banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 07:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456 ... 558  Sledeća

Da li bi ste se vakcinisali protiv korona virusa? (12.02.2021.)
a)vakcinisaću se 57%  57%  [ 72 ]
b)neću se vakcinisati 14%  14%  [ 18 ]
c)vakcinisaću se ako budem bio uslovljen/a (zbog posla, putovanja i sl.) 25%  25%  [ 32 ]
d)nisam o tome još razmišljao/la 3%  3%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 126
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2021, 22:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2021, 10:17
Plejada najodvratnijih likova isplivala, brrrr, ovog kad vidim nesto mi padne napamet Zvezdan Jovanovic, ne znam zasto

Kako god, ja sam se nacekao fajzera dok su hrvatski gastarbajteri bili pelcovani njim poodavno

Poslano sa mog BV9100 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Jebale vas vakcine...danas se iz zajebancije nakacio na neki tvit Sase Trivica na Tviteru (totalno bezazlen tvit... nesto kao, neka se vakseri ne brinu za antivaksere...), kad mi dodje preko 200 notifikacija.... jedan vakser se natovario i ne vadi.

Generalno, iz mog licnog iskustva, naisao sam na puno veci broj vaksera koji tako radikalno brane svoje stavove o vakcinisanju, nego na broj antivaksera. Sto mi nikako nece biti jasno, zasto ljudi toliko brane svoje stavove i pokusavaju drugima nametnuti iste.

Normalnih ljudi ima sa obe strane... koji jednostavno vide prevazilazenje problema sa (ne)vakcinisanjem.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Ti si lud kad ulaziš u priču sa bolesnim Dolićem :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 22:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2018, 19:49
Generalno i anti i za namecu svoje misljenje jer su ljudi takvi...
Ja sam licno primio vakcinu jer imam los imunitet. Uzeo sam kinesku jer je inaktivirani virus a ne neka od (iako pouzdanih) novijih tehnologija pa mi je bilo u neku ruku sigurnije da necu imati neke teze reakcije, da li pomaze ili sta vec ne znam ali znam da me ubise kolege na poslu koliko im je drago da me "zlostavljaju" sto sam pun zive, sto sam debil, sto ovo sto ono...
Stalno neke zavjere iz supka moraju ljudi ovog svijeta izvuci i gotovo. Sta me briga nek crknem, lako je nekome pricati ko ni gripe ne dobije.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Generalno više primjećuješ i reaguješ na one koji imaju suprotno mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LetecaSvinja je napisao:
Generalno i anti i za namecu svoje misljenje jer su ljudi takvi...
Ja sam licno primio vakcinu jer imam los imunitet. Uzeo sam kinesku jer je inaktivirani virus a ne neka od (iako pouzdanih) novijih tehnologija pa mi je bilo u neku ruku sigurnije da necu imati neke teze reakcije, da li pomaze ili sta vec ne znam ali znam da me ubise kolege na poslu koliko im je drago da me "zlostavljaju" sto sam pun zive, sto sam debil, sto ovo sto ono...
Stalno neke zavjere iz supka moraju ljudi ovog svijeta izvuci i gotovo. Sta me briga nek crknem, lako je nekome pricati ko ni gripe ne dobije.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Sve ok... zato kazem da normalni ljudi imaju svoj stav, ali postuju takodje tudji.

Ti si zakljucio da ce ti vakcina pomoci i to je tvoja odluka. Sa druge strane, neko drugi poput tebe je isto tako zakljucio da mu vakcina ne moze pomoci i ne zeli se vakcinisati. Ako ste obojica normlani, tu nema ama bas nikakviu problema, razmjenite svoje stavove za/protiv i zivot ide dalje, medjutim ako niste normalni... e onda ae jedni drugom popnete na kicmu kako biste ga ubjedili da je on debil, a vi pametni i kako mora vas slusati.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Generalno više primjećuješ i reaguješ na one koji imaju suprotno mišljenje.
Moguce... drugo obrazlozenje jeste da je ipak vise ljudi za vakcinisanje, nego protiv... pa je smaim tim vise i ovih agresivnih radikala

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Ima pojedinih antivaksera, na Twiteru, koji se vesele kad neko ko je prethodno vakcinisan, umre.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 23:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2021, 10:17
I obrnuto, kao i sve drugo, mi smo bolesni od toga da ako jedemo neka govna ubjedjujemo da je to super i da svi treba da jedu. Tesko ce nekp reci ja jedem a bas me briga hoces li ti ili neces pojesti, velik je strah da se ne ispadne glup na kraju

