banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 13:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 20:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Ne kontam ,koje da ne vjerujem?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 21:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
Bostech2000 je napisao:
Nisi ti nista naucio niti ces nauciti.

De malo odalji se od ekrana pa PROCITAJ SVOJ POST.
Procitaj ga jos jednom,vise puta sto puta dok ne skuzis sta si napisao.

Sam sebe negiras u postu "bratstvo i jedinstvo pa po Turcima","srpska palestina","oni nas ubijaju" (ako si ubistvo jednog covjeka poistovjetio sa citavim narodom neznam sto se cudis ako svijet optuzuje Srbe za klanja-dvolican si),"rsue nak crkve" jesi to i Ferhadiju uracunao?

Drzis sliku covjeka koji je javno izjavio da muslimani paze sta rade (usred parlamenta mjesta gdje bi rebalo da se rjesavaju problemi na miran nacin) inace ce nestati sa lica zem lja ( tu se zeznuo golemo) i koji je uptuzen za ratne zlocine i odgovoran za smrt DESETINE HILJADA ljudi ako ne i stotine.

I sva ova frka jer te iritrira sto je jedan covjek iznio svoje misljenje???

Na Balkanu se vise isplait ubijati ljude nego misliti i govoriti.
U srednjem vijeku su palili knjige velikim misliocima i naucnicima te ih palili na lomacu iti meni sada reci da ne zivis u 15 vijeku.

Ja ne trebam citat svoje postove dvaput jer znam sta sam napisao i iza toga stojim, a to je bio odgovor na onaj post selama.Daj procitaj i njegov pa posle komentarisi.Ako moze da iznese svoje misljenje onda mogu i ja, ili to vazi samo za muslimane? Dje sam ja to sebe negirao? Mozda nisi shvatio poruku.
Da tog covjeka nije bilo sad bi ja hodao po Bijeljini u strahu da me neko ne prebije ili nedajboze ubije zato sto sam Srbin.A to sta je izjavio, izjavio je.Ako cemo o tome ko je sta uradio, onda slobodno otvori novi topik pa da malo porazgovaramo.Neznam kako je to kod vas Amerikanaca ali ovdje vazi da je covjek nevin dok se mu ne dokaze suprotno, tako da mogu ja tebe da optuzim za smrt moje babe pa to neznaci da si ti kriv sto je umrla.
Cuj, desetine hijada, da nije mozda milione. :lol: :drinking:

Sto se uznemiravas zbog Balkana, pa ti zivis na Floridi.Uzivaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 21:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Njegov sam procitao ,ne vidim nista lose...izvuci njegovu izjavu pa stavi sta te iritrira.Covjek iznosi svoje misljenje kao i ti svoje,a ja tebi nisam zabranio da govoris nego upucujem da lupas gluposti.
Kaze bratstvo i jedinstvo pa onda vrjedjas Turke,to je totalno razlicito,nema veze jedno sa drugim a naveo sam ti i ostale primjere.

Samo u Sarajevu je izginulo 15000 ljudi,vecina civila bombardovanjem civilnog grada,da ne spominjemo ljudi koji su izgubili zivote gladju,bolestima i ostalim neugodama prouzrokovanim opsadom civilnog grada.
Da ne nabrajamo ostale gradove i sela gdje su ubijani i tlaceni prvenstveno civili a sve pod kontrolom i instrukcijama Karadzica.
Dan danas se vodi 40000 nestalih lica sa svih strana pa racunaj.

Nema potrebe raspravljati se,protiv Karadzica postoji milion dokaza,to je i razlog zasto se krije od ruke pravde jer zna koliko je okrvavio ruke i da bi bio osudjen bez problema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 00:22 
Pripravnik
Pripravnik

Bostech2000 je napisao:
Njegov sam procitao ,ne vidim nista lose...izvuci njegovu izjavu pa stavi sta te iritrira.Covjek iznosi svoje misljenje kao i ti svoje,a ja tebi nisam zabranio da govoris nego upucujem da lupas gluposti.
Kaze bratstvo i jedinstvo pa onda vrjedjas Turke,to je totalno razlicito,nema veze jedno sa drugim a naveo sam ti i ostale primjere.

