banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 16:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
I jos jedno pitanje......kakve veze ta tvoja poznanica, prijateljica, ili sta vec ima sa Oksigenom???? Sve sto nema direktnu sponu izmedju Oksigena i ljudi koji sire te informacije, ne prihvatam..mislim, bez ljutnje ali to je moje misljenje!!
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2005, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ti puno pitaš, a ja nisam raspoložen ni dužan da se objašnjavam na forumu ;) anyways, nekidan na street race-u Gradiška (koji je bio u Novoj Topoli, možda 15ak km od Gradiške, uspio sam uhvatiti oksigen na 101,4 ali prijem je slab. U Gradišci ga nema 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 02:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
stvarno steta zbog oksigena :( :(

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2005, 12:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
I onda dodjem ja i rijesim nedoumice... "Oksigen" je sada naziv programa, a TMK je naziv radija. Opremu su dobili od EUFORA, a sve druge stvari procitajte u tekstu ispod, koji je izasao nedavno u "Glasu Srpske"...

Od pocetka maja radio "Oksigen" je postao Udruzenje gradjana "Oksigen", a istoimeni program ide na "TMK" radiju.
- Zamisao je bila da predjemo u nevladin, odnosno neprofitabilni sektor. Sa "TMK" radijom smo napravili ugovor o poslovno - tehnickoj saradnji, sto znaci da kroz njih krecemo ka ostvarenju svojih ciljeva i zadataka, odnosno razvoja novinarstva kroz sve multimedije - kaze za "Glas Srpske" sekretar Udruzenja "Oksigen" Vladimir Petkovic.
Prema njegovim rijecima ekipa iz Udruzenja u narednom periodu planira da realizuje nekoliko interesantnih programa, a i sam radijski program bice obogacen nekim izmjenama.
- Udruzivanje sa "TMK" radijom podrazumijeva i promjenu programske seme. Morali smo ispostovati i uslove dozvole koju "TMK" ima sa Regulatornom agencijom za komunikacije BiH. To znaci da smo uveli vise informativnih emisija (na primjer "Dojce vele"), a uskoro ce biti ostvarena i saradnja sa francuskim radijom "202" - dodaje Petkovic.
Pretezno britanska muzicka produkcija, koja je isla na radiju "Oksigen" i koja je na nasim prostorima izuzetno popularna ce da ostane i u novoj koncepciji, ali zaposleni na "TMK" radiju obecavaju vise mediteranskog zvuka.
- "Red radio", "Ministry of sound" i "London underground" ostaju, a planiramo i jedan francuski dance program, kroz koji bismo slusaocima priblizili Evropske muzicke tokove - kaze Vladimir.
On dodaje da je dosadasnja saradnja udruzenja i Regulatorne agencije za medije na zavidnom nivou i da se zaposleni na "TMK radiju" nadaju da ce tako ostati i ubuduce.
- Ispostovali smo sve klauzule ugovora, a u narednom periodu cemo se truditi da budemo jos bolji i kvalitetniji. Kada je rijec o tome, imamo u planu da ostvarimo i saradnju sa banjaluckim univerzitetom i da osposobimo studio za obuku svih kadrova na radiju - obecava Petkovic.
"Oksigen" radio je bila stanica koja je, prema rijecima sekretara, radila po mnogo drugacijim standardima od ostalih, od tehnickih do programskih i produkcijskih, pa do drugacijeg nacina prezentovanja voditelja, koji su prosli razlicite obuke, i ovdje i u Britaniji.
- Ekipa je ostala skoro nepromijenjena, a ono po cemu smo bili prepoznatljivi su "Oksigen" zabave, s kojima opet uskoro krecemo. Naravno, bice tu dosta evropskih izvodjaca, a fokusiracemo se na bihacku i banjalucku regiju - dodaje Petkovic.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
hahaha.
Vlado Petković, propali banjalučki konobar i seljačić, danas se predstavlja kao urednik ili neki šef. Sa jedva završenom srednjom školom. Bože sačuvaj ko sve radi na radiju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zašto nas ti acrobatico ne udostojiš te časti da ti počneš raditi na nekom radiju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Ehhhhhhhhhhhhh..oprosti mi na radoznalosti, zvali su me "njuskalica" u osnovnoj! :lol: hahah...sala...nego, samo htjedoh pitat' posto ne volim price, "rekla-kazala"!! Bez ljutnje stari!ok?? :wink:
Eh, a meni je Oksigen stvarno supeeer....i nek' prica ko sta hoce!!
Pzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema frke. I meni je oksigen zakon, slusam ga od 2000. ali izgleda da je s njim gotovo ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2005, 21:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
groupiegirl je napisao:
- Ekipa je ostala skoro nepromijenjena...

E ovo je dobro... Nema Dijane, Malića i Aleksandre, otišao i Dejvid, i na kraju su "skoro nepromijenjeni"... :D

Uzgred, veliki plus za Zorinjak koji je opet krenuo sa starom ekipom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 06:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

points, duso...

mozda ti jednog dana ispunim tu zelju. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 08:23 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 08:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Oksigen u Gradisci ima bogami bolji signal od vecine BL radio stanica. Odavno ne slusam Oksigen ali sjeca li se neko onog Jake i onog drugog jos jednog sto su se redovno javljali u onim talk-show emisijama navece i pricali nebuloze?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 10:15 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 10:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Da, da bio je onaj kviz. Sad se sjetih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2005, 21:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Malic je presao na big 3, dobro mu tamo ide,meni licno je sad big 3 jedna od boljih stanica u bl ,ostalo sve nesto mrljavo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2005, 21:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Dijana ponovo na Oksigenu! Radi samo jutarnju smjenu subotom i nedjeljom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 11:15 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 11:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
A i Malic ce da se vrati... Aleksandra nikad nije ni otisla... Dejvid je siva eminencija, sveprisutna... A to ko je konobar ili sta je nije ni bitno, vazno je kako covjek radi svoj posao. Pa mesar nam je bio premijer, pa se niko nije zalio... C, c, c...
A ruzno je komentarisatu tudju seksualnost... :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 11:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 06:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa jadno je to. prvo su ih šutnuli sa posla, onda su dijana i malić hodali po nekim hrvatskim radio stanicama iz brčkog i tamo tražili posao, pa sada nazad kod dejvida, julije i vlade... o kojima su u povjerenju pričali sve najgore.
ajd uzdravlje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]