banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 22:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5583, 5584, 5585, 5586, 5587, 5588, 5589 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Avg 2023, 11:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Sinoć sam napisao da će svirač sintisajzera krivicu svaliti na stručni štab i igrače, tako i bi. Prvo, kritike preko tvitera su besmislene, ozbiljni predsjednici to rade interno u 4 zida. Drugo, ti isti igrači nisu pokucali na vrata i rekli, izvinite treba li vam igrača, znači neko ih je doveo i garantovao za njih. Ćuti i radi ako imaš viziju, samo srozavaš još više i onako srozan ugled kluba

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Najbolje mi je izgledalo ono u Beču sa Jovom starterom pa šta uradi, uradi, onda u drugom pojačavamo ritam sa Terzićem, Kulašinom, Makarićem, a ne da Jovo, Čava, i Vranješ ulaze kad ne ide jer je to put u katastrofu. Vidjećemo kad se taj Penja pojavi ali mislim za sad da taj dio kompromituje rezultat pogotovo ako je Penja brz, to fali, jer Makarić, a pogotovo Jovo i Vranješ ne mogu ništa generalno a kamoli na ovu taktiku daleko od gostujućeg šesnaesterca, na kontre i mali broj šansi.
Mi se ne možemo nadati pobjedama iz jedne šanse, moramo stvarati deset da bi dali 2-3 gola. A možemo to, ajd uozbiljite se, i toliko ste nas sinoć obrukali da kolektivno moramo napraviti blokadu u sjećanju, i idemo dalje

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Glupo je napadati Vinka,
znalo se kakav fudbal forsira, prošlu sezonu su ljudi rekli nije on birao ekipu, mora igrati sa čime ima.
Evo sada je mogao ili bi makar trebalo da je mogao projekciju ekipe praviti, kako god smiješna priča.
Volio bi se da griješim, prognoziram, da se na gostovinjama fudbala nećemo nagledati, možda po koji bod i uzmemo, ali bez fudbala. Kući ziheraški sigruna tri boda 1:0, 2:0 po nekad.

Ugavnom ,

volio bih da me Vinko razuvjeri, da čovjek shvati da trener mora imati muda i istrajati u tome.

živjeli pjevači, klavijaturisti, doktori i ostale brigade našeg Borca.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 11:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Ne trebamo uopste napadati ni jovu i makarica, ja ne znam da li su oni dobili krstenu loptu blizu 16m a kamoli u 16m i na treningu, na utakmici je vide sa na centru kad izvode pocetni udarac..

Ponavljam sta Fedor radi zakucan u prvih 11, pa poslije njega i barski i ekipa, Fedor jedva da je za BSKa.

Kvrza je odlican, borben jedini, Max je isto siguran nije los, golman je dobar, vezni red mi nemamo samim tim ni napadaca, samo nadimaj pa ako kortes uleti uleti, to je taktika

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Мишљења су подијељена, не кажем да је Макарић квалитет некакав, али јесте чињеница да није добијао употребљиве лопте, да овој екипи хвали баш један добар задњи везни, креативац, да храни лопте по крилима, да дође до изражаја брзина Кортеса и Михајловића, јер је то једино што имају, након тога очекивати је да улети висока лопта у 16 гдје чека Макарић. Треба покушати свим силама Граховца довести, или Владана Даниловића, не знам какав је његов статус у Националу.
Рецимо Амоах из Жеље исто има само брзину, али она долази до изражаја јер му је има ко гурнути у простор.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Terzić sjajno izvodi slobodnjake, koliko sam upratio nadavao se golova u Budućnosti. Juče 2 slobodnjaka u zoni šuta, Vranješ i Mihajlović privatizovali loptu, a zajedno nisu dali 3 gola u karijeri iz slobodnog udarca.
Ima li to logike? Ta "sitnica" nas može koštati i golova i bodova tokom sezone.

Kvržić nije bek već krilo, iako dobro igra obe pozicije. Pa kad je već Kulašin povrijeđen, zašto ne staviti Đekića na beka, a Kvržića na krilo. Da li je to previše komplikovano za stručni štab ili Neca mora biti starter?