Samo u Sarajevu je izginulo 15000 ljudi,vecina civila bombardovanjem civilnog grada,da ne spominjemo ljudi koji su izgubili zivote gladju,bolestima i ostalim neugodama prouzrokovanim opsadom civilnog grada.
Da ne nabrajamo ostale gradove i sela gdje su ubijani i tlaceni prvenstveno civili a sve pod kontrolom i instrukcijama Karadzica.
Dan danas se vodi 40000 nestalih lica sa svih strana pa racunaj.

Nema potrebe raspravljati se,protiv Karadzica postoji milion dokaza,to je i razlog zasto se krije od ruke pravde jer zna koliko je okrvavio ruke i da bi bio osudjen bez problema.

Ne smeta ti njegova izjava zato sto razmisljate na isti nacin.
Sto da ne nabrajas? Ajde nabroj sve pa nek se vidi ko su zrtve (ne pitas se zasto nisu htjeli da izvrse popis stanovnistva 95' a ni 00' kao sto je zakonom propisano na svakih deset godina, pa bi lijepo ustanovili koliko je bilo zrtava i na cijoj strani).Hvala Bogu pa imaju direktan prenos iz Haga tako da mogu da gledam Milosevica kako tuce svjedoke koji lupaju slicne gluposti kao i ti.
Islamski teroristi dan danas setaju ovom zemljom, ti koji su klali srpsku djecu (primjer: Naser Oric) danas vode disko klubove, benzinske pumpe i hotele finansirajuci buduce ekstremiste i separatiste (primjer: Vahabisti) koji ce da dovrse "nedovrsen posao".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
bostech, na srpskoj strani nema nastradalih....

nisam nacionalista da se razumijemo, ali ono sto mrzim jeste ogranicenost. ajd sto je ogranicenost, al sto takvi ljudi vole da pametuju. to ti je tek fenomen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 02:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Naser Oric je u Hagu (usput optuzen je za ucestovanje u ubistvu 34 Srbina) kao i ostali sto su ubijali.
Niko negira da ljudi ne ubijaju sa svih strana,nema te vojske na svijetu gdje nema zlocinaca.
Problem je sto srpska strana nije skoro isporucila NA svoju vlastitu cast nijednog zlocinca ili optuzenog,nego strane trupe moraju hvatati ih ili kao ti slavis ih kao "izbavitelje".
Sto se mene tice ti si za mene opasnije nego ijedan navodni "islamski terorista".
Usput ove fraze si pokupio sa TV Beograd (nekadasnji) gdje su zapoceli sa cascenje i iznosenjem lazi i huskanjem.
Nemoj generalno da pricas nego ako poznajes ime i prezime bilo kojeg "islamskog teroriste" ti fino iznesi na sud ili u Hag ili beha sud pa neka im se sudi za zlocine.
Slabi su ti islamski teroristi kada im za citav rat nisu uspjeli osvojiti nijedno selo,a nema potrebe da se finansiraju od nase bijede posto Arabija ima love da kupi citav Balkan...a vehabije nisu izmisljene da sire Islam nego da stite koruptiranu vlast u S.Arabiji.....Kraljevi propagiraju cisti Islam dok sami ga krse svakog dana,al haj to objasni glupom narodu.
Ti uzimas stvari olako,samim i taj popis...ti mislis da se popis moze napraviti preko noci,plitko razmisljas i nisi svjestan problema sa popisom ljudi...sa obzirom da skoro 2.3 miliona ljudi ne zivi na istoj adresi kao 1991 godina,da ne govorimo koji su otisli po svijetu (gdje nema evidencije) i milion malih problema ,zato se koriste "procjene" tj postoje spiskovi ali to nije na naucnoj i oficjalnoj osnovi.Prevelike migracije su se desaval da se dobije tacan broj.Broj od 250,000 poginulih je od oko ali otprilike se nalazi tu negdje na osnovu ubijanja i stradanja ljudi tokom rata.
Previse i predugo si pratio TV Beograd tokom rata pa si ubijedjen u neke stvari koje nemaju veze sa realnosti.
Uzmi broj gradova gdje su pobijeni ljudi pa ces skuziti da vecinski prevladavaju gradovi gdje su ubijani muslimani masovno...Samo da ti nabrojim neke Zvornik,Bijeljina,Prijedor,Srebrenica,Visegrad,Foca,Derventa,Doboj,Brcko....mjesta gdje su pobijeni vise od 2000 muslimana u kratkom vremenu.
A gdje su Srbi vecinski stradali? Sarajevo i to je pod sumnjivim okolnostima (cak i oni sto su stradavali od granate se broje kao zrtve muslimana).Nabroj jos koje vece mjesto gdje su Srbi masovno stradali??Pogledaj broj porusenih dzamija i crkvi....na svaku crkvu dodje po 20-30 dzamija.
Koji je razlog da su porusene dzamije u Banjaluci?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 02:57 
Pripravnik
Pripravnik

