banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 17:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5491, 5492, 5493, 5494, 5495, 5496, 5497 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 01 Maj 2023, 18:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ovaj penal ima da nam vrate protiv Sarajeva, majku vam lopovsku.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 18:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Треба покренути акцију "Џиги остани". Без њега на терену изгледамо као група нафураних аматера.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Simpatizer je napisao:
Realno, nije nam sviran cist penal a njima sviran nepostojeci. Jbt, Haskic se sam okliznuo i pao. Nas ga samo poklopio.
Bandic sudi u skladu sa prezimenom. :D
Sto bi ovdje dezurni forumski dusebriznici rekli - ne treba ovo Velezu. Jel tako seronje?

A i mi odigrasmo za k*rac. Lazic, Lagundzic i Racic katastrofa.
Ne znam, izgleda ja nisam dobro gledao utakmicu. Penal za nas je bio, ali ako ces u tome traziti razlog ovakvog rezultata, onda nemamo isto shvatanje fudbala.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Ma ljudi za ovo nema opravdanja, ljudi nas satrali, izgledali smo na terenu kao da smo jedan rang nize od njih, katastrofa. Nismo zasluzili nista, dobro smo i prošli kako je moglo biti, nismo imali šuta u okvir gola.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Симпатизер, имаш махање.
Грешка огромна Бандића, али биће то нама враћено негдје, не сикирам се. Били су бољи и заслужена побједа, наши се нису саставили. Писао сам након Жеље да ми бекове немамо, као и да нам фали још један штопер. И то се вечерас јасно видјело.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pa i jesmo rang niže. Lagundzić, Fedor, Lazić, Račić itd. Sve igrači nivo RS lige

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
ББЛ je napisao:
Симпатизер, имаш махање.
Грешка огромна Бандића, али биће то нама враћено негдје, не сикирам се. Били су бољи и заслужена побједа, наши се нису саставили. Писао сам након Жеље да ми бекове немамо, као и да нам фали још један штопер. И то се вечерас јасно видјело.

Dobro je sto si se prepoznao. Mlad si, naucices.

Kakva greska Bandica? Pomocni nije digao zastavicu jer nije ni bio ofsajd. Penal kao vrata i namjerno nije sviran. Takodje, njihov penal je nepostojeci. Na zadnjem ponovljenom snimku jasno je da Haskic pada prije kontakta.

Ovo nema veze sa cinjenicom da smo odigrali uzasno i da Vinka sutra nabiju iz kluba ne bih ni trepnuo.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:27 
Veteran
Veteran

Опуштено, није да смо се навикли носити бодове из Мостара.
Чињеница да нам није свиран пенал, и чист црвени, и ко зна шббкбб да јесте. И питање да ли је оно био пенал за њих. И да нас судије кроз цијелу сезону нису припазили, велико је питање који би ми данас били на табели. Било, прошло идемо даље. Оно што је најгоре, јесте то да се ми нисмо за 95 минута саставили на терену, нисмо поштено акцију направили. То је оно што треба да нас брине, а у госте нам долази напаљено Сарајево, које ако нас добије пролази нам на бод, три кола прије краја. И угрожава нам позицију која нам може донети друго коло, у колико Зрињски узме куп.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Nema potrebe komentarisati suđenje. Nekad je u našu korist, nekad je na našu štetu, sve u svemu - katastrofalno. Dok se VAR ne uvede, nema napretka.
Ubjedljivo najgora naša utakmica ove polusezone, zaslužili smo bar 4:0 ili 5:0. Pet puta gledam snimak njihovog prvog gola, i njihovog igrača koji upućuje centaršut a našeg igrača nema u krugu od 5 metara oko njega. Na našu postavljenu odbranu, neshvatljivo.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Simpatizer je napisao:
Kakva greska Bandica? Pomocni nije digao zastavicu jer nije ni bio ofsajd. Penal kao vrata i namjerno nije sviran. Takodje, njihov penal je nepostojeci. Na zadnjem ponovljenom snimku jasno je da Haskic pada prije kontakta.

Tako se gura, ne sviraš penal jednoj ekipi, drugoj svirneš nepostojeći penal i riješiš utakmicu.

Mi smo na glasu da nas sudije guraju, a imali smo 2 penala ove sezone, prvi sam i zaboravio, vjerovatno je bio čist. Nama sudije daju faulove na centru, aut poneki nebitni, izmisle ofsajd za protivnika kod neke bezopasne situacije itd.
Ako neko od naših radi sa sudijama, radi to očajno.

