banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 12:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2002, 01:00
Jadno je to ste se desava sa oksigenom. Usput malic se ne vraca na oksigen. Znam covjeka i neki dan mi prica kako se nece vratiti tamo za male pare.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
pa, ili radiš ili ne radiš. ili jesi ili nisi. oni bi malo tamo malo ovamo. ako ima para onda i bi radili, ako nema onda definitivno neću. hm. karakter?
.ebali bi se, a da im ne uđe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 07:44 
Početnik
Početnik

Postavljas pitanje njihovog karaktera a ne znas ljude! Pa potpuno je normalno raditi za pare. Za(j)ebi ljubav ako nema para. Dijana i malic su potpuno na mjestu. Doduse dijanu bas i ne poznajem ali sam iz malicevih prica skontao da je cura na mjestu. Usput, kad se ona vratila na oksigen?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ko kaže da ne znam ljude. možda ih i znam bolje od tebe. ne sudi o nečemu o čemu nemaš pojma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
malizarko, pa baš nisi upućen. oksigen se više i ne čuje u gradišci ;)
a i ja sam prije podosta osvajao na kvizucciju hehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 09:07 
Početnik
Početnik

groupiegirl je napisao:
A i Malic ce da se vrati... Aleksandra nikad nije ni otisla... Dejvid je siva eminencija, sveprisutna... A to ko je konobar ili sta je nije ni bitno, vazno je kako covjek radi svoj posao. Pa mesar nam je bio premijer, pa se niko nije zalio... C, c, c...
A ruzno je komentarisatu tudju seksualnost... :fist:

Ne vrati se malic na oksigen? Znate lis zasto? Nisam ga dugo vidio pa ne znam. Usput, David to je onaj mali debeli englez koji je izvarao (provjereno) neke ljude po b.l?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahaha

kakva glupost. decko se veceras registrovao i evo nam odmah drzi predavanja. nego sta kazes, na oksigenu pokusavaju da ucine nesto korisno za sve nas. ma nemoj. a, sta to? da nam kazu sa kim sada spava britni ili sta je doruckovala kajli. ccc, pa oni ispadose humanitarci, vizionari, hej ... crveni krst, rade korisne stvari za cijelo društvo. heh.
ne lupetaj molim te.
jedino korisno su uradili sami sebi kada su trpali hiljadarku u dzep, a sada kada su se srozali na dno, drugi su im krivi.
na listi slušanosti u bl regiji nisu ni u prvih 10.
ne lupaj svega ti.

Vrh

Tema posta: Re: David
PostPoslato: 01 Sep 2005, 10:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
dfb mbe je napisao:
Sorry for the arrogance for not being fluent in Srpski.

Hey dfb mbe, one question for you.
If you don't know Serbian language how do you understand us? :)
Hope you'll read this because you said you'll be back soon.

Khm... sad malo na srpskom (cekajte da se ja razestim pa da vam napisem ovo na 50 jezika :D ).
Ne znam da li sam vec rekao, ali oxygen... ovaj... Oksigen nisam slusao bas nesto i kada je postojao 'normalan'. To se uglavnom svodilo na to da dok prebacujem radio stanice naletim na neku dobru pjesmu i zastanem, pa tako i ostane.
Ni sad ga ne slusam, kao ni tada, ali bi mi bilo zao da ga ukinu.
Bar tu uvijek ima strane muzike... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja bih samo volio da pojačaju signal da se čuju i u Gradišci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2005, 13:41 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2005, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

što se liste slušanosti tiče, slobodno pošalji mail medija centru ili medija institutu, ili partneru ili bilo kojoj drugoj istraživačkoj organizaciji...oni će ti rado dostaviti podatke o slušanosti... faksom ili mailom. tu sve fino piše.

što se te famozne strane produkcije tiče, tvrdim da je 70 odsto onoga što nam dolazi teško sranje... masa domaćih autora i grupa ima jednako dobre glasovne mogućnosti i jednako dobru, pa čak i bolju produkciju.
ali su ovi prvi lagano izvikani i dobro reklamirani. o parama neću ni da pričam. imaju i bolje uslove za rad.

i još nešto. CD možeš da kupiš na svakom ćošku, te svoju omiljenu muziku slušaš do besvijesti. radio ti onda ni ne treba. vijesti ipak možeš čuti samo na radiju ili tv-u. informacije su za mene vrlo bitan ili najvažniji segmet programa. tu je oksigen bio i jeste čista 0.

