banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5539, 5540, 5541, 5542, 5543, 5544, 5545 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Jul 2023, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Puna je Banja Luka al nije Banjalučana...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2023, 19:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
žao mi muškatli je napisao:
Puna je Banja Luka al nije Banjalučana...

Управо то. БЛ је препуна БањОлучана, а у Бечу има доста правих Бањалучана. 1200 ће сигурно бити.
А што је најгоре седам дана касније на сјеверу ће бити 500-600 Лешинара.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2023, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Stvarno je blesav ko misli da za Beč nema barem 2000 ljudi koji bi išli. Otići u Beč gledati Borac je IN. Pogledajte malo i evropska gostovanja Zrinjskog a u kopu na prvenstvu ih nema ni petina sa evropskih gostovanja. A Borac je za Zrinjski institucija kad su navijači u pitanju

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2023, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Borac u srcu je napisao:
Stvarno je blesav ko misli da za Beč nema barem 2000 ljudi koji bi išli. Otići u Beč gledati Borac je IN. Pogledajte malo i evropska gostovanja Zrinjskog a u kopu na prvenstvu ih nema ni petina sa evropskih gostovanja. A Borac je za Zrinjski institucija kad su navijači u pitanju

Потпуно се слажем са овим. Када је Зрињски играо у Братислави, било је 1000 људи који су навијали, а у копу их буде 150-200.
У Бечу пуно има српског народа, а и пуно народа из БЛ. Борац је највећи клуб у РС и сигурно ће имати велику подршку тамо, преко 1200! Ја ћу први покушати узети карту у сектору до Лешинара, јер из здравствених разлога не могу више скакати 90 минута. Ако причамо о српским клубовима, неки тамо Радник из Бијељине, Рудар Приједор или тако слични, да играју у Бечу, имали би минимум 500 људи јер су српски клуб, из Републике Српске.
Чињеница јесте да немамо подршку у БЛ, али ово је друга димензија, гледа се клуб из РС, српски клуб, и неби ме изненадило да буде "бара-бара" са њиховим навијачима.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2023, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
ChairosBL1987 je napisao:
pendula je napisao:
Daj ljudi sta se sprdate,kakve 1200 ,ako bude 300 ljudi ja prezadovoljan...

Neko razuman konacno. Danima slusam od ljudi sa tribine o nekakvoj invaziji na Bec. Ljudi moji nas 1200 nema na domacim utakmicama.

Kaze pun Bec banjalucana? Puna je i Banjaluka ali Borac im nije sfera interesovanja kamoli nekom tamo u Becu.

2 busa najvatrenijih + ko se organizuje u sopstvenoj reziji.

Ne znam što nekom navijaču Borca smeta poziv na invaziju, najlakše je privući ljude da odu masovno kad znaju da svi idu, makar i ne išli svi.

Kako sjever bude skoro pun na proslavama rođendana i proslavi titule? Zato što dođu ljudi koji inače ne idu na utakmice jer je to poseban događaj. Beč je isto poseban događaj tako da posjeta na domaćim utakmicama nema nikakve veze sa ovim.

5 buseva je išlo na Grbavicu, a da na mnogo atraktivnije evropsko gostovanje ide 2 busa, niđe veze.

Treba prestati licitirati sa brojkama, neka svako pođe od sebe, ko navija za Borac treba da se pojavi u Beču, nebitno da li imao 18 ili 50 godina, na koje ćete evropsko gostovanje otići ako ne na ovo.

Svi u Beč!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Bice koliko bude, i svaka cast svakome ko ode. Svaka cast svakome ko prati Borca na svim gostovanjima, nije samo Bec gostovanje.. imas ti tu Siroki, grbavicu, kosevo, 2 mostara.. evo sad i gabela. Koliko god da ode dobro je, otisli su ljudi. Po meni je bitnije sta ce se u BL desavati, koliko ce se stadion napuniti, pogotovo ako nekim cudom tamo izboksujemo povoljan rezultat..

