banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 08:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Film je dobar,veoma dobar...to sto neki pokusavaju da naprave neki smisao od scena je glupost jer sam rat i sta se desavalo nema nekog smisla pa flim bas to i pokazuje.

A on glumi Bosanca tj Banjalucanina veoma dobro,nije uopste ispao glup i kreten nego dobar i cool covjek,bas ono Banjalucanin orginal.Neiskvarena faca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 21:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2002, 01:00
sto se mene tice, ovaj film je totalno bezze.. nekako je isforsiran.. vise je bilo trzanje producenta.. mnogo lokacija i sporednih uloga sa poznatim glumcima je dokaz da je film imao para ali je prica bezze a reziser jos gori.. srdjan je dokazano dobar glumac ali ako upadne u ruke loseg rezisera sa jos losijim tekstom, dzaba mu profesionalnost.. meni je najgore od svega onaj tenk na kraju.. mislim uzas, totalno nepotreban elemenat..
Inace, u poslednje vrijeme ne snimaju se mnogo dobri filmovi, za cudo, posto je srbijanska kinematografija no1 u exYU, profesionalac mi je dobar (ima pricu unatoc nekoliko ispada), boomerang (apstraktna komedija, ima svoju draz), belo odelo (laza je kralj, full arty) i ne sjecam se u poslednjih 4-5 godina da je nesto bolje snimljeno.. one gluposti mrtav-ladan, mala nocna muzika i sl. necu ni da spominjem.. ali opet ovo je 100x bolje od najveceg BH ostvarenja nicija zemlja, koji je shit nad shitovima, bez price, snimljen za minimalno para, nema poente, sa losim reziserom (oscar je izlobiran, cista politika, to je barem jasno). Hrvati imaju pomaka, kada su u pitanju neke drame i sl. Kod komedija jednostavno nemaju sanse, to je nacija kojoj je izgleda hirurski odstranjen humor..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 21:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Ako tebi Nicija Zemlja nema poente ti si corav.
Svi poginuse a Europa nesposobna da pomogne.

Naucili se svi na happy ending.

Rat sam od sebe nema smisla tako da vecina filmova snimljenih na ovo prostoru od 1991 bas pogadjaju "temu".
Vecina su dobri jer prikazuju zivot a ne trude se previse da objasne poentu zivota.

Hrvatski filmovi su uzas ,previse filozofije i uglavnom ne shvatljivi,em sto ne pokazuju normalan zivot em sto su losi u postavljanju peonti zivota.
Bosanski filmovi nisu imali sredstava i vremena za prodkciju,mozes slobodno oduzeti od 91-96/97 ali imas dobrih il prosjecnih filmova.
Srbijanski su prilicno dobri,sa obzirom da je vecinom ista glumacka ekipa ,dosta mladjih glumaca na sceni kojima pomaze stara glumacka garnitura.
Srbijanci su imal mnogo vise mogucnosti da snimaju i vecinom su snimala "lokaln" "beznacionalne" filmove..nisu se previse preseravali oko globalizma i slavljenje srpstva tj rjesavanje problema izvan vlastitih kuca.
Al to su Beogradjani,svijet za sebe.

Najveci gubitnici Hrvati,sa obzirom da najbolje stoje financijski i da imaju vremena i prostora a totalno lose filmove.[/u]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Meni je film totalni haos,,,Srle je odglumijio pravoga bosanca banjalucanina,,,
Ali problem je sto se u ovaj film kao i sve stavlja neki nacionalizam ,,,moze se vidjeti po komtarima na ovaj post.

Ovo pokazuje samo kako Beogradani smatraju Banjalucane,,Svi smo mi za njih bosanci ali to neki ocito nece da skontaju :)

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 11:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Pogledao prvih 20-30 minuta i ugasio DVD. Poslije sam žalio tih 20-30 minuta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ni meni se nije svidio, ali sam ga nekako pogledao do kraja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Not now, John! je napisao:
Pogledao prvih 20-30 minuta i ugasio DVD. Poslije sam žalio tih 20-30 minuta.

to je otprilike rezime aktivnosti vezanih uz konzumaciju tog filma.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]