Poslano sa mog BV9100 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2021, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Gdje svrstati ove?
https://www.rollingstone.com/politics/p ... d-1220608/
I oni su zaključili šta je bolje za njih, pa ugrozili i neke druge koji nemaju veze sa tim zaključkom. Pored toga što su i sebe ugrozili.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 00:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
E to je moj problem s antivaxerima. Kao neće vakcinu jer nije provjerena, može ugroziti zdravlje itd a onda se otimaju za ivermectin i uzimaju ga na svoju ruku. Eno i Rogan je skoro pokupio covid pa uzeo čitav dijapazon neprovjerenih lijekova, što sigurno nije jeftino i svima pristupačno, ali eto vakcina mu je još sumnjiva.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 01:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Шта је ово нико ме не напада!? Нека завера противу мене!? Нећу тако да се играм! :cry:
Зашто ми моји ''другари'' Кастра и Зоки не враћају лоптице које им набацујем??? Није фер, па видите како се лепо играју дудук, бакир, човић, вучић, рама, милановић, ђукановић (нмс), лоптице смо фијучу зајебали најбоље тенисере и стонотенисере. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 03:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danjamin je napisao:
E to je moj problem s antivaxerima. Kao neće vakcinu jer nije provjerena, može ugroziti zdravlje itd a onda se otimaju za ivermectin i uzimaju ga na svoju ruku. Eno i Rogan je skoro pokupio covid pa uzeo čitav dijapazon neprovjerenih lijekova, što sigurno nije jeftino i svima pristupačno, ali eto vakcina mu je još sumnjiva.
Opet uzimate za primjer extreme. Poznajem dosta ljudi koji ne zele da se vakcinisu, ali nikome od njih ne bi palo na pamet da eksperimentise na svoju ruku sa nekim ljekovima. Zasto, pa jer je to upravo ista stvar zbog koje nece ni ra de vakcinisu.

Mislim da i mediji previse promivisu vakciniaciju, na prilicno glup i providan nacin (npr. majka antivakserka na samrti izjavila samo jedno... vakcinisite moju djecu), tako da se kod ljudi stvara jos veca sumnja i inat.

Sto se nas u BL tice, mislim da iduci talas nece biti ni priblizno jak kao proslogodisnji jer je do sada velili broj ljudi imao dodir sa virusom, sto prirodnim putem, sto sa vakcinom. Samo nista ne zatvarati i pojavati postojece mjere.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 05:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
dukicas je napisao:
Шта је ово нико ме не напада!? Нека завера противу мене!? Нећу тако да се играм! :cry:
Зашто ми моји ''другари'' Кастра и Зоки не враћају лоптице које им набацујем??? Није фер, па видите како се лепо играју дудук, бакир, човић, вучић, рама, милановић, ђукановић (нмс), лоптице смо фијучу зајебали најбоље тенисере и стонотенисере. :angry3:
Svima si na ignor jer si debil.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 07:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
Ti si zakljucio da ce ti vakcina pomoci i to je tvoja odluka. Sa druge strane, neko drugi poput tebe je isto tako zakljucio da mu vakcina ne moze pomoci i ne zeli se vakcinisati. i.

Evo npr ja sam na osnovu sopstvenog iskustva sa vakcinama u životu i na osnovu uloge vakcina u iskorjenjevanju više bolesti (dječija paraliza, male boginje, zauške, rubeoloa) zaključio da je za mene pametno da se vakcinišem. Ono što me interesuje na osnovu čega si ti, ekonomista, zaključio da tebi vakcine neće pomoći? Na osnovu kog znanja, podataka i istraživanja? I imunitet koji si stekao prehodanom koronom ti je do sada vjerovatno već "istekao".

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 07:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Ti si Zoka jedan zadrti vakser i ne nagovaraj pošten narod da se vakciniše, vidiš da oni ostavljaju sve na miru, a takvi kao ti vakseri ih nagovaraju.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 07:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
wizzy_bl je napisao:
Danjamin je napisao:
Opet uzimate za primjer extreme. Poznajem dosta ljudi koji ne zele da se vakcinisu, ali nikome od njih ne bi palo na pamet da eksperimentise na svoju ruku sa nekim ljekovima. Zasto, pa jer je to upravo ista stvar zbog koje nece ni ra de vakcinisu.

Mislim da i mediji previse promivisu vakciniaciju, na prilicno glup i providan nacin (npr. majka antivakserka na samrti izjavila samo jedno... vakcinisite moju djecu), tako da se kod ljudi stvara jos veca sumnja i inat.

Sto se nas u BL tice, mislim da iduci talas nece biti ni priblizno jak kao proslogodisnji jer je do sada velili broj ljudi imao dodir sa virusom, sto prirodnim putem, sto sa vakcinom. Samo nista ne zatvarati i pojavati postojece mjere.
Baš naprotiv, mislim da će talas biti još gori nego prošlogodišnji, zbog ubjeđenja ljudi da im sa vakcinom neće ništa biti. Živi bili svi pa vidjeli. Klubove i okupljanja samo na turbo okrenuti...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
+1.
Komšija iz zgrade zaglavio na respiratoru, a prethodno se vakcinisao sa obe doze. Vakcina je efikasna koliko i tvoj prethodni imunitet. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 08:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
https://www.nezavisne.com/zivot-stil/zd ... sen/677176

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2021, 09:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Citiraj:
“Mi imamo prirodni imunitet kao zaštitni mehanizam, jedan zdrav organizam i kao takav vrlo rijetko će se razboliti”, naveo je Lolić.

Dao je i nekoliko savjeta o tome kako zdravo i srećno živjeti.

“Zdravo mislite, izbjegavate stres, najvažnije je da izbjegavate strah, ne bojte se, a da se ne biste bojali najviše pomaže vjera. Vjerujte, molite se”, poručio je Lolić.

To sto si ljekar, ne isključuje mogućnost da si i budala, tipa Nestrovic.

Je li ovo onaj sto mu je supruga nutricionist, a zajedno važu oko 300 kila?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456 ... 558  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]