Digresija je napisao:
Ja ne gledam Pink, pa takodje ne znam ko je ta riba, ali moram priznati da solidno izgleda.

Ima li jos kakvih slika?
@drigi: Kako ti drigi sve znas - kako ona izgleda uzivo, kako je bilo u Kajaku i td., kao da si uvijek u sredistu zbivanja u BL, a cijelo vrijeme boravis u Sloveniji... I kako druge mozes nazivati lazovima, kad si ti sam lazov? Bruka...

druze iz kotor varosi da si iz banjaluke i da imalo izlazis vani znao bi
tu curu poznajem jos iz Mustanga, za razliku od tebe ja sam dobar prema ljudima i normalno se ponasam i imam dovoljno prijatelja. Ona ti je udana za gazdu kafica Live ( pored Haniotija ) i sad se prilicno proljepsala ( prije 6-7 godina i nije bila nesto posebno ). Gazdu Livea moja raja zove "lazov, lazov " a sad ti razmisli zasto
Tijana ( YU misica ) je djevojka Krunica ( poznati biznismen u BL - klas pekare, sector sec. itd ) ciji roditelji i moji roditelju su dugogodisnji prijatelji pa ga i ja poznajem. Ako hoces nju vidjeti ( sorry ali ti nisi iz BL

) jutarnju kaficu obicno pijemo na istom mjestu ( Klub 22 na abaciji )
Za Natasu Stanisic ( Luburic ) mogu samo reci da koliko je lijepa toliko nije pametna
Poslije Danke uhvatila se Slovenca ( nemam nista protiv tih ljudi ali ni ne podrzavam to sto rade ), milion puta sam joj bio u kuci jer se poznajemo od rodjenja...
digresija neke stvari nikad neces razumjeti
inace ja sam uvjek govorio da tata moze djetetu auto, kucu ali pamet nikako i da se u skolu uvjek isplati investirati tako da ja u Sloveniji polazem ispite da postanem ovlasteni fin. revizor...
a koliko sam cesto u Slo to znaju moji prijatelji ( recimo u zadnja 3 mjeseca svega par dana tako da ne vidim razlog da to potenciras ) a i inace budem po par dana da pozavrsavam obaveze, a vikende sam obicno u banjaluci
ako te zanima jos sta slobodno pitaj