banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: elitesecurity
PostPoslato: 11 Avg 2005, 09:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Okt 2003, 12:24
Zna li iko hoce li se uskoro elitesecurity ponovo pokrenuti ? Ima vec dve sedmice kako sajt ne radi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 10:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Najprije su mislili da je problem do memorije, koju su promijenili prije dva dana i [es] je bio online nakratko. Kažu da se server sam ugasi čim system load poveća, što vjerovatno znači da će morati da kupuju novi server, a to će potrajati. :(

Ima na mycity.co.yu tema, pa možeš tamo da pratiš razvoj situacije. Pored toga, obećali su da će domen preusmjeriti na drugi računar i da će ispisati obavještenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Koliko se ja secam... meni je mirisalo na hack-attack (i kolega mIRCon je imao slican tipp)... neki mangupcici razbucali Gojka i to je to... ne znam dal' ste gledali mail (koji ste prijavili na elite-u)... svasta se moze naci na njemu... :) Uglavnom sa root-a su stizali kojekakvi mailovi koji ne bi trebali da se sire okolo...

UPDATE:
----- citat sa ES --- (mislim da ne krsim nikakvo pravilo)
Postovani korisnici

Zbog velikih hardverskih problema uzrokovanih neispravnim napajanjem na www serveru elitesecurity-ja, imali smo poveci downtime u toku prethodnih nedelju dana.

Izvinjavamo se na neprijatnosti i molimo za razumevanje.

-------

I sad ja trebam da poverujem u ovo? Napajanje koje salje spam? I to sa root-?! .... Hmmm...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ne znam za vas.. meni radi ... :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 22:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
ES radi ponovo ali je to jedno leglo budala, kretena, idiota i slicnih manijaka koji po ceo dan demoralisu druge i prepucavaju se ko je od koga veci geek.
Tamo nema demokratije vec vlada diktatura tako da ako se nekom moderatoru cefne da tvoja poruka ide u deponiju onda ce tako da bude i mozes da se bunis kome hoces i koliko god hoces.Iako postoje podforumi u kojima se mogu postovati teme koje nisu vezane za racunarstvo i informatiku (tipa Nauka i MadZone/Zanimljvi linkovi) medjutim oni brisu sve sto je vezano za srpstvo, pravoslavlje i politiku (sto je razumljivo za forum ovog tipa) ALI pustaju neke teme sto nemaju blage veze s mozgom tipa ISLAM-religion of peace, teme vezane za americku i EU politiku a na pitanje sto su mi obrisali temu sa linkom do http://www.republikasrpska.net u podforumu Zanimljvi linkovi, covjek mi rece da on nema sta da samnom razgovara jer je vec odlucio i ako mi sta ne pase neka se prituzim vlasniku ovog forum, sto i jedan uradio ali mi je i taj lik rekao, neznam ja nista, vidi ti sa tim moderatorom...Tako nijedan veci forum u inostranstvu ne funkcionise (primjer: linuxforums, codeguru, daniweb, gamedev, flipcode...) ali kod nas je sve moguce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 00:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
S obzirom na tvoj avatar i linkove koje reklamiraš [es] i nije za tebe. Probaj na http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/40/? .
[es] je najveći tech forum BSFRJ i tamo, pored Srba, dolaze i Muslimani i Hrvati i Makedonci i dr. Vjerovatno moderator pomenutog podforuma nije mislio da će ikome biti zanimljiv sajt o RS, pa ga je obrisao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ES nema ama bas nikakve veze sa politikom i tako da ih potpuno razumijem sto su ti obrisali post. ja sam imao sukob sa moderatorom na digitalnim aparatima jer je malkice luckast.

covjek naipse kako su najbolje baterije sanyo po nekim testovima o on prepravi sanyo u <reklama izbacena>... mislim bezveze. ostalj e sve ok i ja im zelim sve najbolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 02:03 
Pripravnik
Pripravnik

Not now, John! je napisao:
S obzirom na tvoj avatar i linkove koje reklamiraš [es] i nije za tebe. Probaj na http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/40/? .
[es] je najveći tech forum BSFRJ i tamo, pored Srba, dolaze i Muslimani i Hrvati i Makedonci i dr. Vjerovatno moderator pomenutog podforuma nije mislio da će ikome biti zanimljiv sajt o RS, pa ga je obrisao.