Doduše ovakvoj ekipi rijetko možeš i svirati penal kad rijetko i ulaze u protivnički šesnaesterac. Vranješ i Moraitis su znali izboriti penal bez navlačenja ikakvog.

Mrkaić i Lukić su rijetko u situaciji da budu faulirani, ako čak i budu ne znaju pasti i izboriti penal. Ako čak i padnu, sudija nam ne svira penal jer nam je dao dva auta prije toga.
Otprilike tako izgleda naša protekcija zadnje dvije sezone.
Ukratko - ne znamo ukrasti, a htjeli bi kao.

Poslednji put menjao Моријентес dana 01 Maj 2023, 19:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
ББЛ je napisao:
Симпатизер, имаш махање.

Dobro bar cemo sad proci pretkolo u evropi. Ispadali smo jer krademo sad kad pokradu nas bar cemo prolaziti u le.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 19:47 
Veteran
Veteran

Да ми сами од себе зависимо, велико је питање да ли би изборили друго коло. Јер након бламаже на ФО, таман да извучемо и БСК у квалификацијама, ја не бих био оптимиста у пролаз. Овако ако останемо други, а Зрињски узме куп, 700 хиљада лагано. Којих ће наша управа фино да "распореди" у то нема сумње.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 20:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Vinko sam sebi radi o glavi, prepusta sve Milkanu koji se namece kao prvi strateg, zato Ilic trlja ruke jer zna da je naredni sef strucnog staba, ovo danas nista nije valjalo, niko nije pruzio ni 50% svojih mogucnosti, malo smo i primili koliko smo trebali, mi u MO gubimo bodove cim se zavrsi prethodna utakmica, bolje ne ici, ostace nesto love ionako gubimo tu negdje oko 3:0

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Rangarok je napisao:
A gdje je pritisak nasih na sudiju u onoj situaciji?
Covjek hvata loptu rukom i nikom nista jbt.

Stvorila se atmosfera da nam je ova utakmica nebitna, opustencija, cak se i ovdje po forumu to pisalo, nejasno mi je zasto. E takav je i pristup nasih u prvih 45, opustena kurcobolja.

Pisao sam da očekujem poraz, nije nebitna utakmica, nego smo limitirana ekipa koja ne može redati pobjede. Tri pobjede u nizu su previše za ovu grupu igrača, a Velež je jak kod kuće. Borac je loš u gostima, u Mostaru pogotovo tradicionalno. Ko poznaje ligu i Borac očekivao je poraz ovdje. Na kraju bez šuta u okvir gola.

Čak mislim da nam je svirao onaj penal i njima crveni karton, teško da bismo pobijedili. Već viđeno protiv Zrinjskog jesenas u Mostaru.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 20:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Malo mi je muka od ovakvog sudjenja, ne treba nam ovo ovako...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 20:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Navikavajte se na ovo i bez kukanja.

Svi ovde pretezno komentarisemo sudjenje umjesto sistema pravljenja ekipe. Napravi tim kao Zrinjski i jebe ti se za poneki nedosudjen penal, karton...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2023, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Koliko je ova sezona PL očajna govori i to što smo mi ovakvi treći po broju gostujućih bodova. Kapa dole Zrinjskom, svi ostali su tu negdje po nekvalitetu od Igmana i Slobode do Borca

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2023, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Pored silnih direktora, zamjenika i ostalih stručnjaka naši postave ovakvu foto. Aplauz majstori

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2023, 09:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Mislis da se stvarno neko zanima sa tim stvarima?

Prvo sto bi uradio na promociji kluba je da otjeram ove cigane iz kluba fotografa i mutavog Kondica. Toliko fotografa iz BL, toliko momaka sa tribine se bavi sa time i radili bi to iz zadovoljstva... Zaposlis 3 covjeka za marketing i zavrsio si pricu. Fotografisanje, vodjenje sajta kluba i spiker na stadionu.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2023, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Po meni je i bolje izgubiti drugo mjesto da krenemo iz prvog pretkola jer ćemo najvjerovatnije biti nosioci a i prolazom dobijamo pare. Drugo kolo ćemo sigurno biti nenosioci i nožemo dobiti jakog protivnika tako da je bolje da odigramo X sa sarajevom za vikend i prepustitii se ciganima da nas prestignu. Nama 4 boda obezbjeđuju Evropu i matematički tako da ne bi trebalo biti problema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5491, 5492, 5493, 5494, 5495, 5496, 5497 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]