banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 01:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 14:54
pa ja mislim da nebi trebalo da bude problema da i mi ostali ucestvujemo u tim troskovima... eto ja cu da ti dam 5km

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Troskovi ce biti pokriveni od uplata za ligu, sve se nastavlja po planu.Horor, sve jedno hvala na ponudi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prijavljeni učesnici za Prvu sezonu RS Warcraft III lige:

1. Boris “BlackHand” Bajić – Banja Luka
2. Milan “$eka” Šekara – Banja Luka
3. Mladen “Lucifer” Stojaković – Derventa
4. Branko "HorOrc" Keleuva – Trn
5. Aleksandar "trna" Trninić – Banja Luka
6. Boris “pella” Peulić – Banja Luka
7. Aleksandar “zerocool” Graorac – Banja Luka
8. Dusko "Leg0las" Savanović - Banja Luka
9. Borislav "Panda" Bajić – Banja Luka
10. Nenad "Hurricane" Jungić – Banja Luka
11. Mirko "zola" Lazarević - Banja Luka
12. Goranko "cag0" Radić – Banja Luka
13. Srdjan “brzi” Kotur – Banja Luka
14. Danijel “Daco” Savanović – Doboj
15. Aleksandar “Djuka” Djukanovic – Prijedor
16. Srdjan “Limeni” Jevtić – Trn
17. Danilo “s0da” Milošević – Banja Luka
18. Danijel “popa” Popović – Banja Luka
19. Srećko “che.guevara” Toroman – Banja Luka
20. Andrej "Destroyer" Lovrić - Banja Luka
21. Nikola "AlogiA" Vanduka - Kragujevac
22. Bojan "Vojvoda_RS" Vuković - Trn

Odustali:
1. Dušan "ThuG" Đukić - Derventa
2. Igor "shnja" Nović - Derventa
3. Dragan "Li" Đukic - Trn
4. Vedran "Gimli" Kovačević - Banja Luka

Prvo:Opet smo u problemu :) Da su ova trojica ostala imali bi dve grupe po 11 i sve bi bilo odlichno, a ovako, imamo neparan broj igracha i moramo naci jos bar jednog.Bilo bi dobro da FIPA, zola, maideen, sal3, bootdoog, ThuG, shnja, velecasni jos jednom razmisle pa da promene svoju odluku, poshto nam treba josh minimalno jedan chlan.Takodje apelujem na igrache iz Bijeljine da mi sto pre jave sta su odlucili.

Drugo: Svi ste primili obavestenja putem maila ili "PP" na forumu.Molio bih da se to sto pre izreguliste.

Do skorog vidjenja :) May the force be with you

Poslednji put menjao BlackHand dana 28 Avg 2005, 14:29, izmenjena 4 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 16:40 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Horor je napisao:
pa ja mislim da nebi trebalo da bude problema da i mi ostali ucestvujemo u tim troskovima... eto ja cu da ti dam 5km

Pravi čovjek! Imaš freewin od mene ;)

Ma ok, sad je sve jasno, biće sajt biće liga nema problema, dogovorićemo se blacky i ja danas u swordu u 23.59 ko hoće da prisustvuje nek dođe (aprilili!)
... :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 22:17 
Početnik
Početnik

Hehe znaci ipak cu da imam jedan Win!!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiii!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao shto vidite, trenutno je u igri prijavljen 21. uchesnik.Pokusajte vi naci jednog!

I..uplate, uplate, uplate..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 17:07 
Urednik
Urednik

Pa gdje su ljudi iz BN majku mu!??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nishta BN, pozivao sam ih, nisu zainteresovani...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 19:32 
Urednik
Urednik

U vezi sajta

Ovako, radi pojednostavljenja, sve promjene na sajtu ćemo raditi ručno, preko htmla i sličnih stvari. Nema dakle phpformi za unos jer nemam vremena niti sam plaćen da tako nešto radim ;) Ali sajt napreduje. BlackHand idi zovi onog lika i pitaj ga šta je sa tim hostingom, meni se ne javlja. Liga se zove SWL (Serbian Warcraft League) ...

