banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5637, 5638, 5639, 5640, 5641, 5642, 5643 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Nov 2023, 16:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Ma daj ljudi ne zajebavajte sa nedonoscem, sta je to uradio osim sto se tad nasao na mjestu, bilo ko drugi bi isto uradio, imao je jos jedan sut nebu pod oblake na pocetku, da ne spominjem 1na1 situacije, ne zajebavajte i dajte Kulasina

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2023, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Vjerovatno neka kompezacija za neigranje Sube i Vranješa je ogromna minutaža za Čavu. Bolji je nego prošlih sezona. Al kad već ta tema ide, stvarno mi je nejasno da Hrelja, Kortes, Barski, Makarić, Terzić, Suba, ne ulaze ili dobiju koji minut. Naravno, zar nije prioritet vratiti i Kulašina u formu

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2023, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Macr0 je napisao:
Моријентес je napisao:
Macr0 je napisao:
Jel realno da se ne može doći dan ranije pa prenoćiti nego krenuti u ranu zoru busom i cimati se 3-4 sata do Konjica i onda igrati utakmicu?

Otišli su juče i noćili. Otkud ti to da nisu?

Nadam se. Danas je objavljen video dolaska busa i igrača tako da sam shvatio da su stigli danas.

Ono je dolazak iz hotela na stadion. Tako je na svakom gostovanju, pa i kad drugi dolaze u Banjaluku, ni jedna ekipa ne dolazi pješke na stadion.

Što se tiče onih urlika sa tribine, ništa drugačije nije ni u ostatku njihovih 23% FBiH, Zenica, Grbavica, Koševo, Vrapčići itd. Samo su danas mikrofoni Arene bili tako podešeni da se sve čuje.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2023, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Apsolutno zaslužena pobjeda danas, Igman nije šutnuo na gol maltene kako treba.
U 15 kola imamo 11 pobjeda i samo jedan poraz, uz najviše datih i najmanje primljenih golova u cijeloj ligi.
Svaka čast igračima i stručnom štabu na tome.
Da, i meni su čudne ove Vinkove kasne izmjene, i čudne početne postave, ali čovjek ima rezultat iza sebe i treba mu čestitati na tome. Drago mi je da bar ne igramo više strogi bunker, nego se nadigravamo sa svima, pa čak i u gostima što je dugo vremena bilo nezamislivo.
Čestitke prvenstveno igračima, a onda i stručnom štabu na dosadašnjem dijelu sezone, i idemo dalje još jače!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2023, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Без обзира на го, Кулашин не заслужује да грије клупу Чавићу. Кулашин кад уђе у ритам, три пута је бољи од Чавића. Такође, ја да сам на мјесту Макарића, већ данас би тражио исписницу из клуба, и на полусезони тражио други клуб, гријати клупу Јови је сулудо.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2023, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Важна побједа!
Већ пар задњих итакмица имамо проблем да докрајчимо противника, гдје смо пуно бољи у пољу (сад Коњиц, обе са Сарајевом, Жељезничар...).
На кошеву пуно бољи и имамо двије мртве шансе за 2-0, ноншалантно их пропуштамо и стиже казна. Са жељом нас виле поносале да не испустимо два бода, данас грехота да нисмо увалили још који итд...

Мора се добрано радити на реализацији, Јово је добар у пољу али врло лош у завршници и на томе баш треба радити.

Сљедећа куп, Јагода, па прежаљена Звијезда. Све побједе су морање.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2023, 20:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Potpisujem da igra bude goli penis (iako je ova igra ok) i da se pobjedjuje. Ja se sjecam da nista bolje nismo igrali (cak i ruznije) kad je jagoda bio trener i uzeo titulu i ko se toga sjeca!?
Dakle,ne kuditi dok su rezultati dobri

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2023, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Само нека игра мали Чаван, не би ли се продао не дај Боже у јануару :D

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2023, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Mali Cavic je sasvim korektno odigrao ovih zadnjih par utakmica. Ne znam cemu sad ta prozivanja. Kulasin ovo sto je usao pokazao je jedno veliko nista. Sigurno ke da je povreda ostavila traga i da ce trebati vremena da se vrati.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 07:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Teska srca priznajem ali popravio se, ali mora jos na fizikalijama poraditi, tanak je. I dalje mislim da je Kulasin bolji kad je zdrav, samo ne znam kad mu ugovor istice, mozda ne zeli produziti pa je zato klupiran.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Teska srca priznajem ali popravio se, ali mora jos na fizikalijama poraditi, tanak je. I dalje mislim da je Kulasin bolji kad je zdrav, samo ne znam kad mu ugovor istice, mozda ne zeli produziti pa je zato klupiran.

