banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5371, 5372, 5373, 5374, 5375, 5376, 5377 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jul 2022, 07:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sem očiglednih problema s veznim redom, imamo problem i što ono igrača što valja nije u formi, Zakarić i Lukić prije svega, a ni Vojinović ne cvjeta. Spremo je bolji igrač nego što trenutno pokazuje. Lazić takođe.
Ćorić mora na beka, Fedor u vezni, dal umjesto Begića ili Melega, čak prije ovog drugog.

Tatar, Kulašin i donekle Piščević igraju kako-tako, ostalo sve poprilično loše.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 08:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Samo rad, rad, rad i bice to ok. Evropa nece doci u pitanje siguran sam. Ako sad dozvolimo Lalatu da ode onda je sezona izgubljena bez obzira ko ce preuzeti.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 08:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Šta ovo piše o domaćim trenerima koji ga buše?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
jovic23 je napisao:
Šta ovo piše o domaćim trenerima koji ga buše?

Послушај прес до краја.
Неки играч је слао наш почетни састав некоме и Лалат је принт скрин те поруке добио и показао свима у свлачионици. Као буше га тренерчићи са стране.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1155456/ ... ovica.html

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1155456/ ... ovica.html

Budale, odali ga u Doboju, a budale sa igracem manje one si trebao tuci dva razlike, prevaro.
Ove podvale ti mogu proci u Srbiji, ovdje nece moci, bar se nadam!

PS Ni slucajno ga pustati, samo ga pustiti da se muci, neka izmislja i pravi prestave, ali ostajes!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Cirkus u najavi. Još kada se vrate u BL, pa krene sa navijačima. Ako ništa, biće zabavna sezona.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 09:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
У овом тешком старту сезоне морам се осврнути на рад маркетинг тима. Није само битно радити актуелне теме (слике са утакмице, резултат након краја, играч како пије воду и слично). Нама су друштвене мреже главни канал комуникације са навијачима. Преко њих се мора добити увид у ситуације/изјаве/догађаје које не могу да видим са трибине.
Било би добро да се и у лошим временима комуницира. Па ми људи сваки пут када се деси срање ћутимо. Најлакше је тако.
Даље, задатак портпарола није само да најављује прес конференције и поставља питања играчима. Портпарол МОРА комуницирати са новинарима и креирати теме које иду на корист клубу. Класичан примјер је пораз од Б36. Па какви су наслови и колумне ишли на порталима то је страшно. Јасно је да тада клуб не може комуницирати преко својих мрежа јер би били напушени, али мора креирати теме преко новинара. Зашто пустити којекакве ојебине да шире смрад о нашем клубу и тако додатно подгријавају незадовољство. Тада су могли припремити терен за ове дане и додатни амбис.
Све ово пишем јер ни сам не знам како бих мотивисао људе да иду у Нови Град.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Volim Borac je napisao:
Propast nećemo, ali kako dalje ...

Na ovom forumu strašno je i to je priča šlagerova prva bila koliko se pljuje po "borčevim" igračima tj "borčevcima".
Ja sam u onom šampionskom periodu gotovo najviše kritikovao Vranješa jer se stavljao iznad Kluba i ima taj drkadžijski stav, ali može li Vranješu neko sportski rezultat osporiti ?!
Sada se počelo pljuvati po Jovanu , da ne nabrajam ostalu borčevu djecu koja se ovdje popljuju najstrašnije od raznih forumskih stručnjaka. Ljudi je li vi stvarno mislite da nešto pametno postižite time? Ovog treba otjerati, ovaj nikada nije smio kročiti u Borac,t ovaj nije za Borca, treba ga nabiti nogom u guzicu ...
Meni se čini da su to "seljački" maniri kako nam je i klub na svim nivoima, ali da bi se iz toga izdigli možda treba svako da krene od sebe.

Te igrače neko je doveo, neko je selektovao, umjesto drečanja analiza i kazna, i za igrača a i za onog ko je odgovoran za njegov kvalitet. Penali. kazne , po dzepu....

Ne vidim takođe na forumu, a da ne pričam u kuloarima "pametnu" i "zrelu" glavu koja treba da nas što prije izvuče iz ove situacije?
Jebavanje upravi mater itd. , prvi sam antirežimski bot, ali treba realno sagledati situaciju, mnogo je vicina uprava napravila u Borcu, jer im je to Mile omogućao upumpavši novac u FK Borac. Ljudi rade i uradili su mnogo, svidjalo se to meni ili nekome drugome ili ne , na svim poljima.
Ti dolazimo do drugog problema, na koji način, al to je totalno neka druga priča, politička, u koju se ne treba upuštati jer ne možemo mi ispravljati krive drine

Mnogo smo još uvijek razočarani, ali za rješavanje ove sitaucije treba zrelost.
Niti je cilj da se nakon par kola trener otjera, niti je cilj da se sjebe sezona već u prvih par kola.
Nama je izgurati sezonu do kraja, opet se se izboriti za Evropu, to je viši cilj.
Upravo da li ste ljudima sve što su tražili, umjesto masnog vrijedjanja, umjesto da puštate da prvo narod reaguje, vi ste trebali po dzepu udariti, zna se gdje najviše boli. Penale, rezanje plata i ugovora, a ukoliko još igrač to izbojkutuje onda otkaz ugovora.

