banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 01:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2021, 07:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Jan 2010, 20:49
Bravo wizzy_bl

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ono sto mi ide na *urac kod Draska (od samog pocetka) i zasto cu uvijek glasati protiv njega jeste medijsko eksponiranje. Sve ovo je moglo proci bez medijskog eksponiranje, mogao si napisati rjesenje o rusenju, poslati neko sturo obavjestenje u medije, poslati nekog inspektora da zapecati objekat, ako treba i srusi objekat... svima dobro. Uradio si nesto korisni.Iz ugla gradjana efekat isti. Medjutim, nista on ne radi zbog gradjana vec samo zbog svog rejtinga i tako radi od pocetka svoje politicke karijere.
Igor je trpio razne anomalije, poput ove, jer mu je omogucavalo da radi posao i da razvija grad (to mu je bilo primarno razmisljanje), Drasko se bavi anomalijama (koje je nemoguce sve rijesiti...kakav god bio) i svjim politickim rejtingom (njegovo primarno razmisljanje), a ne razmislja ni sekunde o razvoju grada, niti bilo sta radi na infrastrukturi.

Kad sve saberes i oduzmes, za gradjane je bolji takav Igor, nego ovakav Drasko.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Шта тебе друже ђира?
Сваки дан излази по једна Игорова афера, од земљишта, топлане, јавних набавки за јбне тастатуре да не причамо о нечему крупнијем.....ал тебе игор купио са кружним токовима које је градио из државног буџета и обећаних 200м асфалта.
Тачно српски народ треба ј...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Koliko je dana od kad je mali gradonačelnik i šta se za to vrijeme uradilo? Ovo ozbiljno pitam jer ne znam odgovor. Ako su nam najveći problemi Kajak, kifle i tastature, onda smo mi na konju. Ni ne znamo koliko je dobro.

Послато са SM-G988B помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

AndiamoBL je napisao:
Шта тебе друже ђира?
Сваки дан излази по једна Игорова афера, од земљишта, топлане, јавних набавки за јбне тастатуре да не причамо о нечему крупнијем.....ал тебе игор купио са кружним токовима које је градио из државног буџета и обећаних 200м асфалта.
Тачно српски народ треба ј...
Druze...ne zanimaju me afere vec me zanima da se nesto radi i napravi u gradu, a sa ovim Draskom sam osudjen samo da slusam price o aferama.

Ako ovi prije tebe nisu radili u skladu sa zakonom, ok...lijepo izvjestaj pisi, pa u MUP,tuzilastvo, ganjaj ih po sudovima (ali nemoj mene smarati tim pricama).

Ako su ovi prije tebe radili na pogresan nacin, ali u skladu sa zakonom (pogodovali ovom -onom)....ti opet nemoj tako raditi, vec radi na najbolji i najefikasniji nacin. Sa istim budzetom ces napraviti puno vise stvari ako radis "domacinski".

Al ebem mu mater..sta se radi u gradu? Nista. Procitao sam plan budzeta, niti jedna nova ozbiljna ideja za razvoj infrastrukture u gradu.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Шта си очекивао да се уради ако је буџет усвојен тек прије 2 седмице?
Ја мислим да у историји један функционер није више пљуван а да је тек ступио на дужност. Дајмо му шансу па онда судимо ако ујебе град.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
skeva je napisao:
Ako ti se dijete drogira heroinom, smiri se i zamisli da bi mogao biti omladinac SNSDa koji drzi traku ispred ograde draskovog starog...

ma vid mi skeve kako brani nelegalnu gradnju, tajkune i vlas'! :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa imao je sansu da cuti i radi, evo citavih cc 100 dana, pa nakon toga napravi fin izvjestaj, javno dostupan svima, i u par sata ga prezentuje na YT kanalu.

Naravno, sve suprotno je napravio. U tih 100 dana je imao 1001 pojavljivanje na drustvenim mrezama, pricao o svemu i svacemu, osim o razvojnim projektima.

Najgore od svega, baveci se tim drustvenim mrezama i kampanjom, on stvarno i ne stize razmisljati o nekim pametnijim stvarima. Da to ne radi, mozda bi imao sanse da nesto i osmisli, te uradi...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Sinoć vijesti ATV-a...
- 10 minuta o Kajaku, izjava advokata porodice Radišić o poštenju vlasnika objekta, kako je sve rađeno prema zakonu, što je potvrdilo Golićkino rješenje o poništenju Draškićevog rješenja itd...
- 5 minuta izvještaj sa protesta mladih SNSD-a ispred Draškićeve kuće,
- par minuta o napadima na sajt ATV-a od strane 3.5 miliona ljudi (?!?!), te kako tu masu boli istina i istraživačko novinarstvo,
- par minuta gost neki ministar za šume, par izjava Lemija i Željkice...
- munjevit prekid svega toga i prelaz na Igokeu

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
wizzy_bl je napisao:
Iz ugla gradjana efekat isti. Medjutim, nista on ne radi zbog gradjana vec samo zbog svog rejtinga i tako radi od pocetka svoje politicke karijere.

