ES radi ponovo ali je to jedno leglo budala, kretena, idiota i slicnih manijaka koji po ceo dan demoralisu druge i prepucavaju se ko je od koga veci geek.
Tamo nema demokratije vec vlada diktatura tako da ako se nekom moderatoru cefne da tvoja poruka ide u deponiju onda ce tako da bude i mozes da se bunis kome hoces i koliko god hoces.Iako postoje podforumi u kojima se mogu postovati teme koje nisu vezane za racunarstvo i informatiku (tipa Nauka i MadZone/Zanimljvi linkovi) medjutim oni brisu sve sto je vezano za srpstvo, pravoslavlje i politiku (sto je razumljivo za forum ovog tipa) ALI pustaju neke teme sto nemaju blage veze s mozgom tipa ISLAM-religion of peace, teme vezane za americku i EU politiku a na pitanje sto su mi obrisali temu sa linkom do
http://www.republikasrpska.net u podforumu Zanimljvi linkovi, covjek mi rece da on nema sta da samnom razgovara jer je vec odlucio i ako mi sta ne pase neka se prituzim vlasniku ovog forum, sto i jedan uradio ali mi je i taj lik rekao, neznam ja nista, vidi ti sa tim moderatorom...Tako nijedan veci forum u inostranstvu ne funkcionise (primjer: linuxforums, codeguru, daniweb, gamedev, flipcode...) ali kod nas je sve moguce.