Terror vets gather in Bosnia
UPI - August 19, 2005 Friday 4:00 PM EST

SARAJEVO, Bosnia-Herzegovina, Aug. 19 - Terrorists who previously targeted the United States are now in Bosnia, Cybercast News Service said Friday.

Convicted terrorists are moving to Bosnia after being freed and they have access there to a "one-stop shop" of jihad training camps, weapons and illegal Islamic "charities" -- all at the doorstep of Europe, terrorism experts said according to the report, which was carried by the Assyrian International News Agency.

"[Convicted terrorist] Karim Said Atmani recently returned to Bosnia after being released early from French prison for 'good behavior,'" terrorism expert and author Evan Kohlmann told CNS.

Atmani, a Moroccan, was linked to the "millennium bomb plot" and convicted by a French court of colluding with Osama bin Laden. He has been linked to the Armed Islamic Group (GIA), an organization responsible for airplane hijackings and subway bombings in France, CNS said.

Also finding haven in Bosnia is Abu el Maali, who like Atmani, was a foreign national who fought in the Bosnia war. El Maali was later accused by French authorities of attempting to smuggle explosives in 1998 to an Egyptian terrorist group plotting to destroy U.S. military installations in Germany. He was also accused of leading terrorist cells in Bosnia, Pakistan and Afghanistan.

The Al-Haramain Islamic Foundation (AHF), a charity that was later found by the U.S. Treasury to be underwriting terrorist operations including al-Qaida, shut its offices in Bosnia after the U.S. announcement but reopened under the name "Vazir." The new organization was registered as an "association for sport, culture and education," CNS said.

Cybercast News Service has also obtained a video that terrorism analysts say depicts an active jihad training camp in Bosnia-Herzegovina, a region previously described by analysts as an ideal gateway for terror missions into Europe.

The video shows outdoor maneuvers, explosives training and training inside what appears to be a school gym. Exercises in hostage-taking are also shown.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 03:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dobar fazon,konzervativne novine prenose vijesti specijalna videa koji su dobili od Kolope ,poznatog po tome sto je podrzavao Karadzica i sva nedjela sto su cinili.Taj covjek je nalupao toliko gluposti.

De mi reci prica se o tolikim teroristima u Bosni....navedi mi jedno teroristicko djelo pocinjeno??

Ja cu ti navesti da je tokom ubijanje u Srebrenici ucestovalo oko 2000 vojnika koji su danas vecinom na slobodi.
Mene vise sekira gdje su ti ljudi koji su vec dosada okrvavili svoje ruke ubivsi 7560 ljudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 03:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo ti orginal tekst u puno ruhu...odsjekao si gornji dio a izostavio donji koji je najzanimljiviji.

http://www.cnsnews.com/ViewSpecialReports.asp?Page=\SpecialReports\archive\200508\SPE20050817a.html

"Over 10 years since several thousand Islamic radicals fought in the Bosnian war of the 1990s, Bosnia -- unlike New York, Madrid and London -- has yet to experience a single Islamist terrorist outrage. Nor have any Bosnian Muslims been implicated in Islamist terrorist acts elsewhere. Al Qaeda tried and failed to turn Bosnia into a jihadist base; the moderate version of Islam practiced there is not conducive to Islamism," said Hoare."
Hoare's analysis is in line with that of French political scientist Giles Keppel, who in the book "Jihad: The Trail of Political Islam" described the Islamists' attempt to graft jihad onto Bosnian operations as a failure."
"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 06:24 
Pripravnik
Pripravnik

Bostech2000 je napisao:
Dobar fazon,konzervativne novine prenose vijesti specijalna videa koji su dobili od Kolope ,poznatog po tome sto je podrzavao Karadzica i sva nedjela sto su cinili.Taj covjek je nalupao toliko gluposti.

