banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 22:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
points je napisao:
pozitivan primjer HIM - Join Me (1999.). Za mene je to vječna pjesma.

Pjesma je fenomenalna. Ja sam je slusala milion puta, a slusam je i dan danas. I nije mi dosadila.
Muzika je super, stil pjesme je odlican, glas od Ville Vallo potpuno usavrsava pjesmu...

Al ajd sad, dosta mazanja oko Join Me. Da nebi isla u OT...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Nećemo više u OT, ali potpuno se slažem sa svim što si rekla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
points ta pjesma je iz filma 13. sprat ili kako vec i nije bio potreban mtv da bi postala hit
zipp je sve dobro rekao ali kako mi se cini, gledajuci uticaj pinka, vikoma i ostalih tv stanica iz nekih vuko*ebina, da ce mtvadria naci plodno tlo medju domacim debilima

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...u potpunosti se slazem sa svim... a Him me ne zanima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2005, 10:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2005, 09:58
rekli su da krece prvog juna, a ono nista...sta je za reci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2005, 13:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
1.9

zamijenit ce ti Mtv europe na kablovskoj

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2005, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bas mi je drago sto nemam kablovsku

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2005, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hoće li i meni zamijeniti MTV Njemačka na kablovskoj?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 10:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jul 2005, 12:49
mtv adria starta 1.9.2005 u 20h sa emisijom sopstvene produkcije a nakonm toga idu vma! Prvi regionalni muzicki kanal za ove prostore- MTV Adria sprema se za start. Iako je službeni start najavljen 10.09 sa velikim koncertima u Ljubljani i Zagrebu, MTV Adria će sa emitovanjem početi već 1.9.2005 godine u 20:00 sati. Svakodnevno će se na MTV-u moći pronaći emisije vlastite produkcije koje će činiti 20% ukupnog programa. Studijski program zasad je planiran samo iz Ljubljane i Zagreba. MTV Adria emitovati će uglavnom urbani muzicki program, sa izvođačima iz svih prostora bivše Jugoslavije, a financirat će se od reklama ali i naknade kabelskih operatera.

Testni signal MTV Adria već je moguće pratiti na telekomunikacijskom satelitu AMOS (4° zapadno) na frekvenciji 11.140 H, Symbol Rate 3333, FEC 3/4 Mpeg2 nekodirano. Trenutno se reemitira program kanala MTV Europe, doduše u vrlo lošoj zvukovnoj i slikovnoj kvaliteti. Sjedište kanala je u Ljubljani, odakle se signal šalje na satelit zajedno sa teletekstom. Program bi trebao emitirati kodirano a prvih mjesec dana signal ce biti FTA pa navalite!

U kablavskoj ce zamijeniti mtv europe, a ne njemacki mtv pa stoga navalite na netkom i elta da vam puste mtv adria, jer samo ako gledaoci pokazu interesovanje program ce biti pusten u kabal.
pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma nek` i ostane kodiran
ionako ce biti bez veze sto je i logicno cim je MTV

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
kvalitet signala se popravio. program ce biti kodiran (mozda ne prvih 15ak dana) i do kraja godine ce se distribuirati iskljucivo kablovskim putem tako bi i sami to trebali zamijeniti (mislim na kablovske operatore).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 11:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija i Crna Gora i Makedonija konačno će dobiti svoju muzičku televiziju MTV Adria, koja sa emitovanjem programa počinje 01. septembra u 20.00 sati. Ljubitelji muzike s ovih prostora pridružiće se milionima ljubitelja popularne MTV.

MTV-ov program povezivaće MTV međunarodnu produkciju zabavnih programa za mlade od 15 do 35 godina, najrelevantniju međunarodnu popularnu muziku i urbanu i naprednu muziku, koje nastaju u regiji.

Program će se emitovati preko satelita na digitalnoj platformi i preko kablovskih operatera. Prva tri mjeseca prijem će biti moguć bez kartice, a nakon toga bit će potrebna kartica za dekodiranje.