Vrh

Tema posta: C, c, c...
PostPoslato: 07 Sep 2005, 09:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
Boze, kako se ja nisam sjetila toga, pa odem na cosak i kupim CD. Da postoje takve stvari (a ne postoje, kao ni normalan CD shop, kao ni vecina normalnih stvari), mozda nam ne bi ni trebao radio, ali N-E-M-A strane muzike. Druga stvar, o ukusima se ne da raspravljati, pa nema sanse da zalazimo u to sto "neko tvrdi da je to cisto sranje", ili sta vec... Ja znam tri domaca autora koji vrijedi poslusati. Jednog iz Hrvatske. Dva iz Slovenije.
I jos jedna stvar - ni jedna agencija za ispitivanje javnog mnenja ti nece dati podatke. Pogotovo ne tako nekom laiku. To su podaci koji sluze samo za medijske kuce. Ne za, uslovno receno, civile. Evo ti primjer - na drugoj godini faksa ja sam imala seminarski rad i dobila sam tri rezultata, za tri medijske kuce, koje su trazile te kuce. Svaki je bio drugaciji. Od ISTE agencije. Zato se nemoj frljati glupostima i neprovjerenim podacima.
I ajde molim te objasni nama neukima, od kad je lose imati dobre uslove za rad, i zasto ne valja kad neko ima para? Sta si se u'vatio te love koju su ljudi dobijali... C, c, c... Da komsiji crkne krava...

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 12:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
informacije su za mene vrlo bitan ili najvažniji segmet programa. tu je oksigen bio i jeste čista 0.

imas onda radio rs prepun informacija,ali sam siguran da ga nikad nisi slusao.imas i nes radio koji ima informacije,ali je to radio za ljude sa retardacijom i specijalnim potrebama.ustvari, nes radio je najvece smece ikad izniklo u medijskom prostoru i stvarno moras imati IQ<80 da bi ga slusao.dakle,sta slusas, koji radio, reci nam ,prosvjetli nas?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
acrobatico je napisao:
što se te famozne strane produkcije tiče, tvrdim da je 70 odsto onoga što nam dolazi teško sranje...

Potpisujem.

acrobatico je napisao:
masa domaćih autora i grupa ima jednako dobre glasovne mogućnosti i jednako dobru, pa čak i bolju produkciju.
ali su ovi prvi lagano izvikani i dobro reklamirani. o parama neću ni da pričam. imaju i bolje uslove za rad.

I ovo, takodje.
Stalno proturanje strane muzike kao jedina koja valja, a u isto vrijeme satanisanje domace, samo je izraz pokondirenosti naseg naroda. Tu sad vec vlada pravilo, sasvim izvrnuto:"Vise volim americko govno nego domacu pitu!" Svaka cast onima koji razmisljaju tako! Svaka im cast, jer da nije njih ja nikada ne bih znao da sam Normalan.

Vrh

Tema posta: Re: C, c, c...
PostPoslato: 07 Sep 2005, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
groupiegirl je napisao:
Da postoje takve stvari (a ne postoje, kao ni normalan CD shop, kao ni vecina normalnih stvari)...

Da. Eto, na zalost, mi nemamo neki CD shop gdje bi kupovali "muziku-bez-muzike", koja sluzi samo za ispiranje mozga. Pardon. Ne sluzi tome. Jer, oni koji to slusaju bas i nemaju stanoviti dio organizma. Jel' znamo nekoga ko se lozi na tup-tup? :wink:
Uzmimo, primjera radi, onog bolesnika Mensona. Najsretniji bih bio kada bi ga zabranili u svim zemljama svijeta, a njega zatvorili na neko ostrvo ljudizdera. Cisto da covjek vidi kako je kada ti neko kida meso i kozu.
Ili, da uzmemo - pankere. Njihovo rezanje i kao neki mrak u muzici je obicna lakrdija.
A mozemo malo da popricamo i o elternativnim pravcima u muzici kakav je taj smjer koji se naziva - elektro muzika. Eto, i sada, jos jednom, pozivam nekoga da mi objasni sta je to umjetnicko u toj muzici? (Ukoliko to mozemo uopste nazvati - muzikom!)

groupiegirl je napisao:
Ja znam tri domaca autora koji vrijedi poslusati. Jednog iz Hrvatske. Dva iz Slovenije.

