banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5209, 5210, 5211, 5212, 5213, 5214, 5215 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Avg 2021, 06:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pomirite se da je ovo amaterski klub na svim nivoima.

Neka zadnja nada, mala nada, da će ovo neko nekad privatizovati.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ma kakva privatizacija. Eno Sarajevo je imalo neke pokusaje pa su golo govno.
Problem su nasi ljudi, Srbi i ova ostala plemena. Lopovluk i seljacluk u genima, nekad konjokradice a sad krademo pare na prvu.
Stoka sitnog zuba.

Sad se nama smiju, dogodine cemo se mi smijati nekom drugom...to smo mi, nas najveci domet.

Citam da je Kiza izbjegao novinare, pa se pojavio Dragisic jer mu je receno da dodje tu.
To sve govori o klubu i ljudima koji ga vode. Umjesto da posalju alkoholicara da bar nesto gukne, oni posalju mucenog Dragisica.

Tjerajte se svi u tri picke materine!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
wizzy_bl je napisao:
skypostman je napisao:
Sad treba sve razvaliti do kraja, zato to i govorim. Usrati se Vici u biznis.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ma sta si se nakacio na Vicu... on je opet najveca sansa da napravi reda. Tek ako njega otjeras, onda je druga liga zagarantovana, jer ne mozes nista napraviti sa udruzenjem gradjana gdje imas 20 ljudi koji se nesto pitaju i jedni zavise od drugih.

Najbolja situacija bi bila da Vico rastjera komplet upravu u FK Borac, ukljucujuci sve one ljude oko kluba koji ganjaju tu neki svoj sitni interes... i ostavi samo svoje ljude koji ce raditi za platu i njemu donositi profit. Nista novo.. Mamicev fazon iz Dinama.
Svaka čast, dobro rečeno! Slažem se...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja ne mogu sebi doci od sinoc. Sta nam rade majmuncine raspale jebem li vam krvave majke svima u usta. Od onakve price prosle sezone napravise predmet sprdnje od nas. Nadam se da ce se nekada saznati ko je konkretno kriv za odlazak Maksimovica a pogotovo cija je odluka bila da dodje Kiza. Sve vam jebem

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 10:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Sigurno najveca greska ove uprave je dovodjenje Kize..
Dovodis nekoga ko je vec na losem glasu u gradu i klubu, koje ludilo jbt.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Lik je totalno anemican. Juce ga gledam na prenosu kao mrtvac jebeni, onaj retardirani stav mutavi pored linije, vjerovatno mamuran ko cep. Koga ce bolan on motivisati, ko ce njega postovat. Nevjerovatno mi je da niko ne shvata u kakvu propast srljamo, a bojim se i da shvata i da je ovo plan neke struje da nas vrati u mracne dane.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Najveći problem je netransparentnost. U godini kad smo rasčistili većinu dugova i imamo najveći prihod neko treba da kaže ako se ne ulažu pare u igrače i infrastrukturu, gdje idu. Što im kasne te jbne plate. Svi imamo pravo da sumnjamo da se kradu na veliko dok ne izađu i javno kažu koliko je prihod od Telekoma, koliko od transfera, od ostalih sponzora i gdje idu pare. Mi više nemamo ni jednu info. iz kluba o finansijama. Kad bude privatni čak ni onda ne možete ćutati o tome, a kamoli sad. Pare u dzepove, a titulu će doći suđenjem kao u posušju. Mrššš. Sve ste nam ogadili.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Red je da neko ko zna napiše ko se u Borcu pita osim Zeljkovića. Spominje se neka druga struja i da Zeljkovići nisu jedini. Ćelo i Lukendić nisu sigurno, oni su uhljebi koji samo čekaju platu, njih se pita koliko i čistačice.

Felšo? Ostali članovi uprave? Ko je taj Crnogorac? Menadžeri?

@korpus otvori se 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Буквално, нек се напише. Нема се шта тајити, треба што прије почети рјешавати ово, тјерати пушкама ако треба стоку из Клуба.

Ја не могу да вјерујем да поред живог шефа стручног штаба долази Драгишић да прича. Па ниси ти крив, шта имаш пристајати на икаква правдања пред камерама. И то довођење кизе, па мајку им јебем, зна се да је ту управа крива, шта који курц доводите тренера који не омаржен у Бањалуци. Јбт, нисмо побиједили од Клужа!?!? А за тјерање Марка такође управа јер није као главни орган клуба рекла своје и смирила страсти, а опет, који су то играчи правили побуну? Не знам шта им је било у главама? Јбт, шампионска су екипа, шта сад има да не ваља? Разумијем да сад не ваља, али тада? Кад је све ишло, бар наизглед, као по лоју? Ок, Закарић, даље? Шта се издешавало?

Хвала Богу па су форумаши дошли себи и вицо више није бог. Али и даље се пљује по Леинарима. Јел' ми то нисмо гледали исту утакмицу, јер не разумијем како то они нису ништа упутили, рекли, показали став?