Pa pazi, nemozes ti reci da ES nije za mene jer kao prvo nemozes mene da ocjenjujes na osnovi mojih avatara i potpisa (ja znam dje je cemu mjesto).Nisam ja tamo isao radi reklamiranja sajtova cijih linkove imam u potpisu vec radi diskusije o stvarima vezanim za racunarstvo.Ali sam tek posle par godina shvatio da je ES jedno govno od foruma (izvini ako te to vredja) a link http://www.republikasrpska.net nije sporan i nema veze sa reklamiranjem i propagiranjem politike, nacionalizma, religije, mrznje ili sex usluga.A postovao sam ga tek posle jedne vijesti vezane za SAD.Heh...
Ako cemo o nezanimljvim linkovima, zanima me samo kojoj je budali interesantan sajt na kom se nazali jedno veliko crveno dugme koje nista ne radi.Mislim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 08:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
@bsdpowa: Ja sam na EliteSecurity sajtu jedan od SuperModeratora (nick StRiPy) i garantujem ti da se svaka zalba temeljito razmatra, a nerijetki slucajevi su i da neko od moderatora ostane bez statusa zbog neopravdanog brisanja. Eventualno izivljavanje nad korisnicima se promptno sankcionise oduzimanjem moderatorskog statusa.

ES nije mjesto za politicku diskusiju.

Za svaku obrisanu poruku, ti dobijes obavjestenje na email sa sadrzajem te poruke i sa komentarom od moderatora, koji je poruku obrisao. Ako smatras da je poruka neopravdano obrisana, postavi sadrzaj tog emaila u podforum "Predlozi i pitanja" i vjeruj mi da ces dobiti sasvim objektivan odgovor i pozitivnu reakciju od strane Administratora i SuperModeratora.

Lijep pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik

Digresija je napisao:
@bsdpowa: Ja sam na EliteSecurity sajtu jedan od SuperModeratora (nick StRiPy) i garantujem ti da se svaka zalba temeljito razmatra, a nerijetki slucajevi su i da neko od moderatora ostane bez statusa zbog neopravdanog brisanja. Eventualno izivljavanje nad korisnicima se promptno sankcionise oduzimanjem moderatorskog statusa.

ES nije mjesto za politicku diskusiju.

Za svaku obrisanu poruku, ti dobijes obavjestenje na email sa sadrzajem te poruke i sa komentarom od moderatora, koji je poruku obrisao. Ako smatras da je poruka neopravdano obrisana, postavi sadrzaj tog emaila u podforum "Predlozi i pitanja" i vjeruj mi da ces dobiti sasvim objektivan odgovor i pozitivnu reakciju od strane Administratora i SuperModeratora.

Lijep pozdrav

ES nije mjesto za politicku diskusiju, ali ajde budi realan i reci mi da li onaj link predstavlja politiku (ali to u MadZone->Zanimljivi linkovi dje se postuju linkovi a ne diskusije zar ne?)? Znam da bi trebao da dobijem objasnjenje posto su mi vise puta brisali tu istu poruku ali nisam zato sam ja kontaktirao moderatora pa posle gojka, ali nema veze, bilo je to dvije godine unazad ali zbog toga i slicnih stvari odlucio sam da napustim forum.
Neki dan svratih i vidih onu temu dje jedan djecko hoce da pravi igru sa ostalim clanovima i oni mu se u dvije stranice rugaju i ismijavaju kao da je neki kreten koji je dosao da ga ponizavaju.I to cine oni ljudi koji od kako su registrovani nisu napisali nista konstruktivno niti imaju pojma o niocemu vec su tamo da popune slobodne vrijeme i da prave budalu od sebe i ostalih.I kako posle ovakve "diskusije" da covjek ostane motivisan? A sto je zalosno, to nije jedina tema ovakvog tipa vec se to dogadja nonstop.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 14:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
@bsdpowa: Ja nisam bas toliko dokon, da trosim vrijeme na MadZone. Taj podforum mi je u ignore listi.
Ako si postavio "zanimljiv" link sa politickom tematikom, normalno je za ocekivati da ce biti obrisan.
Vrlo sam ti zahvalan sto ne posjecujes taj forum. :) Kad bi jos prestao da posjecujes i ovaj, e tad bih bio jos srecniji... :P :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 15:07 
Pripravnik
Pripravnik

Digresija je napisao:
@bsdpowa: Ja nisam bas toliko dokon, da trosim vrijeme na MadZone. Taj podforum mi je u ignore listi.
Ako si postavio "zanimljiv" link sa politickom tematikom, normalno je za ocekivati da ce biti obrisan.
Vrlo sam ti zahvalan sto ne posjecujes taj forum. :) Kad bi jos prestao da posjecujes i ovaj, e tad bih bio jos srecniji... :P :drinking:

Hvala ti puno za ovaj komentar, ozbiljno, jer time si dokazao da sam u pravu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
pazi sasvim je normalno na balkanu da se neko nekome izruga. meni se cesto desi. zaglibis u nekoj oblasti koja ti je strana i koju ucis a tzv "profesionalci" upadnu sa svojim klasicnim upadicama. imas dve solucije. prva da ih ladno ignorises (sto je bolje) ili da se spustis na njihov nivo i kazes da im mame nisu bas nesto u krevetu (nije pametno)

e sad tvoj problem je sto upadas sa politickim temama na forum koji nema veze sa tim. nije RS deterdzent da se reklamira. tako da je tvoja poruka morala biti obrisana. pozdrav i tebi i dobrim ljudim sa ES-a

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]