Ali, zato znas njih 1000 iz Amerike, Njemacke, Francuske, Spanije? Jel da? Eto, ti o kravama kao o sebi... To sto ti znas za tri domaca autora koja vrijedi slusati - a posto znamo i naslucujemo kakve kriterijume imas u muzici - nikako ne znaci da ih nema vise. Cap-bum-tras!
A, mozda, opet, ste vi Takvi i osudjeni na takvu muziku. S obzirom na to da neku drugu nikada ne bi razumijeli.
Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daljac, o ukusima se ne raspravlja! Pogotovo ne ovako javno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dragi miki....

postoji milion radio stanica koje mozes slušati, a da nisu ni oksigen, ni nes ni big.
a, o tome koliko su nečiji slušaoci inteligentni ili ne, ne možemo ni ja ni ti prosuđivati. čisto sumnjam da su slušaoci oksigena doktori nauka.... čak naprotiv. i o njihovom obrazovanju, uzrastu ili inteligenciji se moze diskutovati. što je vidljivo i na osnovu neki ovdje prisutnih članova foruma.

draga groupiegirl....

ti možda znaš tri autora iz ex yu koji su dobri. super. isto tako ja znam tri dobra sa strane. sva tri iz prošlog vijeka. i šta sad.
eto vidiš, ukusi su različiti. poštedi nas svoje filozofije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 14:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
što se te famozne strane produkcije tiče, tvrdim da je 70 odsto onoga što nam dolazi teško sranje...

ja bi se usudio reci i 90 posto,ali je isto tako 99 posto domace muzike cisti drek.

ali,ovo je opet prica o ukusima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
vi, drugari, nikad niste ni preslushali masu toga po chemu pljujete.

ko to, majke ti, mozhe da tvrdi da je 90 odsto strane muzike sranje?

ko je to preslushao sve to, pa zna?

komercijalna pop muzika koja se vrti vechinom jeste besmislena, ali to i ne sluzhi drugome nego da pokupi novac i pobjegne. to je posao, i to ogroman. to konzumiraju najshiri slojevi, i tu nema ama bash nishta, sa ponekim izuzetkom.

ali domacha (nemam pojma shta pod tim podrazumijevate, jer banjaluchke ili RS scene bash i nema, a bosansku mislim da prezirete, ako izuzmemo mastodonte poput bijelog dugmeta i muzike proshlih vijekova ... valjda je to onda SCG scena? ili ex yu? ) muzika ima rijetke izuzetke koji nechemu vrijede. u svim zhanrovima ... rokenrola najmanje, jer to vishe niko ni ne slusha. standard u pop (!!!!) muzici su ceca i karleusha a to veze sa nichim nema ... nekad bili narodnjaci par ekselans, danas lafo kul dens tresh shtagod pop mejnstrim?!

domacha pop ( opet !!!) scena (?!) svodi se na kradju tj. kako se to zove eufemistichki obradjivanje tudjih (ili istih onih svjetskih) hitova po kojima se ovde pljuje. u redu, isto govno u drugoj (domachoj, TO JE BITNO!!!, ambalazhi) ... ne postoje standardi ni produkcijski, ni muzichki niti bilo koji drugi ... nema poshtenog tonskog studija, jebote, niti dovoljno pismenog (muzichki, jelte) producenta niti snimatelja. postoji, dodushe, shachica profi muzichara koji posao odrade kako valja i njima skidam kapu ...

na kraju krajeva, ovi nashi bezveznjaci ugledaju se na one strane po kojima vi pljujete ... alternativa je zato zakon, samo do nje se teshko dolazi. ali dolazi se. :wink:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta: Re: David
PostPoslato: 08 Sep 2005, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
dfb mbe je napisao:
Hi. Sorry for the arrogance for not being fluent in Srpski. It is my major failing together with being Small, Fat AND English. However I tried my best whilst being in BL and BiH for 7 years. Not everything works out. Thats Life BUT the Oksigen Team are trying to make a go of it even with a very corrupt CRA (RAK) and an inept and really ineffective HR. BUT again there are always people who love to stab people in the back when they have left. I love the country and in particular BL and its REAL people. To those that critisise Oksigen, you have that right but its better to have tried and suffered than not have tried at all. If the cap fits then wear it! Once again my deepest apologies for writing in English but I know most of you will understand. With the Best and Fondset Regards. David Bailey. I will be back soon. If you know me please come up, say hi and have a beer on me!

dave, my man,

just keep up the good work. screw the critics, and play some more rock`n`bloody roll! if you need the stuff to play, just let me know and we`ll arrange something, ok? scandinavian scene is particularly interesting, so pay attention! i`d like a beer or two, why not.

cheers,

gluecifer headbanger :headbang:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]