Dalje, potreban mi je tačan spisak ljudi koji upadaju, i potrebno je da se podijelimo u dvije grupe, što blacky reče "Istok" i "Zapad" itd ...

Logo sajta (i lige ako se slažete) je "Misha" sa iscrtanom srpskom zastavom, kao što ćete uskoro i vidjeti.

Tema sajta je urađena u Orkovskom maniru, kao što našem narodu najviše i odgovara, divljina :) , a i Rista je najbolji a igra sa orkovima tako da tu nema dileme :wink:

Et ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lik me kontaktirao.Nishta od pythona, tako da ga ganjam kod jednog drugog lika.

Drugo..liga ce biti BH[WCL] Bosnia & Herzegovina WarCraft League, znachi nikakva veza sa sprstvom, Srbijom, itd..a potiche iz BiH tako da ce i biti BiH, pogotovo shto od naredne sezone ochekujem i saigrache iz Mostara i Sarajeva sa kojima sam vec razgovarao i voljniji su da mi izadju u susret i od Srbijanaca i od Bijeljinaca koji su totalno nezainteresovani.

Shto se tiche spiska imena i podele, to ti trenutno i nije toliko hitno.Ostavi prazan prostor, a dacu ti kasnije dve grupe sa imenima igracha kao i sa komplet podacima. (Igrachi, spremite slike :) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 23:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2004, 00:17
Nismo ne zainteresovani al nije u mojoj moci kad nemam jebene uslove da igram. Ja imam kuci 64k al nemam vremena za to, al ostali nemaju nista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 15:33 
Urednik
Urednik

Meni se ne svidja ego nasheg dragog organizatora. Angarzujte nekog drugog za pravljenje sajta, a ja odlazim i sa izrade istog i iz lige jer mi se nesto ne dopada ovo naduvavanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

S obzirom da se Che.Guevara i ja nismo razumeli u vezi sa ligom, naime njemu nije bilo jasno da je ovo moja liga, da sam ja organizator i da ja donosim odluke, naravno prihvatajuci ili odbijajuci vashe predloge, opet ja ostajem kao tvorac ove lige, te se povukao iz igranja kao i ucheshca u ogranizaciji (velike shtete) :P

Sajt sam poverio profesionalnom web dizajneru, koga nisam ranije hteo da cimam jer znam da je jako zauzet, a sajt cu mu platiti lichno ja. Sve pripreme i organizacija oko lige se jako uspeshno nastavlja i s toga mogu najaviti pochetak lige za 15. septembar 2005. god.Svi cete unapred biti obaveshteni o parovima, kao i o grupama.

Radim na pravilima za ligu (citaj: zavrsavam) a sve cete to moci naci na nasem sajtu koji ce najverovatnije biti http://www.BHWcL.com/net/org (dvoumim se izmedju com i org, pomozite sa predlozima).

So long, chujemo se.U vezi sa bilo kakvim predlozima ili pitanjima slobodni ste da mi se obratite.Bye :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne znam oko cega ste se vas dvojica posvadjali ali beze sto neces igrati (human manje da ga abuzujem:) .. al opet bleki organizuje ligu i njegova je zadnja sta god da je u pitanju :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 19:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
ma nema che guvare jeadan chova manje vishe

:)

:lol:

jedna pobjeda manje al ajde :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
imam nekoliko pitanja
kakva su pravila u ligi, kad se igraju machevi i tako ta pitanja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mechevi ce se igrati vikendom, osim ako se oba igracha ne slozhe da to bude neki drugi dan i u medjuvremenu obaveste administratora.

O pravilima detaljnije kad budu dovrshena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 23:51 
Urednik
Urednik

Mjau, oko čega? Ničega, jednostavno sam - odustao. Do-sta-mi-je crafta, a još da pravim sajt koji ima tendenciju da predstavlja ličnu BlackHandovu svjetsku ligu, jer citiraću ga:

Citiraj:
Prijavljeni učesnici za Prvu sezonu RS Warcraft III lige:

1. Boris “BlackHand” Bajić – Banja Luka
2. Milan “$eka” Šekara – Banja Luka
...

tako da sam ja to izgleda loše pročitao možda, ali još uvijek mi se čini da tu piše RS a ne BiH. Šala mala. Pravi razlog je to što se BlackHand naduvao u vezi te lige previše nego što treba i ja ne želim da učestvujem u takvom nečemu, u čemu samo on određuje (diktira) pravila, a ja trebam da uradim najteži posao, za Dži da se pri tom ne smijem ni oglasiti !?? Smiješno, samo bi budala nastavila da radi u takvim "uslovima". Damir je profesionalac, ok.

