Rivaldinho je napisao:
Da se ogradim - ne kažem da Sony ne valja. Da sam neki budžovan koji ne pita za cijenu, uvijek bi bio Sony. Ali najskuplji. Velika imena na jeftinim serijama televizora bukvalno naplaćuju porez na brend, da ne kažem jednu težu riječ na "b". Izbjegavati. Ako je jeftino bolje Vox neki uzeti, imao sam ga par godina, otjerao na selo svojima i još radi, prebacio garanciju daleko, a ne gasi se praktično... slika iznenađujuće OK. Ako se i pokaješ, nisi dao velike pare barem.
Nije pro benčmark, ali jeste neko iskustvo

Kad sam ga uzeo, prije možda 4-5 godina, ne znam više ni sam. 43 inča, slika stvarno vrlo dobra, sasvim ispravna, što recimo ne mogu reći za Teslu 32 inča kog sam vidio kod komšije, HD nekako granulast. Rođaci redovno uzimali Teslu preko mtela, prvi im se pokvario u garantnom roku. Kolega ima nekog Teslu, šta li je rekao, 60, tako nešto, kaže da je zadovoljan... ajd ga znaj.
Još sam svoje natjerao da ga estetike radi prikače na zid, sad je to bomba, perfektna veličina za tu prostoriju, a njima prednost u odnosu na Samsung 32 inča koji su imali jer sad ne moraju nositi naočale da čitaju titlove/kajrone.
P.S. Kad sam kod Samsunga već, brat prošle godine uzeo Samsung 32 inča, jedini koji je bio u ponudi da je te dijagonale. Kvalitet plastike i slike srednja žalost, ispod Voksa, da ne pričam u odnosu na tog našeg Samsunga koji je 7-8 godina star i koji je za ovu seriju Mercedes :/
Još jedna potvrda rečenog o
entry serijama top brendova.