Posle dugo vremena, postavljam obećanje recenzije filmova koje ste Vi željeli.Kako sam sistematski uništen od idiota (1983.)Kako sam sistematski uništen od idiota srpski je film iz 1983. godine. Film je režirao Slobodan Šijan, a scenarijo je napisao Moma Dimić.
Pogibija argentinsko-kubanskog gerilca Che Guevare snažno je potresla i zaokupila Babija Papušku, beskućnika sa socijalne i kulturne margine, ali još uvek zakletog, ortodoksnog idealistu koji vjeruje u napredak i stvaranje jednog boljeg svijeta. Tako Babi postaje Cheov "dvojnik", sljedbenik, ali ne s oružjem u ruci, već kao pobornik tada omiljene legende. Njegova sudbina se prepliće s događajima koji prethode burnoj 1968. godini, pa i samim studentskim nemirima u Beogradu, koji će za Babija predstavljati jednu revoluciju.
Glavu ulogu igra čuveni Danilo Bata Stojković
Žanr: komedija, drama
Ako želite da pogledate film a ne možete ga pronaći javite se meni u privatne poruke
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lajanje na zvezdeLajanje na zvezde je srpski film prvi put prikazan 1. januara 1998. Dogodovštine maturanata gimnazije koje su svakome bliske, snimljene prema knjizi "Lajanje na zvezde" Milovana Vitezovića u režiji Zdravka Šotre.
Radnja filma „Lajanje na zvezde“ odvija se u malom gradu u provinciji 1963. godine. Priča je o poslednje dve nedelje školske godine. To su dani kada maturanti mogu da rade sve, čak i da laju na zvezde. U središtu radnje su dva brata koja se bore za naklonost jedne devojke u uzavreloj atmosferi učionice pred polaganje ispita zrelosti...
Zanimljivost! Jedini Srpski film gde nema ni jedne psovke, samim tim ga čini posebnim.Ako želite da pogledate film a ne možete ga pronaći javite se meni u privatne poruke
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hajde da se volimoHajde da se volimo je jugoslovenski film iz 1987. godine, sa Lepom Brenom u glavnoj ulozi. Režirao ga je Aleksandar Đorđević a scenario je napisao Jovan Marković.
U filmu se govori o popularnoj pevačici, Lepoj Breni i njenom orkestru „Slatki greh“, o njihovim doživljajima na jednoj od mnogobrojnih turneja po Jugoslaviji.
Ako želite da pogledate film a ne možete ga pronaći javite se meni u privatne poruke
USKORO JOŠ RECENZIJASlobodno preporučujte recenzije.Do tada uživajte!