banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 15 Jan 2022, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
wizzy_bl je napisao:
Ovih dana sam malo pratio komentare i na Twiteru...obicnih ljudi iz Australije. Nevjerovatno da sam nailazio na takve rasprrave gdje ljudi stvarno u to vjerujuju (ili bas dobro troluju) kako je nevakcinisan opasnost za sve njih, u smislu sirenja zaraze. Nije mi bilo tesko da spomenem imunitet stecen zarazom, a ne... to ne postoji, tacnije postoji ali si zasticen mozda 10%, a kad se vakcinises onda 99%... kacili neke linkove, garfikone, pizde materine...uglavnom odustao sam. Moj licni dojam jeste da su ljudi tamo bili pod tako jakim medijskim ispiranje mozga oko vakcinacije (koja nema alternartive), da ih sad prava istina uopste ne interesuje.Najgore im je da sad neko pokaze i dokaze da mozda ipak nisu bili u pravu sa tim radikalnim ponasanjem.. ispadaju onda svi glupi. I ovi sto su trovali narod kroz medije i narod sto ih je slusao, umjesto da posalje u 3 pm.

Mene ovo veoma podsjeca na nacizam i njihovo ponasanje u odbrani svojih ideja, tj njihovu propagandu. Zamjeni rijeci crnac=nevakcinisan, bijelac =vakcinisan

Slika
Stokholmski sindrom, branis onog ko te dve godine terorise, zatvara, jer zamisli pobogu da je sve bilo uzalud. Krdo obicno, poslusnika.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Odlično ovo što će sudsko vijeće odlučivati, a ne jedan sudija. Jer ako oni usvoje žalbu, to je to. Đoković ostaje i nema više zezancija. Odlučili da danas završe tu priču...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 11:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Nece izgleda vise moci da poniste odluku suda i onaj Hok nece vise moci licno da se zali. Ako se zale morace mu dati neku privremenu vizu, sto bi lako mogulo znaciti nastavak maltretiranja tokom turnira, izjave, saslusanja, sudjenja. Mada, velika se hajka podigla pitanje sta ce sud odluciti.

Ako ne bude po planu Vlade Australije, pravo na žalbu biće im limitirano.

Neće imati puno vremena za žalbu, niti će imati neke šanse ako sud presudi u Novakovu korist.

Tačnije, ministar za Imigracije Aleks Hok neće moći da podnese lično žalbu, što maltene "vezuje ruke" Australijancima.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 11:16 
Veteran
Veteran

Ovaj Kirjosa jest malo na svoju ruku ali na kraju ispade covjek, dok je Nadal bio i ostao govno.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 11:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ima li smisla, bez treninga fakticki 10 dana...
kad-ako dodje recimo do 1/4finala, stici ce ga sve ovo... samo da stigne natamburati makar nekoga od ovih sto su pametovali i prozivali ga! ako ne na AO, onda u toku godine i to da pomete sa terena i ne pozdravi na kraju rafu ili cicipasa... ko god da je s.rao.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sreća što nema teške protivnike u prvih par kola. Ali da dođe sebi do 1/4 i onda nalupa za početak Karenja Bustu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 12:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Bitno mu je da igra i prodje par kola da bar nesto bodova odbrani

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao da je njemu toliko stalo do 100-200 ATP poena pa da prođe prvih par kola. Ako je mogao prošle godine sa povredom mišića uzeti, može i sada. I tek treba vidjeti kako će teći ovaj AU zbog pozitivnih igrača.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
<Enter_name> je napisao:
@hadzidado, hvala na časti, fino te odgojiše.

Nema na čemu. Inače, mogao sam ja to fino napisati al mi je dokurčila politička korektnost.
(garant bih bio i gori da smo sjedili u kafani i pili pivkana)
I kakav patriotizam na AO!?

Narode, polako jbt!
Nema šiljenja koca dok je zec u šumi.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 12:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Upravo to narode, tu je problem... ja cijenim njega kao sportistu, kao i ono što radi na terenu. Ali većinu stvari što radi mimo terena ne podržavam. Problem je što ljudi njega doživljavaju ko idola, poistovjećuju ga s nacijom... to je potpuno pogrešno. Ali to smo mi, ko narod, pa nas jebi...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 12:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
velik je to rizik dopustiti nevakcinisanoj osobi da igra, pa jos i da osvoji 10-ti i onda se pravi bista...to ko kad bi se u zepcu pravila bista ratku mladicu..

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 13:01 
staromodan
Korisnikov avatar

Tabako Pit je napisao:
Ovaj Kirjosa jest malo na svoju ruku ali na kraju ispade covjek, dok je Nadal bio i ostao govno.

nadal je isto prekrsio pravilo, al nece niko da kopa i o tome izgleda je zabranjeno pisati po australijskim medijima..

