banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5530, 5531, 5532, 5533, 5534, 5535, 5536 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Jun 2023, 18:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Eno Moraitis se preselio u prvu Grčku ligu.
Treba nam takav tip napadača.. mani nas ovih sidraša što se vraćaju na našu polovinu da prime loptu iz auta..

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2023, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Uzeli nas realno sa pola gasa ,čak i njihova rezerva bi nas uzela sa pola gasa ljudi se ne bi ni oznojili ovo ne valja nikako,pojačanja Bože sačuvaj ,jovo svaki komentar suvisan ne znam zašto ga nisu ostavili omarskoj za rodjendanski poklon njima bi više poslužio ..Austrija ima da nas izuje iz cipela da nećemo znati jel smo dosli il pošli ,nek nam je Bog na pomoći

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2023, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Samo Mihajlović je prebz dečko je letio po terenu. Realno Zvezda je par klasa iznad nas ništa osim poraza se nije ni očekivalo.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2023, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mislim da je izvučen maksimum iz ove utakmice koja je baš pala u zao čas još bez Sube, Kulašina, štopera... Treba kompletirati roster čim prije i samo trenirati. Biće dobro.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2023, 20:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Ova ekipa je fenomen. Kao i prethodne sezone u mnogo utakmica... Gledao sam razno raznih utakmica pa i totalne autsajdere protiv favorita i uvijek se slozi neka kontra, napravi presing, stvori neka sansa ali da ekipa za 90 minuta ne sastavi ni jednu smislenu akciju. To moze samo Borac.

Napadac kao hljeb nas nasusni!

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2023, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naredna je Željezničar Pančevo, tu igra Mare Jovanović. Pa Radnički Kragujevac. Tu igra Vojinović. To su po mjeri utakmice.
A Zvezda je drugi nivo. 17-18 igrača vrednosti preko milion evra. Mi da imamo jednog takvog bila bi neviđena euforija u gradu. Napadali bi odmah grupe LK. Treba biti realan. Teren je prikaz razlike u ulaganjima, plus što oni ulaze samopouzdano uz podršku sa tribina, svi žele da se dokažu. Teško je tu parirati. Ne znam ni čemu te utakmice s njima. Šta će nam to. Jedino je sevap uvesti ove juniore da odigraju 15-20 min. Oni će biti na sedmom nebu narednih mjeseci

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2023, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Јово Лукић капитен :lol: какво ј.бање у здрав мозак.Шаљите дечка у БСК да покуша да васкрсне бар. Бивши фудбалер.
Најбољи голман лиге нам сједи на клупи због овог правила у-21. Туга.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2023, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Borac u srcu je napisao:
Naredna je Željezničar Pančevo, tu igra Mare Jovanović. Pa Radnički Kragujevac. Tu igra Vojinović. To su po mjeri utakmice.
A Zvezda je drugi nivo. 17-18 igrača vrednosti preko milion evra. Mi da imamo jednog takvog bila bi neviđena euforija u gradu. Napadali bi odmah grupe LK. Treba biti realan. Teren je prikaz razlike u ulaganjima, plus što oni ulaze samopouzdano uz podršku sa tribina, svi žele da se dokažu. Teško je tu parirati. Ne znam ni čemu te utakmice s njima. Šta će nam to. Jedino je sevap uvesti ove juniore da odigraju 15-20 min. Oni će biti na sedmom nebu narednih mjeseci

Војновић је Раднички Ниш :)
Црњу да Милуновић није онако крвнички покупио не знам ко би га зауставио, баш се залетио био :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 07:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Dobra ideja da se isproba Jokic na lijevom boku u slucaju da Suba ne bude spreman, time cemo dobiti na skok igri, nema puno vremena da se uigra stoperski par pogotovo sto Vinko trazi najbolje rijesenje, nemamo spica a Mrkajic je trebao ostati po svaku cijenu, bez obzira sto je trazio 150 000 za godinu dana, navodno, kad smo prosle godine bacili silne pare za nista onda smo trebali i u slucaju Momcila odvojiti lovu jer je dokazao da je za Jovu izmislio davanje golova