Potpisao je ljetos novi.

https://borac-sport.com/enver-kulasin-p ... sa-borcem/

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 10:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znaci istice mu na ljeto?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Skypostman ne mislis valjda da bi ga neko iz kluba ucjenjivao minutama zbog toga? Potpisao ljetos ali do kraja sezone. :lol:

Idealna je prilika da prodamo kojeg omladinca. Ja bih stavio jos kojeg u prvi tim pa da okiceni sampionskom titulom na ljeto inkasiramo koji milion. Mozda neki obori milionski transfer Danilovica.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Znaci istice mu na ljeto?

Da, amaterski ugovor može samo na godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka

Uslovljavanja kluba igracima oko ugovora se obicno rade zadnjih 6 mjeseci. To je sasvim dovoljno da se igrac prakticno unisti. Bezbroj primjera za to se moze naci. Sto se tice Envera ja mislim da je problem losa forma nakon izlaska iz te povrede i da vrijeme radi za njega.
Mada ce imati i dodatni problem jer kod Vinka igraju samo "dvosmjerni" igraci, a oni koji to ne mogu obicno sjede na klupi. Vidi pod Hrelja,Makaric, Kortes....

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 14:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Kulašin je u prosjeku dobio 13 minuta na posljednjih 5 utakmica. Totalno nedovoljno da bi išta mogli reći i zaključiti.

Uvedi ga na poluvremenu, sta koji k cekas 80. minut za izmjenu.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 15:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Uslovljavanja kluba igracima oko ugovora se obicno rade zadnjih 6 mjeseci. To je sasvim dovoljno da se igrac prakticno unisti. Bezbroj primjera za to se moze naci. Sto se tice Envera ja mislim da je problem losa forma nakon izlaska iz te povrede i da vrijeme radi za njega.
Mada ce imati i dodatni problem jer kod Vinka igraju samo "dvosmjerni" igraci, a oni koji to ne mogu obicno sjede na klupi. Vidi pod Hrelja,Makaric, Kortes....
Jbg igra za mladu reprezentaciju, dao gol, kod nas ne moze. Nesto ne stima.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:

Slažem se.
Čuj uslovljen, a igra svaku utakmicu i još ga nagrađuju time što je starter u mladoj reprezentaciji koju vodi Igor Janković.
Kad si uslovljen nema te nigdje.

Kako da ima veću minutažu kad Vinko ne mijenja prije 75. minute.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja sam postavio pitanje, i stvarno ne znam koji je razlog. Jasno je da izlazi iz povrede ali je isto tako jasno kao dan da je Kulasin duplo kvalitetniji od Cavica. Mozda odgovor treba traziti u tome ko je menadzer jednom i drugom. Ali zbog takvih stvari se ostaje bez titule, pogotovo ako to radis na vise pozicija i to je ta razlika izmedju ozbiljnog kluba i onog ajmo reci manje ozbiljnog.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2023, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka

skypostman je napisao:
Ja sam postavio pitanje, i stvarno ne znam koji je razlog. Jasno je da izlazi iz povrede ali je isto tako jasno kao dan da je Kulasin duplo kvalitetniji od Cavica. Mozda odgovor treba traziti u tome ko je menadzer jednom i drugom. Ali zbog takvih stvari se ostaje bez titule, pogotovo ako to radis na vise pozicija i to je ta razlika izmedju ozbiljnog kluba i onog ajmo reci manje ozbiljnog.

Svi mislimo da je Kulasin kompletniji igrac od Cavica. Da ne kazem kvalitetniji. Ali Kulasin od prije povrede. Sad ovakav je pitanje. Nadam se da ce se vratiti jos jaci i bolji jer nam treba. Isto tako mali Cavic zasad odradjuje posao iz utakmice u utakmicu sasvim korektno. Dok su rezultati dobri a jesu nek igra igra ko god. Koga briga.
Mislim da mi imamo nekih drugih problema kao sto je realizacija. Jovo Cavic Blagajic moraju rijesiti situacija kad su jedan na jedan sa golmanom. Na tome bi trebalo raditi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5637, 5638, 5639, 5640, 5641, 5642, 5643 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]