De mi reci prica se o tolikim teroristima u Bosni....navedi mi jedno teroristicko djelo pocinjeno??

Ja cu ti navesti da je tokom ubijanje u Srebrenici ucestovalo oko 2000 vojnika koji su danas vecinom na slobodi.
Mene vise sekira gdje su ti ljudi koji su vec dosada okrvavili svoje ruke ubivsi 7560 ljudi.

Vijest sam preuzeo sa nekog drugog sajta.
A mene zanima dje su te zvjeri koje si mucki ubile preko 3000 Srba u Bratuncu i Srebrenici, preko 1500 Srba u Sarajevu, dje su te zivotinje koje su kukavicki napale napustajucu kolonu JNA u Tuzli i pobile oko hiljadu momaka (djece), cak je jedan kanadski (mislim da je bio oficir) napisao knjigu o zlocinima muslimana dok je bio na misiji u BiH.Govori o tome poznati Noam Chomsky.
Od novijih teroristickih aktova bi ispostavio podmetanje bombe u Srebrenici i ubistvo Bojana Prodanovica, da ne pricam bzv o manjim incidentima koji se desavaju maltene svakoga dana.
A te tvoje cifre od 8000 ubijenih u Srebrenici su matematicki nemoguce, kao sto tvrde strani eksperti jer je ekshumirano oko 2000 posmrtnih ostataka i na na njima napravljena forenzicka analiza, a imas i spisak na internetu sa oko 3000 ljudi koji su se nasli na birackom spisku posle tzv "Srebrenice", dje su ti izbjeglice koje su pobjegle u Tuzlu, cak u Srbiju (kad je terorista Naser Oric prijetio da ce da predje Drinu) a plus toga u Srebrenici nisu zivjeli samo muslimani, tu je bilo cak mislim da nesto vise od polovina Srba a Srebrenica je tada iznosila stanovnistvo od oko 38,000.
Mene ne sekira vise sta je bilo nego sta ce da bude jer se tenzije sve vise pojacavaju kako u Bosni tako u Srpskoj i ako budete srali o nekoj zajednickoj drzavi bice rata opet.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 08:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Opet on o RATU ,ja kontam rekoh malo razuma,komunikacije sta vec a on opet poce prijetiti ratom.
Ti izgleda stvarno neznas drukcije,ko nije sa nama ubit,zaklat cemo ga.

Okani se vise rata,vidis kako se proslo i opet nista se nije naucilo.
A drugo mislim da nije pametno pozivati se u rat kada nisi u situaciji,mislim sagledaj malo danas stanje u zemlji...Da li mislis da bi isto se desilo ko 91?
Banjaluka bi prva otisla za 7 dana.
Al ja bi radije da vidim da malo se razumom koristis,da se naucis zivjeti sa neistomisljenicima,neces valjda citav zivot ratovati?

I kad ti prilozim neke konkretne dokaze ti meni nadjes negdje u smecu nekakve brojke samo da mozes da izjednaci il smanjis vaznost onoga sto sam rekao.
Mislim na jednog tvog experta (Mislio si valjda na generala Mekenzija) ja ti mogu priloziti 2000 iz koje god hoces zemlje,posto je svima poznato u svijetu sta se desavalo na Balkanu osim onima sto zive tu.
Zao mi potucati one ljude sto su izginuli,al u Srebrenici je pobijeno 7600 ljudi (to je i srpska vlast priznala) a ako ti se broje lesevi imas oko 5000 u Tuzli (dok su oko 2000 vec pokopali sto su ih skupili dovoljno za pokopa).
Ako mislis da su ljudi glupi i nezna se sta se dewsilo evo ti malo snimaka da vidis ,ovo su dostupni snimci (unclassified) ...Usput ovaj novi program Google Earth je zasnovan na ovim kamerama i satelitima.

http://www.fas.org/irp/imint/bosnia.htm

Mozel se bez rata na Balkanu?
Hajde kofol za jedan dan da se napravimo ko sav civilizovan svijet pa se dogovorimo i rijesimo na obostranu korist..hajde da zajebemo citav svijet,ionako ocekuju da ce se opet ratovati na Balkanu.
Sta kazes?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]