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Linfild 2x, Posušje,Leotar, Zrinjski, Željo, gol razlika 2-13.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А са кизом 13 утакмица, 8 пораза, само једна побједа.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nama sad treba totalni reset. Od uprave pa do cistacice. Svi se moraju pogledati u oci i reci sta imaju i svako preuzeti svoj dio odgovornosti.
Sa igracima sve do jednog obaviti razgovor viditi sta ne stima zasto se ne trci i statira na terenu. Ko hoce da ide neka ide postaviti uslove i racunati na ono sto ti ostane. Vranjes Indija izvoli. Zakaric isto. Obestecenje i zdravo. Pokusati ostaviti zdraviji dio i ici od utakmice do utakmice. Nisu ovi ljudi zaboravili igrati fudbal samo nece.
Mozda je to najbolje objasnio trener Zrinjskog.
Kaze ocekivali smo veliki pritisak Borca u prvih 15 min i tako smo se postavili. Ali tog pritiska nije bilo.
Neshvatljivo je da vecina ovde vidi neke stvari a ne vidi ih trener. Pa Subica je covjek silovao 50 minuta zasto ga nije odmah vadio. Svi ovde trubimo da je momak van forme ali kome. Onaj mali golman isto sto ide u okvir to i udje. Pavlovic mora braniti ako je zdrav.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ma klub je šupalj na svim poljima, očajno odradjen prelazni rok kada je trebalo uzeti 2/3 pojačanja i obezbjeditii titulu oni dovode Vušuroviće, Kulašine, Markoviće itd Kretenska uprava na čelu sa Bogoljubom seljačinom kojem je jedini cilj prodati nekog klinca a ne shvataju da je korist od igranja evrope višestruko veća od guranja Milojevića i Čavića od 30 kg. Kapiten koji se raspada na terenu od prvog minuta i ne vrši presing na odbranu, Subić i Ćosić koji su negdje na šanku itd Jedino pozitivno sinoć mi je N. Dujaković kojeg ovaj kreten vadi na poluvremenu a najviše se trudio. O Kizi alkosu ne treba pričati, došao uzeti koju desetinu hiljada i zaboli ga ona stvar za nama. Kurvice u marketingu su posebna stvar, izdaju sezonske nakon evrope gdje je potpuno neizvjesna publika u daljnjem toku prvenstva.
I na kraju znam da ne pišemo o navijačima ali i oni polako dotiču dno, sve se pjevalo osim protiv trenera i uprave. Lako je jebati igračima sve po spisku. Ajde malo zakačite Deju i Bogoljuba.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Све се пјевало осим... Шта!? Имаш и на Монду клипове и слике, ако већ ниси упратио.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 12:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ova ekipa je bila nošena na krilima Jovanovića, Ziljkića, Zakarića i Vranješa. Svi ostali su goli prosjek.
A onda se lagano ostajalo bez jedne po jedne poluge. Prvo povreda Marka poslije koje se nije vratio i ko zna hoće li, zatim odlazak Ziljkića, pad forme Zakarića, čovjek nije ni na 20%.
Vranješ kakvo god zalaganje ima, efikasan je bio. Uglavnom ove glavne poluge ne rade. Ostali nisu kalibar koji mogu to kompenzovati.
Zašto se nije uradilo nešto po tom pitanju je stvar struke.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 12:37 
Veteran
Veteran

Ne zaboravite pravilo o dva mlada igraca u startnih 11.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 12:41 
Veteran
Veteran

A najjaci su mi ovi komentari da se treba urlikati odma uprava napolje, klasicno balkanski.
Odradili su dosta dobrog posla prethodnih godina i sad nakon jednog kriznog perioda treba ih tjerati, okej, dobro. I sta dalje? Sta predlazete?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Rangarok je napisao:

2 moraju poceti jedan biti konstantno na utakmici. Pocnes sa ovim malim golmanom pa ga mijenjas u 1 min. Za ostalo imamo Jovu Kulasina Begica Cavica I Miloju. To bi ekipa morala istrpiti bez problema. Meni bi Mols morao igrati jer jedini u vezi nije sa loptom na vi. Mislim da nam to pravilo me zadaje neki problem. Ja bih samo volio zaviriti u one podatke o trcanju sto nasi nose na svakoj utakmici. 50 % problema je tu. Dalje nedostaje nam neko kao sto je Brtan. Jbg nisam mislio da cu ovo ikad napisati. .

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Хвала Богу па нисам гледао ову утакмицу нити сам могао пратити резултат. Обично премотам и погледам смимак ал ове п*чке на челу са оним алкохоличаром не заслужују да ми се усеру у годишњи одмор.
Пола тима послати на пилану у Кнежево на челу са капитеном шетачем и пола одбране. Гурати Бегића, Кулашина, Молса, Мораитиса...момке који знају и да трче а не само глуме инстаграм звјездице...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Rangarok je napisao:

2 moraju poceti jedan biti konstantno na utakmici. Pocnes sa ovim malim golmanom pa ga mijenjas u 1 min. Za ostalo imamo Jovu Kulasina Begica Cavica I Miloju. To bi ekipa morala istrpiti bez problema. Meni bi Mols morao igrati jer jedini u vezi nije sa loptom na vi. Mislim da nam to pravilo me zadaje neki problem. Ja bih samo volio zaviriti u one podatke o trcanju sto nasi nose na svakoj utakmici. 50 % problema je tu. Dalje nedostaje nam neko kao sto je Brtan. Jbg nisam mislio da cu ovo ikad napisati. .

Питање је какав би и Бртан био у овој пропасти од стања у ком се тим налази. Кад Закарић овако (не) игра, како би тек Бртан изгледао...

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5209, 5210, 5211, 5212, 5213, 5214, 5215 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]