Jeste da nisu dobijali neke upotrebljive lopte, ali sve mi se čini smo opet bez napadača. Jovu znamo, Makarić po kretnjama i ono nešto protiv Austrije sa loptom uopšte ne ostavlja utisak da će davati golove, Penja je divlji igrač, po statistici i komentarima navijača njegovog prošlog kluba tek se tu ne trebamo nečemu nadati.
Tipujem da će prvi strijelac ekipe na polusezoni biti Kortez, Kulašin ili možda čak Kvržić. Džaba 3 napadača na papiru, kad su to projekat kluba od 25 godina, polovni Srbijanac i divlji stranac.

Perović iz BSK-a je prošle godine bio prvi strijelac Prve lige RS u Krupi sa 17 golova. Dade ga i juče Leotaru. Da li ste to boljeg napadača doveli u razvojni klub nego u Borac? Ako može da ga preregistrujete u Borac, a Jovu tamo prebacite.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
iskusniborcevac je napisao:
Penja navodno dosao povrijedjen, Sovilj, Hrelja nedostaju da bar pojacaju konkurenciju, ali najvise fali Kulasin

Pa ko je doveo povrijedjenog igraca? Postoji li odgovornost sportskog direktora i medicinske sluzbe?
Ili samo dodju u klub kad je plata.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 14:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
То како су ови наше несреће синоћ одиграли, најбоље говори то што је чак и човјека какав је Тегелтија срамота.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
veteran 1987 je napisao:
Vinka poslati na alkotest. Tacno nije normalan

Slabo se Vinka šta pita oko ekipe.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
ББЛ je napisao:
То како су ови наше несреће синоћ одиграли, најбоље говори то што је чак и човјека какав је Тегелтија срамота.

Nema to veze sa sramotom, koliko sa tim da ljudi ne znaju. Nije ćelu sramota, ćelo je “ljut” jer je on ocekivao da ce se Borac prosetati ligom kao Real, pocevsi sa Zeljom i grbavicom. A tamo pljuc, 2-0 po usima. Pa ne ide to bas tako majstore, o ruk fudbal sa nabijanjem, sa sleperom igraca, sa Susicem u prvih 11 i Cavicem sa klupe kao neko ko ce okrenuti rezultat, bez napada i upitne sredine terena.
A pogotovo ne preko tvitera, instagrama i slicno. Nazalost, i dalje vazi ona.. puna vam usta evropskog Borca, a seljacki maniri.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Баш ме занима стартних 11 против Игмана. Ако буде као и ове три утакмице, нек се Винко запита штогод.

Елем, ставите на папир.
Рустемовић, Ћосић, Мекић - Федор, Барски, Благајић, ко је јачи?
Амоа, Крпић, Гасал - Михајловић-Макарић-Кортез, ко је јачи?
Јашаревић, Цоцалић, Косорић, Галић - Херера, Ћелић, Шушић, Квржић, ко је јачи?

Знам да смо ми добрано скупљи.

Нисмо лоши као што смо синоћ дјеловали, оно је био тотални суноварт екипе. 90 минута, лоших. Шансу направили из њихове грешке, кад је Кортез стативу погодио.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2023, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
U rezultatskom smislu puno više je izgubilo sarajevo porazom od Sloge na domaćem nego mi na Grbavici koja spada u top 3 utakmice po težini. Jedino smo ubili euforiju jer su nas igrački ponizili, ali kad nismo ... Prije par godina obrnuto bilo, u prvom kolu na gradskom sa Željom, ubijemo ih više igrački nego rezultatski, narod se napali, onda zaredamo niz loših rezultata i ubijemo euforiju

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2023, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Sa Igmanom u nedjelju, 19.30.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2023, 06:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Sta fali terminu od 21 i 30, ovo je suvise rano :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2023, 10:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Srdjan Graovac najvjerovatnije u Sarajevu , našima skup …

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2023, 10:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Има ли и један "велики борчевац", а да није играо за неки сарајевски клуб?
Сем Боке наравно и Субе који је могао да оде у Жељу, а није из поштовања према клубу.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2023, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Salgeru porazgovaraj sa malim, nek vidi slucaj Bilbija.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2023, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Koliko ja poznajem Srđana, nema šanse da on zaigra u BiH za neki drugi klub osim Borca.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2023, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Graha, ako citas forum, nemoj ziv bio.

Upravo, znam da citate.. odrijesite kesu malo, dovedite Srdju !

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2023, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pitanje je i u kakvom je stanju trenutno, ne znam kad je odigrao zadnji put 90 minuta. Tako da je i sa te strane macak u vreci.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5583, 5584, 5585, 5586, 5587, 5588, 5589 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]