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 07:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
У Бањалуци ће бити пун стадион, у случају побједе, ремија или пораза од највише 1 разлике.
Говорим о истоку и западу, сјевер ни против Клужа није био ни изблиза пун, а куд и камо је била значајнија утакмица, јачег такмичења.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 08:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Davno sam ja rekao da neće biti nešto ljudi Al eto,kao sto neko reče biće oko 300 i ja tako nešto mislim nekih 200 ljudi iz BL i oko 50 do 100 austrija Njemacka ,ja pišem ljudima iz njemačke i austrije hoćemo li odgovor je ma joj buraz ne znam kad je to šta ma ajd vidjecu,a vidjao sam kod tih ljudi snimke i slike kad igraju BG klubovi u okolini tako da koliko god da nas bude bic e dobro i ne treba nešto previše očekivati ,eto ajmo zapad stara garda da se aktivira koliko ve vas doći ,lesinari organizuju prevoz znaci biće organizovano samo treba prošetati do prostorije tj stadiona,neko napisa ne može skakati ne moraš brate skakati dodji i stani u kop sjedi kad ne mognes više i zdravo,jednostavno nemamo kult i rejting kluba da bi dosli ljudi da nas gledaju i podrže ,a i davno je bila 2010 i te godine kada smo bili u ekspanziji i kao klun i kao grupa

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 08:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Eto srece da grijesim pa da nas bude pola pola sa njihovima tamo.

Znam dosta "pravih" banjalucana u Becu i svi ispratise crvenog blizanca po Austriji, Slovackoj, Ceskoj itd prethodnih godina. Sto kaze mujin a i sam sam se uvjerio kontaktirajuci par njih u vezi smjestaja sada, jedan ili nijedan ce MOZDA doci da pogleda Borac.

Bilo koliko bilo oni koji ga uvijek prate bice i u Becu, a ako izborimo neki dostizan rezultat nema sumnje da ce Gradski biti pun.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 09:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Moji kontakti kažu da će dijaspore doći odličan broj, ali s obzirom da je ovo prva utakmica ovakvog tipa u Evropi, neće se znati dok ne počne meč.

Da li je neko planirao da se poveže sa klubom i osjeti nezaboravno iskustvo? Da se okupimo i uživamo u fudbalskom nadmetanju? :D :D :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 09:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Avg 2021, 10:11
Као да најављују нову сезону "Мале невјесте". Имамо ли ми на било којој функцији у клубу неког да је писмен или бар благо паметан? Има ли ико у клубу на било којој функцији да је уживо погледао Борац у Европи против Макабија или Лозане, да се присјети како је тада било и да објасни маркетинг маговима шта и како да раде? О бројности у Бечу се неће знати до утакмице. Свака част групи, колико год да оде људи, а ко може да их подржи свакако је код њих добродошао. Дајте више тог шпица и да гледамо ко нам је противник у трећем колу. Ај' БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 11:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Ова спрдачина од објаве ми је личила као да је неки од језичких модела вјештачке интелигенције писао, а оно само додали стикере. То бих разумио у сврхе тестирања или чега већ. Нажалост, више алата за детекцију текста написаног од стране АИ потврђује да је ово написао човјек.
Одрон...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 14:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Chat GPT parcijalno pisao 100%. Alati za prepoznavanje ne rade najbolje na jezicima mimo engleskog.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Немамо креатора игре, а Стојан Врањеш и даље без клуба, шета по Бања Луци. Само кажем.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Gazimestanac87 je napisao:
Немамо креатора игре, а Стојан Врањеш и даље без клуба, шета по Бања Луци. Само кажем.
Covjek ima 37 godina.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 16:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Tegi obrisao tvit o napadacu, sta je reci idemo sa Jovom u sezonu i to je to. Ovo je najsmjesniji prelazni rok ikada, svaki put uspijemo biti jos jadniji.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35

И Закарић слободан, вратите Столета и Закару да узмеми титулу :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 17:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Avg 2021, 10:11
SuperDjomla je napisao:

И Закарић слободан, вратите Столета и Закару да узмеми титулу :D

Гдје су и шта раде Ђелмић и Јоцо Стокић? Је л ћело малбашић без ангажмана? Само питам... :D Вратите Кајкута у шпиц и онако прима плату, а не ради ништа... :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
skypostman je napisao:
Tegi obrisao tvit o napadacu, sta je reci idemo sa Jovom u sezonu i to je to. Ovo je najsmjesniji prelazni rok ikada, svaki put uspijemo biti jos jadniji.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Koliko se sjećam bila je priča da ćemo dva napadača dovesti. "Dobro poznata imena".

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2023, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Зрињски има јачу клупу него ми првих 11.
Са клупе им улазе Мемија, Киш, Кожуљ, Зломислић...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5539, 5540, 5541, 5542, 5543, 5544, 5545 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]