To i jeste poenta politike kao najpoganije profesije.
Politika je umjetnost laganja, i sve se svodi na pobjedu na izborima. A kad pobijedi na izborima, riješio je sebe i svoja sledeća 2-3 pokoljenja, finansijski naravno. Pa ne bori se on da pobijedi da bi meni bilo bolje, nego da bi njemu bilo bolje.
Sjećam se Dodika i njegove priče "zatvori će biti maleni" kad je rušio SDS. Pa ima li neke razlike za običnog čovjeka između vladavine SDS-a i SNSD-a? Sjaši Murta da uzjaše Kurta.
Narodu je dosadila priča i laži SNSD-a, Draško je lijepo priču upakovao, i pobijedio na izborima. Vjerovatno će jednog dana postati i predsjednik RS ili premijer. Kakvu to pravi razliku u životu običnog čovjeka?
Jel' otpustio ijednog Igorovog uhljeba iz opštine?
Jel' zapošljava svoje jarane bez konkursa?
Ne vidim neku razliku.

Jer, mi ćemo opet sutra ustati, ići na posao, sa posla u kafanu... sve po starom...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@pilotbabo

Odlicno si to upratio, ali i za to krivim Draska. On je uveo ovaj rijaliti u politiku i podigao nivo smranja obicnog naroda kroz medije, tj povecao broj iskakanju iz pasteta na svakom cosku. Presao na drugi level igrice (koja mene uzasno iritira), a drugi(kontra) mediji samo pokusavaju kompenzovati procenat medijske zastupljenosto,pa udaraju kontru na isti nacin,misleci...smaranjem ce ponistiti smaranje, a u sustini prave kontraefekat.

Kao sto rekoh, da je cutao,razmisljao o razvoju grada i radio na tome...pored vece koristi za gradjanje i grad, bilo bi manje glupih vijesti na ATVu i RTRSu :/

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
pilot babo je napisao:
Sinoć vijesti ATV-a...
- 10 minuta o Kajaku, izjava advokata porodice Radišić o poštenju vlasnika objekta, kako je sve rađeno prema zakonu, što je potvrdilo Golićkino rješenje o poništenju Draškićevog rješenja itd...
- 5 minuta izvještaj sa protesta mladih SNSD-a ispred Draškićeve kuće,
- par minuta o napadima na sajt ATV-a od strane 3.5 miliona ljudi (?!?!), te kako tu masu boli istina i istraživačko novinarstvo,
- par minuta gost neki ministar za šume, par izjava Lemija i Željkice...
- munjevit prekid svega toga i prelaz na Igokeu
ATV i uopšte SNSD nemaju blage veze kako se boriti protiv malog. Jebao im je znanje.

Послато са SM-G988B помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

davorr3 je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Iz ugla gradjana efekat isti. Medjutim, nista on ne radi zbog gradjana vec samo zbog svog rejtinga i tako radi od pocetka svoje politicke karijere.

To i jeste poenta politike kao najpoganije profesije.
Politika je umjetnost laganja, i sve se svodi na pobjedu na izborima. A kad pobijedi na izborima, riješio je sebe i svoja sledeća 2-3 pokoljenja, finansijski naravno. Pa ne bori se on da pobijedi da bi meni bilo bolje, nego da bi njemu bilo bolje.
Sjećam se Dodika i njegove priče "zatvori će biti maleni" kad je rušio SDS. Pa ima li neke razlike za običnog čovjeka između vladavine SDS-a i SNSD-a? Sjaši Murta da uzjaše Kurta.
Narodu je dosadila priča i laži SNSD-a, Draško je lijepo priču upakovao, i pobijedio na izborima. Vjerovatno će jednog dana postati i predsjednik RS ili premijer. Kakvu to pravi razliku u životu običnog čovjeka?
Jel' otpustio ijednog Igorovog uhljeba iz opštine?
Jel' zapošljava svoje jarane bez konkursa?
Ne vidim neku razliku.

Jer, mi ćemo opet sutra ustati, ići na posao, sa posla u kafanu... sve po starom...
Manje vise se slazem sa ovim. Iako ostaje to da mi je Igor 100 puta bolji politicar nego Drasko (neuporedivo manje iritira), a i mislim da ima vise sirine i znanja.

Drasko je reinkaracija Dodika, a koliko sam skontao, Dodik je ovdje na forumu vec svima dosadio.Smorio...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
ne kužiš ti to wyzi, sad čekate da prođe 100 dana od usvajanja budžeta.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Wizzy definitivno u pravu, treba dosta manje cirkusa a mnogo više rada i ozbiljnosti.
Apropo kajaka, ministarstvo se baš presralo onim cinično sastavljenim rješenjem i izjavom, toliko su bahati da uopšte ne razumiju da će ih it koštati izbora. Izgleda da tamo u SNSD-u (i satelitima) baš niko nema pametan i da nikakve lekcije nisu naučili gubitkom gradonačelničkog mjesta u BL.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kontam da ni sami Draskovi savjetnici nisu racunali da ce ih SNSD ovoliko plusati.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Na godinu ce Banjalucani imati priliku da se "rijese" Draska i u velikom broju ga glasaju za predsjednika :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 12:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Šta je sad sa Draškovom ogradom? Jel legalna ili ne?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
AndiamoBL je napisao:
Шта си очекивао да се уради ако је буџет усвојен тек прије 2 седмице?
Ја мислим да у историји један функционер није више пљуван а да је тек ступио на дужност. Дајмо му шансу па онда судимо ако ујебе град.

Ja mislim da u istoriji jedan funkcioner nije ovoliko sebe predstavljao kao spasioca i brzgresnog covjeka...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2021, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Draško će biti banjalučki Neron, prvo ruši sve do temelja pa onda gradi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]