Mladim stvaraocima u regiji MTV Adria ponudiće komunikacijski kanal za izražavanje kreativnosti na području muzičke i audio-vizuelne umjetnosti.

Program će biti višejezičan, a vodiće ga mladi voditelji i stvaratelji iz svih država u regiji. MTV Adria stvoriće jedinstvenu mješavinu međunarodnih i lokalnih zabavnih sadržaja, čime će više približiti senzibilnost mladih na širokom području na kojem će program biti dostupan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 13:35 
E odo ga natji na satelitskoj danas :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
psyborg je napisao:

Jes' nas'o? :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 07:19 
FLASH je napisao:
psyborg je napisao:

Jes' nas'o? :P

nisam..
ima li iko frekvenciju da se upishe ili neshto drugo?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2005, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MTV Adria : 4 dana do starta
27.8.2005 u 22:32:16

--------------------------------------------------------------------------------

Prva regionalna glazbena tv stanica - MTV Adria broji posljednje dane prije starta. Rezolucija slike je povećana na izvrsnih 720x576 piksela, a uz logo kanala nalijepljena je traka sa informacijom koliko je dana ostalo do starta. Video bitrate također je povećan na 4.1 MBita, što će osigurati izvrsnu kvalitetu slike kanala koji će se od 1.9 početi emitirati iz Ljubljane.

Što očekivati od MTV Adria? Očekujte mnogo glazbe. Naravno osim glazbe i mnoge atraktivne emisije kao što su Jackass, Dismissed, Pimp my ride - titlovane na slovenski, hrvatski i srpski jezik. Emitirati će se i 20% emisija vlastite produkcije. Sve kabelske televizije na području bivše Jugoslavije, a koje u ovom trenutku imaju sklopljen ugovor sa Viacomom o reemitiranju kanala MTV Europe dužne su 1.9 prekinuti emitiranje MTV Europe i nastaviti sa distribucijom kanala MTV Adria.

Zanimljivost je informacija da će MTV Adria koristiti nepoznati sistem kodiranja "Scopus CA 5200" te će emitirati besplatno određeni period (mjesec dana, možda više) za sve gledatelje putem satelita. MTV Adria emitirati će se sa satelita Amos (4° zapadno) na frekvenciji 11.140 H, Symbol rate 3333, FEC 3/4 Mpeg2. Jakost i kvaliteta signala su više nego zadovoljavajući.

Autor teksta: Redakcija

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2005, 14:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
Naravno osim glazbe i mnoge atraktivne emisije kao što su Jackass, Dismissed, Pimp my ride - titlovane na slovenski, hrvatski i srpski jezik...

Ih, atraktivnih li emisija... :roll: :p

Bas me interesuje kako ce to postici da odjednom titluju na slo/hr/sr... :-? Da nece jos mozda jedno ispod drugog? :roll:
Ili ce pustati emisiju jednu za drugom sa titlovima na 'razlicitim' jezicima?! :D :lol: :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mogu da odrade na losiji nacin titlovanje preko teleteksta (tv slo to ima za dosta emisija strane 770 i 771 nisam bas siguran) dakle vise jezika mogu tu staviti ili obicnim titlovima koji se emituju preko satelite (subtitle opcija kod digitalnih receivera) samo odaberes jezik prevoda, zgodno zar je? i sad imas neke program koji emituju titlove na par jezika a isto tako i komentare (npr eurosport, i milion lokalizovanih kanal koji skoro uvijek zadrze originalno ton na eng uglavnom).
digitalna je cudo... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 17:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ahaaa, takooo znaci... :)
Znam za to titlovanje preko teleteksta, to sam nedavno otkrio na Travel Chanel-u.
Za ovo drugo, nisam znao. Lijepo je imati jedno znanje vise. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BBC prime ima titlovanje preko ttx-a, to provjereno radi odlično :) a na MTVA će sigurno biti naprednije, normalo digitalno subtitles. naše kablovske će valjda izabrati srpski kao jezik, ako budu i imale MTVA :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]