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 07:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Једино што замјерим Винку је што се није покушало играти, изађи високо, направи пресинг, пробај украсти лопту, натјерати да погријеше, неку шансу створити.
Звездин други тим је јачи од нашег првог, а први тим Звезде је јачи од Аустрије Беч.
Винко мора радити нападачке сетове, бар да транзиција ваља, можда пробати Кортеза у нападу, а Кулашин и Нецо по крилима, да бар брзину имамо.
Што се тиче штопера, треба се помолити Богу да овај хрват што је дошао задњи ваља!!! Иначе...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 07:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Cigani su u drugom pol uveli par igrača(Kraso,Vigo,Milunović...) koji će im grati u prvoj postavi.
Kasno je Vinko radio izmjene,prva utakmica a držiš 70% igrača do 75te minute.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 07:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
žao mi muškatli je napisao:
Cigani su u drugom pol uveli par igrača(Kraso,Vigo,Milunović...) koji će im grati u prvoj postavi.
Kasno je Vinko radio izmjene,prva utakmica a držiš 70% igrača do 75te minute.
To su Vinku zamjerali i dok je u Sarajevu bio a bogami sam mu i ja zamjerio u par utakmica prošle sezone. Ne znam kakva mu je to taktika da ne mjenja na vrijeme i ne pokušava razmrdati ekipu kad vidi da ne ide...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 07:41 
Veteran
Veteran

Trebaju iz strucnog staba citati ovdje napisano jer ima dobrih ideja, evo saglasan sam da brzonogi Kortes igra laznu 9-ku, lijevo i desno imamo najbrze igrace u ligi u liku Nece i Kule, juce se pokazalo da smo jako tanki na sredini terena, gdje moraju igrati igraci koji se ne boje duela, da su jaki na lopti a jos ne vidimo koji su to igraci

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 07:46 
Veteran
Veteran

Svojevremeno sam pisao na temu taktickih varijanti jer moramo uigravati i druge varijante, kao sto je formacija 3-5-2 kad treba iznenaditi protivnika, a ne drzati se ko pijan plota jedne formacije

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 07:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ми ни ту једно формацију не можемо одиграти како треба, а камоли још неку уигравати.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 08:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nisam gledao utakmicu. Kakvi su bili Kortes i Mihajlovic?

Vidim da je Tegeltija najavio jos spica, veznjaka i lijevog beka.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Кортез је био најбољи, показао је највише жеље, има брзине и хитрости.
А опет напријед није могао ништа сам.
Михајловић је показао да има брзину и то је то. Углавном, нисмо ништа горе направили, безопасни тотално.
Видјећемо у наставку, против слабијих екипа да ли ћемо нападачки напредовати.
Било је превише респекта јуче, нешто нашег неквалитета, нешто квалитета противника и то је то, рутински пораз.

Треба нама дефанзивни везни, ала Бртан, Молс, Војновић, Предраговић ни Фићовић то нису, Пишек је неозбиљан са стомачином ко какав пензионер.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 08:41 
Veteran
Veteran

Nemamo ni kreatora igre bar za sad, Terzic moze da bude taj ali treba da pokaze u ove tri utakmice cim raspolaze, raduje zalaganje ali to je nedovoljno da se iznenadi protivnik

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čeka se da predsjednik twitne. Izgleda da danas stižu bek ili vezni, možda obojica. Napadač se pažljivo bira :D

Bio je juče i Blagajić dosta živahan, samo da ne bi one sjajne peta kojom je izbacio čitavu našu odbranu i zvezdaša gurnuo 1 na 1 sa Ćetkom

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2023, 15:15 
Veteran
Veteran

Citam izjave Tegija koji komentarise nesto vezano za struku od koje crpi inspiraciju da nesto naglasi i sjetih se da nijedan jedini put bivsi celnik Velikana nije nikad nista slicno izjavio a igrao fudbal! Nece da se mijesaju u svoje poslove :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5530, 5531, 5532, 5533, 5534, 5535, 5536 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]