banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 168  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2022, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
Mislim da ovi SNSD uhljebi treba polako da razmišljaju da li im je mudro da ostaju dugo na brodu koj tone.

Nervoza je uveliko prisutna na svakom koraku, ali mislim da kod većine još preovladava mišljenje da će Dodo i sa ovim izaći na kraj. E pa neće. Što se kralo - kralo se. I vrijeme je da se siđe s vlasti i odgovara za sav kriminal koji je počinjen.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Treba Dodo doživotno da vlada.
Narod koji 16 godina glasa za ovakvu vlast ne zaslužuje bolje.
Ne kažem da su ovi iz opozicije bolji (čast pojedincima) ali na svakim izborima trebamo mijenjati vlast.
Ovako neko sa strane mogao bi zaključiti da je ovdje dobro.

Poslednji put menjao boban1982 dana 15 Okt 2022, 15:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ronaldo je napisao:
Mislim da ovi SNSD uhljebi treba polako da razmišljaju da li im je mudro da ostaju dugo na brodu koj tone.

Nervoza je uveliko prisutna na svakom koraku, ali mislim da kod većine još preovladava mišljenje da će Dodo i sa ovim izaći na kraj. E pa neće. Što se kralo - kralo se. I vrijeme je da se siđe s vlasti i odgovara za sav kriminal koji je počinjen.
A sta ti podrazumjevas pod pojmom SNSD uhljeb?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 15:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Tebe.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mogu se pronaci u prici. Ajd sto mislim da je promasio sa pretpostavkom da ce Dodik izgubiti (jer na izborima je SNSD apsolutni pobjednik), ali i da je pogodio sa ovim brodom koji tone, kakve to veze ima sa mnom i zasto bih ja napustao taj brod? 99% ljudi koji glasaju za SNSD glasaju iz uvjerenja da je to bolja opcija, a ne to sto imaju neke koristi (niti im bi se sta promjenilo da se sutra promjeni vlast pa da napustaju brod).

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Paaaa ne bi rek'o...
Prije da budžetlije glasaju jer moraju (vječita ucjena), isti ti moraju donijeti tabele sa po 20-ak sigurica glasova, pa onda tu neki manji procenat tih koje trpaš u 99%.
Za veći dio penzionera moram priznati da vole Dodika, a 65+ babe bi se odrekle one crkavice od penzije samo da ga što duže gledaju...jebeš me ako kapiram taj mentalni sklop, imam toga u blizini. Ne osuđujem, samo konstatujem.
Mislim imam širok krug poznanika svih sfera, i prilično dobro znam kako stvari funkcionišu u ovoj državi.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 16:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
wizzy_bl je napisao:
99% ljudi koji glasaju za SNSD glasaju iz uvjerenja da je to bolja opcija, a ne to sto imaju neke koristi

Ti stvarno vjeruješ u ovo? Značajan broj glasa iz tih razloga, ali skoro svi je prilično naivno razmisljanje.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 16:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
pilot babo je napisao:
Za veći dio penzionera moram priznati da vole Dodika, a 65+ babe bi se odrekle one crkavice od penzije samo da ga što duže gledaju.

Mislim da je obratno. Glasaju za njega jer je penzija redovna što se ne bi moglo reći za period kad je današnja opozicija bila na vlasti. Moj stari je u penziju otišao za te vlasti i za cca dve godine su uspjeli da neisplate šest penzija koje je ova vlast namirila i nastavila sa redovnom isplatom.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Мало је таквих још на овом свијету.
Ако је највеће достигнуће ове власти што исплаћују пензију која је просјечно око 350 КМ редовно онда немам ријечи.
За коју годину пола становништва биће пензионери.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
To i ja htjedoh reći - većina tadašnjih penzionera je umrlo, dok je ovih koji su stekli uslove za penziju za vrijeme njegove vladavine veći dio.
I da, još jedna bitna kategorija glasača - višegodišnje wanna be budžetlije, sa obećanim poslovima za određen broj glasova i rezultate izbora.
Tu znam nekoliko njih, vazda po terenu nešto bauljaju i vrbuju glasače za šuplja obećanja.
Takve ne znam kako da nazovem, jer mi ih je zaista žao.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 16:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
boban1982 je napisao:
Мало је таквих још на овом свијету.
Ако је највеће достигнуће ове власти што исплаћују пензију која је просјечно око 350 КМ редовно онда немам ријечи.
За коју годину пола становништва биће пензионери.
Ko je rekao da je to dobro?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 17:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
wizzy_bl je napisao:
Danchi je napisao:
Tebe.
Ne mogu se pronaci u prici. Ajd sto mislim da je promasio sa pretpostavkom da ce Dodik izgubiti (jer na izborima je SNSD apsolutni pobjednik), ali i da je pogodio sa ovim brodom koji tone, kakve to veze ima sa mnom i zasto bih ja napustao taj brod? 99% ljudi koji glasaju za SNSD glasaju iz uvjerenja da je to bolja opcija, a ne to sto imaju neke koristi (niti im bi se sta promjenilo da se sutra promjeni vlast pa da napustaju brod).

Evo @pilot babo objasnio.

Ti zaista misliš da smo mi s kruške spali, pa da ne znamo kako to ide.

Znam jednu malu, šta god Ćosa (LJubiša Ćosić) objavi na Fejsu, ona prva lajkuje. A pričala mi kako nije zadovoljna sa poslom koji trenutno radi i između redova sam pročitao da su joj u SNSD-u obećali bolje radno mjesto. I tako je godinama vuku za nos, a ona se samo nada. I naravno, ona i svi njeni glasaju za SNSD. Dalje, moj drug godinama bio SDS-ovac, crveni mu zaposle ženu i on i cijela njegova i njena familija (njih 15-20 glasova) se prešalta za SNSD...
I ko zna koliko je takvih priča.

