blaf77 je napisao:
Sta to vozis, fino zvuci? Pisao si negdje, ali sam zaboravio.
Rider on the storm je napisao:
Hvala lijepo, i meni fino zvuči, jedan cilindar, 4 takta, 250 kubika, dobar izduv, enduro/supermoto prema klasifikaciji, nov, još ga razrađujem, Italijan sa kineskim korijenima.
Danchi je napisao:
Jako fina vozilica Rider. Samo mi se čini da malo rano šaltaš, može to još

Možda nisi silovao pa ideš tako. Koliko te je koštalo ovo čudo ako nije tajna? Ja sam razmišljao da sebi kupim kao zamjenu za auto u ljetnim mjesecima, doduše sad mi ne odgovara ali mi je još uvijek zanimljivo.
Rider on the storm je napisao:
Da, ranije šaltam jer i dalje traje period razrade. Neću da opteretim mašinu. Nema ni hiljadu kilometara. Biće drugačije nakon 1000-2000 km, sada rano šaltam i ne idem u visoke obrtaje.
Hvala kolega forumaš, koštalo me cirka 4 milje.. a to je ništa s obzirom koliko dobiješ za te pare.
Nije za ovu temu, ali nastavljam se ovdje na pitanja i komentare.. evo nakon preko 2 hiljade kilometara smatram da je razrađen a i ja sam se upraksao.
Izuzetno fino ide na magistralnom putu i udoban je, pogotovo što sam ja međed od 100kg plus što nisam aerodinamičan zbog visine (a i nema vjetrobran).
Međutim, brže i jače mi ne treba, on de facto nema previše snage ali rekao bih da korektno ide, a troši kao upaljač.
Eto od vas potencijalnih kupaca, da vidite iz prve ruke kako ide na iole dalji put.. ne bih da reklamiram ko je zvanični uvoznik, prodavac, serviser, ako vas zanima pitajte na PP.
Registracija (prva) me je izašla oko 200 KM (50% bonusa), ali trebaju saobraćajna, vlasnička, tablica, tehnički.. druge tj. ove godine ne treba ništa od toga (ni tehnički) pa ti trebalo biti jeftinije za 50 KM (ali je polisa poskupila pa računam da će koštati oko 165 KM).
Video:https://youtu.be/QdzcpJMKeug