U vezi domena:
org - za organizacije, neprofitne, humanitarne itd
net - za provajdere, mreže usluga, etc
com - za komercijalne projekte, preduzeća etc

Iako to niko ne šiša, jer jedna je pjevačica svoj sajt stavila pod .ORG (!??)
Pošto je ovo vrsta lokalizovanog "servisa", moj bi izbor bio .ba jer je dosta jeftina (možda čak i besplatna), ako gospon naduveni to prihvata , ofc

$ek@: Kad dođem u Sword, neće te biti živog, smrade jedan, koliki ti je IQ? Nemoj reći da je negativan !!! :oops: ;)

Šta još da kažem, osim, $ek@ zajebo si se, ne možeš ni Computer (Easy) da pobijediš a tu nešto pričaš, idi begaj! Ziri ti sad gledaj kako ćeš bez mene :wink: :wink: :wink: :wink:

:eating:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 09:06 
Početnik
Početnik

Bleki jesi ti organizator lige i na tebi je da donosis odluke ali treba i da radis tako da svima odgovaraju pravila(znaci neki princip demokratije ako je vecina za to i ti bi trebao da se povinujes tome)!
Mislim savrseno je ok ako ce to da bude tvoja liga ali nemoze onda da se zove BH ili RS liga!
Uzgred receno mislim da i mi ostali(koji cemo ucestvovati u ligi) imamo prava glasa jer da nema nas nebi bilo ni lige!
Ako ce se liga zvati BH.. nemoze onda da bude tvoja(naravno da kao tvorac te lige treba da imas najveca ovlascenja, da zadnja bude tvoja...)!
P.S. nemoj da se ljutis ali tako je moje vidjenje ove situacije
Poz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pazi, ja sam tebi vec rekao kad smo razgovarali, da ce biti po jedan pretstavnik iz svakog grada koji ce imati uchesca u organizaciji, ali to ne znachi da iko doci i meni reci kako ce se liga zvati, kako ce liga izgledati itd,itd..

Nisam li vam odmah na pochetku josh u prijavama svima rekao da sam otvoren za sve vashe predloge i da cu sve sasluzhati i pokushati ukombinovati neshta.Ovo shto ja radim nije ni malo lagan posao.Glumim nekog uterivacha dugova, skupljajuci ebenih 20km.Ako je recheno do 25. onda je do 25.Josh uvek 6 ljudi duguje novac.To je jedno.

Drugo, pravila koja sam napisao u vezi sa ligom su zaista samo moja nadlezhnost.Posao kao taj ne valja ako ga radi vishe ljudi.Ja tu nisam nishta izmislio nego sam preveo pravila Prve americhke igrachke lige i prilagodio nashim uslovima igranja, narochito delu vezanom za internet konekciju.

Shto se tiche sajta, nece ga raditi moj prijatelj Damir, poshto je na odmoru, iako bih ja jako voleo da ga on radi.Radice ga dechko iz Bravo Studia, firme koja se bavi svim delastnostima vezanim za razvoj softvera i web designa.

Ime lige u opshte nije diskutabilno.Kao shto sam rekao, pre sam zamislio da igramo mi iz RS, a kasnije da pokusham otkupiti licencu za WCG, ali poshto ce u ligi uchestvovati samo Banjaluchka regija, bio sam prinudjen da se obratim momcima iz federacije.Neki od njih su bili jako zainteresovani, ali smo se slozhili da je bolje da prodje jedna sezona, te kad vide kako to izgleda da i oni doprinesu svemu tome.

Ja sam i dalje otvoren za sve vashe predloge, a svi znate i moj broj telefona kao i mail adresu.

Bye

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]