Što reče pilot babo, jedino penzioneri i ljudi koji vjeruju u neki nestanak Republike Srpske (ako Dodik ode), koji su očito skromne inteligencije, iskreno glasaju za Dodika. Ovo ostalo slabo i izlazi na izbore, jer i opozicija iskreno nije ništa bolja. Ali svakako treba bandu mijenjat. Pa svake izbore - svake izbore.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok... ali opet pricate o ljudima koji nesto ganjaju preko stranke (sto je relativno malen broj od ukupnog broja glasova koje stranka dobije), ali sta sa onim ljuidma koji rade u upravi i nista ne ganjaju od stranke? Ko ce njih natjerati da glasaju (ako to ne zele)?

*a takvih je vecina zaposlenih

** tu je odredjeni broj koji glasaju iz zahvalnosti (na njih sam zaboravio) sto su oni, ili neko njihov dobili nesto od stranke (neko spomenuo ovog iz SDS)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Danchi je napisao:
Tebe.

Klizeci ala Roj Kin, kramponom u koljeno.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U svakom slucaju, preko 95% ljudi iz drzavnih preduzeca/uprave u sustini ne zavisi od stranke i vlast njihovu podrsku mora zasluziti da bi glasali za njih ponovo. Isto vrijedi i za opoziciju, stim da su oni u losijoj poziciji, jer se moraju bas dobro pokazati i dokazati da bi neko promjenio stav (kad to kazem mislim na ljude koji vec 20 godina vecinom glasaju za SNSD, pocev od mene prvog).

Na srecu SNSDa, u opoziciji su toliki levati da ne zasluzuju ni da se o njima razmislja kao o opciji. Cast izuzecima tipa Milka Grmuse koji su tamo teska manjina.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Niko ko je u pamet, a sjeća se SDS vlasti, neće za njih glasati nikad više.
O nekim alternativama bi se moglo pričati, iako ih ja baš ne vidim. Ok, Vukan, Jelena, Draško, Bundalo, moguće da po ostalim mjestima ima poneko pošten, ali ni jedno od nabrojanih nisu ni blizu Karadžić/Dodik kalibra.
To je bre sve jad i čemer u poređenju sa dvojicom mudonja.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
wizzy_bl je napisao:
U svakom slucaju, preko 95% ljudi iz drzavnih preduzeca/uprave u sustini ne zavisi od stranke i vlast njihovu podrsku mora zasluziti da bi glasali za njih ponovo. Isto vrijedi i za opoziciju, stim da su oni u losijoj poziciji, jer se moraju bas dobro pokazati i dokazati da bi neko promjenio stav (kad to kazem mislim na ljude koji vec 20 godina vecinom glasaju za SNSD, pocev od mene prvog).

Na srecu SNSDa, u opoziciji su toliki levati da ne zasluzuju ni da se o njima razmislja kao o opciji. Cast izuzecima tipa Milka Grmuse koji su tamo teska manjina.
Jbt wizzy pa stvarno.
Ne znam gdje radiš, ali jesi li ti svjestan šta se sve radi po upravama.
Pa 90% sadašnjih radnika po raznim ministarstvima, upravama, upravnim organizacijama, javnim preduzećima itd je došlo na taj posao za vrijeme vladavine snsd.
Jesi svjestan da se od njih očekuje da glasaju .
I ne samo oni već i porodice.
Jesi svjestan da 95 posto njih i glasa za snsd.
Jbt ne mogu vjerovati šta pišeš.
Od 2010 godine radim za državu. Kada bih pisao sve čemu sam svjedočio ne bih do sutra završio.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg... ja u svom okruzenju nisam svjedocio nikakvim pritiscima sto se tice bilo kakvog glasanja (istina da imam manje staza od tebe). Bilo je tu nekih politickih lobiranja, ali nista posebno... svodi se na to glasaj za koga hoces, ali nadam se da ces glasati za nas jer smo mi bolja opcija. Puno vise sam lobiranja dozivio od prijatelja sa facebooka koji traze neku svoju priliku u XY strankama.

Iskljucujem iz ove price ljude koji nesto ocekuju od stranke, pomoc u karijeri, ovo ono.... za njih mi je i logicno da ganjaju glasove. Ljudi u stranku i ulaze zbog licnog interesa, ili neke ideologije. Ove prve nekako vise vidjamo jer su puni vise aktivniji.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
SNSD vlada skoro zadnjih 25 godina. Naravno da je većina došla tokom njihove vladavine.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2022, 19:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Dce/02 je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Jbt wizzy pa stvarno.
Ne znam gdje radiš, ali jesi li ti svjestan šta se sve radi po upravama.
Pa 90% sadašnjih radnika po raznim ministarstvima, upravama, upravnim organizacijama, javnim preduzećima itd je došlo na taj posao za vrijeme vladavine snsd.
Jesi svjestan da se od njih očekuje da glasaju .
I ne samo oni već i porodice.
Jesi svjestan da 95 posto njih i glasa za snsd.
Jbt ne mogu vjerovati šta pišeš.
Od 2010 godine radim za državu. Kada bih pisao sve čemu sam svjedočio ne bih do sutra završio.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Pa ako je to tako, kako to da nisu pobijedili na izborima?
Ocigledno da narod ne zarezuje previse naredbe/sugestije/savjete za koga da se glasa?! Pogotovo u BL, koliko je naroda u drzavnom sektoru, trebalo bi glat da dobiju a ne da izgube gradonacelnika pored toga sto sve manje i manje imaju glasova u gradu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 168  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]