Lalate što se tebe tiče, tanka je ovdje linije izmedju "obožavanja" i "mržnje" kao što vidiš, ali nisi ti naivac i pusti te šuplje priče svoje.
Nisi ni ti došao u Borac napravio rezultat pa onda uzep keš, već si uzeo keš, doveo igrače pa sada ganjaš rezultat kojeg trenutno nema.
Svima je isto, kako nama tako i drugim ekipama, manje pravdanja priče, više principijalnosti, kako znaš stati iza igrača kada nema plata, tako isto treba ti kao trener uz upravu stati da im se pucaju penali za nezalaganja, kurcobolju itd.

Sa vecinom se slazem osim ovoga za nasu djecu. Pa mi smo najvece probleme imali sa nasom djecom. Strakovi ,bojkot na terenu,prodaja utakmica bacanje dresova itd. Nasa djeca da ako imaju kvalitet. A ti argumenti Banjalucanin nase dijete voli Borac itd pa to imamo svi sa ovog foruma.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Једини пут је приватизација, да тај који даје своје паре све се и пита.
Знам да то може водити у живо блато, али и ово води, постепено.

А Лалатовић је управу за ово бушење, не само њега, него и већину претходника.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da su ga busili 100 puta morao je proci ribare i dobiti Slogu. On i ovi jadnici koje zovemo fudbalerima su kostali klub 300.000 evra koliko bismo jos dobili za ispadanje u 2. kolu.
O eventualnom prolazu onih amatera iz San Marina da ne pricamo... trener i igraci su izbili klubu cirka 600.000 evra.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da privatizacija rješava probleme, mi bi bili ekonomska sila. Na papiru sve je to super, ali naša realnost da bi prije došlo do gašenja kluba. I privatizacija ne može izbjeći politiku. Ali recimo da se pojavi neki bogati Rus kao za Vardar, da finansira fudblaski i rukometni klub. Mislim da bi u Sarajevu digli toliku frku, da bi Šmit izbacio Borac iz lige u roku od deset dana :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nikakva ostavka ne dolazi u obzir. Javno izadji ko te busi i uprava nek rijesi to. Ako ima takvih igraca udalji ih. Sa ostalima obavi razgovor vidi kome se igra a kome ne. Ako ima uvrijedjenih udalji ih. Vidi sa ovom svojom petoricom sto si doveo mogu li i zasto ne mogu.
Pocetak je sezone ima vremena za reset. Jednom moramo pocistiti svoje dvoriste. Mozda je sad vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
veteran 1987 je napisao:
Nikakva ostavka ne dolazi u obzir. Javno izadji ko te busi i uprava nek rijesi to. Ako ima takvih igraca udalji ih. Sa ostalima obavi razgovor vidi kome se igra a kome ne. Ako ima uvrijedjenih udalji ih. Vidi sa ovom svojom petoricom sto si doveo mogu li i zasto ne mogu.
Pocetak je sezone ima vremena za reset. Jednom moramo pocistiti svoje dvoriste. Mozda je sad vrijeme.

Potpis.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
veteran 1987 je napisao:

Амин!

Уколико стварно Лалатовић има подршку толику Богољуба, као што и сам говори, урадиће управо ово. Самим тим ћеш показати играчима да нема мјеста зајебанцији и да ће, или играти, или ићи кући.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 11:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Svi mi vise manje znamo da u i oko kluba kruzi "peta kolona" sada je prilika da se to istjera na cistac, sada je mozda vecini jasno zasto je otisao Marko...
Pa cak i ovdje na forumu je neko napisao da ce Lalatu biti tesko jer ce imati problem u svlacionici sa starosjediocima i "dosljacima" sa nekim strujama koje ganjaju svoj cilj, a ne interes kluba, cak neko napisa i da se ne sikiramo da ce se ekipa sloge skloniti nasima i da je rezultat vec poznat i da ce Lalat nakon toga biti "veliki" trener... ko to moze napisati neko ko se vodi kao navijac Borca meni je nejasno...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Зна ли ико кад би се могло нешто знати, званично...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 11:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
https://pravdabl.com/vico-odlazi-i-spasi-borac/

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 12:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1155502/ ... Borca.html

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Ostaje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5371, 5372, 5373, 5374, 5375, 5376, 5377 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]