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Pa dobro, Entere, znači po tebi bi Novak trebao da bude "sterilan" k'o Federer... Ne ide, ipak je u njemu južnjačka krv, i ima stav o većini stvari, (ko i mi što ovdje serendamo), čak mislim da se dosta i suzdržava. Mogu razumjeti da se neistomišljenici bune, jer ipak kad Novak nešto izjavi to je glasnije od bilo kog megafona. Ali valjda ima pravo na svoj stav, pogotovo ako ga pitaju za mišljenje.

Ja mu želim do kraja karijere da obori što je više moguće rekorda i da ostane upamćen kao najbolji teniser u istoriji, a to da li će doručkovati sjemenje, grliti drveće, ili šta priča njegova žena, me ne interesuje...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 13:05 
staromodan
Korisnikov avatar

bugari..https://www.youtube.com/watch?v=XzKcbf1QfnQ

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 13:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@despot777, ima on pravo da bude kakav hoće, da radi šta hoće, ali isto tako će snositi posledice za svoje postupke... tako svijet funkcioniše. Samo to ne treba dizati na nivo na koji mi dižemo. Ljutili se vi koliko hoćete, ali kad on prestane igrati tenis, rjetko da će ga kod nas (kao sport) pratiti. A opet, u istoriji će biti zapisano šta se desilo, koliko god mi to doživljavali kao nepravdu.
Izabrao je nezgodnu temu u nezgodnom momentu... koliko god se to doživljavalo kao borba Davida protiv Golijata, to nije to. Po pitanju ove pandemije, da li su mjere i vakcinacija ipsravan put - vrijeme će pokazati. Upravo ovo što spavac reče, put njihove politike je poprilično striktan po pitanju vakcinacije... došao je Novak da udari kontru. Naravno da će oni uraditi sve što je u njihovoj moći da to spriječe... da li će uspjeti - vidjećemo.
Najveći problem u svemu je pravljenje idola od Đokovića... pustite ga da vodi svoju borbu. Ako dođe do toga da udara lopticu na terenu - ko navija za njega, nek tad navija... i treba. Ali sad dizati hajku oko ovoga, te doživljavati ovo kao napad na srpski narod - ne ide. Mogao je fino preskočiti taj turnir, dati izjavu da ta pravila nisu u skladu s njegovim ubjeđenjima, na sledeći izaći i pokazati šta zna, odraditi ono što najbolje radi. Ovako može sebi da nanese nepopravljivu štetu, jer istina je ono što većina smatra istinom.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 13:23 
staromodan
Korisnikov avatar

cekaj enter..zasto preskakati ako postoji pravilo pod kojim mozes otici gore..zasto su mu dali vizu na osnovu tog pravila...pa nije on kreiro pravilo..da nije bilo tog pravila, sigurno neb covjek ni apliciro..

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 13:26 
Veteran
Veteran

Najprostije receno, zato sto bi to bilo politicki korektno, upravo covjek objasnio

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 13:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da radim u australijskoj imigracionoj službi, možda bih ti znao dati odgovor na pitanje. A bacanje graha nije moja disciplina.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 13:31 
staromodan
Korisnikov avatar

pa nema tu stvarno velike filozofije Enter..evo ti primjer..meni za put sutra ferry da predjem u eu donese pravilo samo vakcinisane osobe mogu, nevakcinisane samo ako imaju negativan pcr..ja dodjem do ferrija, pita me dje vakcina pasos, kazem nemam..pokazem pcr test i on mi kaze ne moze..ko tu sad pravi gresku...tako je i sa noletom..imigraciona sluzba, zakon je napravio loophole..nole iskoristio loophole...dali mu vizu, pustili ga u avion iako su ga tu mogli prvo sprijeciti..covjek sletio i sad u fazonu, shit sta cemo sad ovaj se ipak zaputio..

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2022, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Entere, ne znam na kakvu nepopravljivu štetu misliš? Može dobiti zabranu ulaska u Australiju, milionsku kaznu ili šta već, ali sve to nema veze sa tenisom odnosno sportom! I baš zato istorija (sporta) sutra može biti na njegovoj strani, ali ajd, tek ćemo vidjeti, da ne gledamo u grah što kažeš. A što se tiče teme vakcine, to je sasvim druga tema i ne treba je mješati u sport, pogotovo dok ista ne bude zakonom propisana kao obavezna, kao i porez :D
Čitava ujdurma nema veze sa sportom. Jeste, tata je malo preterao i dobrim dijelom kumovao podjeljenim mišljenjima i ovdje kod nas.

Ja Novaka svatam da je došao tamo da igra tenis i dok god postoji šansa da izađe na teren on će ostati, što i liči na njega. I ne krivim ga ni za šta! Ako im nije odgovarao njegov stav po osnovu drugih stvari nevezano za sport, nisu mu trebali ni odobriti vizu, i njima bi bilo manje štete...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]