozhenih 20KM, tako da svako ko se potrudi a ima bar malo znanja o w3 veshtini, mozhe da zasluzhi jednu od prve tri.Toliko..

Shto se tiche sajta..Ja nisam ulozhio pare.Pare se ulozhe kad ochekujesh neku zaradu, dobit..shto ja ne ochekujem.To shto si ti trebao ili nisi trebao da radish besplatno je jedna druga stvar.Ja sam dosta usluga na raznim poljima uchinio ljudima i nikada nisam kukao kako sam ja to uradio, a neko je levi sedeo skrshtenih ruku.I sada sam potegao neke veze tako da cu imati mnogo benificija u celom procesu izrade sajta, ali nebih o tome da pricham javno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 14:53 
Urednik
Urednik

EOT

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O boze jesi glup che .. prvo se zalis na ime, a sad i na ovo .. a kao sto bleki kaze, igraj, pobjedi pa ces imati koristi kad uzmes prvu nagradu ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 20:43 
Urednik
Urednik

zerocool je napisao:
O boze jesi glup che .. prvo se zalis na ime, a sad i na ovo .. a kao sto bleki kaze, igraj, pobjedi pa ces imati koristi kad uzmes prvu nagradu ..

Jel ti bash morash da podjebavash, a? Jebalo te glupo ime, ko bi se zalio na ime, konju, poenta je sto se koncept i potrebno vrijeme za izradu sajta koji bi trebao da opskrbi cijelu BiH POVECAVA IDIOTE !

"Sto bleki kaze pobijedi pa cesh ...." TO BIH MOGAO I BEZ IZRADE SAJTA, A SAD UCUTI I NEMOJ ME VISHE NERVIRATI, KO STO REKOH - EOT - END OF TOPIC !

Edit: I niko se ovdje na nikog ne zali, samo moram tebi da objasnim, posto me podjebavash svakom svojom porukom ... Smrade jedan Elfovski :evil: :evil: :evil: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jesi glup .. ne kontam kakve veze ima odakle su ljudi kad je liga limitirana na 20 ljudi? znaci tebi je teze napraviti sajt ako 2-3 ljudi igra npr iz sarajeva? lol .. btw elfovi rulz ;) a topic ce ostati .. liga je jos tu jedino mozemo prestati sa ovom pricom koja izgleda nema kraja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 22:34 
Urednik
Urednik

Topic ostaje naravno, ali ne raspravljamo o meni vishe. Ziri, meni je blackhand javio da je vec preko pola ljudi uplatilo i da ih se ukupno 25 prijavilo, tako da ih vec ima 20 koji su iz bl uplatili, dakle ti si glup, aj sad cuti. EOT

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2005, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne secam se da sam rekao ikada neshta takvo :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2005, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je receno 20 ljudi .. i da je bilo 21 prijavljen al jedan je morao otpasti .. izgleda da si pogresno razumio ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 00:03 
Urednik
Urednik

BlackHand je napisao:

Valjda imaš problem sa RAMom ... Možda ti se pamćenje osvježi kada pogledaš listu prijavljenih na prethodnoj strani i šta si tamo pisao, malo pogledaj privatne poruke i sjeti se razgovora u swordu - etc ...

Jel može sad da se prestane pričati o ovome, nervira me to što pokušavate "nešto" ? Koja je poenta? Hoćete me nazad? Ne. Vozdra !

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 04 Sep 2005, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Sto se izvrijedjase ljudi... Ova je najbolja:"Smrade jedan Elfovski" LOL

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

che.guevara je napisao:
BlackHand je napisao:

Valjda imaš problem sa RAMom ... Možda ti se pamćenje osvježi kada pogledaš listu prijavljenih na prethodnoj strani i šta si tamo pisao, malo pogledaj privatne poruke i sjeti se razgovora u swordu - etc ...

Jel može sad da se prestane pričati o ovome, nervira me to što pokušavate "nešto" ? Koja je poenta? Hoćete me nazad? Ne. Vozdra !

Jao da, skontao nas je, hocemo ga nazad, fak..sad kad nas je ulovio u skripcu smo..

Pogledaj ti..ja sam rekao da chekam odogovor od tih svih ljudi, a fino pishe ko je sve prijavljen, a ko ne.Lista nikad nije premashila 22 choveka, a sad smo spali na svega 14 ljudi koji su uplatili.Do daljnjeg..ima nas 14.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Blizhi se pochetak lige :) :)

Uzbudjenje je veliko i ljudi koji igraju i koji ne igraju me non-stop na ulici presrecu i pitaju kad ce se igrati. :)
Imamo 15 igracha, shto znachi da nam nedostaje jedan dabude 8:8, a nije kriza ni ako bude 8:7.

Malo sam se prekombinovao kad sam rekao da liga pocinje 15. posto 15. nije vikend, ali ne mari..dan gore-dole.Petnaestog izbacujem sve zvanicne informacije a vec prvog vikenda je sve LIVE, LIVE, LIVE!! :)

Mecevi ce se igrati sledecim danima: petak, subota, nedelja.Ja cu unutar clanova lige podeliti brojeve telefona da bi se igrachi mogli lakshe dogovarati u vezi sa terminom odigravanja, a takodje ce svaki igrach naznachiti kad njemu najvishe odgovara.Npr : Petak veche, subota jutro, itd,itd..

Josh samo malo :)

Pozdrav...do daljnjeg vidjenja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]