banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Zatvara se kino...
PostPoslato: 02 Avg 2005, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ljudi, kino Palas se zatvara da bi se otvorila kockarnica, a kino Kozara pravi pauzu preko ljeta... Poslije pauze ce otkupljivati samo filmske hitove, nece vishe uopshte biti evropskih filmova, kao ni bilo kojih drugih koji nisu postigli visoku gledanost u Americi..... Hvala Bogu, zna se kakvi filmovi tamo postizu gledanost..... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Super... znaci sad dodjemo kod roditelja i kazemo "Mama, mama, ajd' mi daj 10 KM da vodim devojku u kockarnicu. Da samo znas kako je dirljiva radnja na onom slotu i kako je glavni glumac na pokeru odglumio..."

... pa dupe ce svoje prodati za pare... ako vec nisu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
ubija TWIN CITY Las Vegas-Las Banjalukas :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
eto...jos mi je i kockarnica falila...grad je bas prepun sadrzaja i samo je jos to falilo..[-X ..bem ti sunce i to kino je pukotina,ionako palas ne radi ljeti,u kozaru samo lud mozes uci ili sa onim ventilatorom na kacketu.Kad zahladi kino gotiva ..... Zna se gdje ima kockarnica u gradu .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Ako ćemo iskreno bolje da Kozaru zatvore...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Iz dana u dan sve vishe nazadujemo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 22:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
tako nam i treba kad smo glupi.Otvaraju se samo kockarnice i moteli gdje se zabavljaju bogatasi u svom "stilu", omladina trune na ulici...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ne mogu da vjerujem. zalosno majke mi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
lika koji drzi kina poznajem licno i znam da nije zadovoljan radom palasa jer nema interesovanja sa filmove koji se tamo prikazuju. zato je odlucio da pribjegne necemu pametnijem. kontam da je poenta kupovine palasa bila d ase sprijeci bilo kakva konkurencija. sto se tice filmova primjetna je jedna globalna kriza sto se tice kinematografije koja je pogotovo izrazena ljeti pa se ne treba cuditi ovome.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Jebote, ali to kino je bilo skoro jedino shta valja u ovom gradu.... Pozorishte nam trune, kafane sve iste.... Ja volim kino i krivo mi j eshto ga zatvaraju.... A kad samo pomislim kakve ce filmove Kozara otkupljivati, odmah mi pozli...... :puke:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 01:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
j*ebo kino, u kockarnici lova lezi!
ko je josh u kinu zaradio lovu :drinking: :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 07:45 
mangia je napisao:
lika koji drzi kina poznajem licno i znam da nije zadovoljan radom palasa jer nema interesovanja sa filmove koji se tamo prikazuju.

Pa to je "bolest" Banjalucana. Volimo male kafane, mala kina... jer je vazno da smo svi na okupu. Jos bolje ako se moramo gurkati po kafani, ili ako nema mjesta u kinu. E to nam je vec gotiva... Ko bi sjedio u Palasu sa 50 ljudi i 300 praznih stolica?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 08:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Kockarnica?Bolje kladionica,kladjenje uzivo.Tu je para.Mrzim kino!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Vjerovatno čovjek zna šta radi, odnosno vjerovatno je tačno da nema interesovanja za projekcije u Palasu.

Elem, evropski (ili drugi, ne-američki) filmovi su i do sada stizali na nivou incidenta ... A i kad dođu, vidi ih 12 ljudi, tojest toliko karata se proda, i dok ja stignem do kina, on već skinut sa repertoara ... :-?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 10:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ugh
pise da samo ne radi tokom ljetna nisam znao da ga zatvaraju
sto su ga renovirali onda pretprosle godine ?
i zasto ne zatvore Kozaru koja je bez veze
uostalom sta fali filmovima u Palasu ? vise manje sve isto k`o u Kozari samo bolji feeling

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Mene ovakav potez nečudi, iako mi nije drago. U Palas dolazi mnogo manje ljudi nego u Kozaru, i ja vrlo rijetko idem u Palas iako je tamo bolje, komotnije. To je zato što "jači" filmovi dolaze u Kozaru, ili prvo u Kozaru a tek onda sliznu u Palas a ja ih do tada već pogledam u Kozari. Ili se nekad desi da mi termin u Kozari više odgovara nego onaj u Palasu, iako kažem bolje je u Palasu. Ali istini za volju Kozara je često puna, Palas ni do pola, zadnjih par puta kad sam bio u Palasu sala je bila popunjena oko 20%. Tako da je logično da vlasnik ocjeni da mu se to ne isplati.

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 03 Avg 2005, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Ni mene ne iznenadjuje zatvaranje Palasa, ali ovo sto Kozara planira uraditi je bas bezveze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sta to planira Kozara ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2005, 13:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
BSE je napisao:
sta to planira Kozara ?

Lisa_Simpson je napisao:
Kino Kozara pravi pauzu preko ljeta... Poslije pauze ce otkupljivati samo filmske hitove, nece vishe uopshte biti evropskih filmova, kao ni bilo kojih drugih koji nisu postigli visoku gledanost u Americi.

Ovo je stvarno zalosno... Imamo 2 kina u gradu, a posto jedno malo zaradjuje, njega ce zatvoriti i otvoriti kockarnicu. :-? Hocemo li i tamo ici gledati filmove... mislim filmove "Ukr'o mi lovu, vadi pistolj"...? Bice tamo puno akcionih filmova. :-?
Ja inace idem u Kozaru, pa mi i nije tolika frka oko Palasa. Nisam cesto isao u Palas jer imaju nekakve zdepaste stolice (i nemaju postolje za sok :) ). U Palasu mi je bilo bolje jer je komotnije nego u Kozari, ali to je sve. Imali su i termine losije od Kozare (pa nije ni cudo, kad ovi imaju 5 nazovi "sala")...
A i to oko Kozarinih 'hitova'... Mogu misliti kako ce biti super filmovi... Jos samo nek' povecaju cijene ulaznica na min. 10 KM, da se sto vise priblizavamo Evropi. :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]