skypostman je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Ajd ljudi nemojte me zajebavati da cete glasati za Draska. Igor je najbolji gradonacelnik kojeg ga ja pamtim ((Davidovic , Gavranovic...) i treba mu dati jos jedan mandat.
Drasko je dobar za skupstinu i da malo talasa u opoziciji, cisto da podjebava ove sto su na vlasti da se ne opuste previse...
Ja cu glasati za govno ako treba, toliko su mi se ovi na vlasti smucili vise. Vi izgleda zivite u nekoj iluziji da ce se pojaviti kao neki posteni spasilac, sa iskustvom i znanjem da povuce ovaj napaceni narod napred. Nece, jer takvi ne idu u politiku. Jel demokratija, jeste, mjenjaj ih svake izbore...
Neki dan citam clanak, neka opstina u Federaciji isti covjek 4 ili 5(ne sjecam se tacno) mandata na nacelinickoj poziciji.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Igor je odlicna promjena u odnosu na sve prosle gradonacelnike (pogotovo Gavranovica). Ima u gradu jos milijardu stvari za raditi, ali jednostavno ne vidim da bi se Drasko uopste snasao u toj ulozi. Od silne zelje da nesto uradi (a nema iskustva), ne bi na kraju nista napravio.Sa druge strane imas Igora koji lagano odradjuje neke stvari i to je svima vidljivo. Naravno, svi mi mozemo srati kako se to treba brze raditi ,kako nije dobar tempo, ali nisu ni resursi neograniceni. Za mene je dovoljno to sto su spojili istocni tranzit (sramota je da se toliko cekalo), kao i svi ovi kruzni tokovi po kojim se sere...ali cinjenica jeste da kroz odredjene pravce brze prodjes.
Od najavljenih projekata najvise me zanima novi most kod ludare, a volio bih cuti najavu obilaznice oko BL.Znam da zvuci kao SF, ali je vrijeme za to. Istocni i zapadni tranzit su dovoljni samo za potrebe gradskog saobracaja.
Meni su ovo najlaksi izbori do sada. Drage volje u dati glas Igoru, a Draska bih volio i dalje gledati u Narodnoj skupstini. Misljenja sam da je najproduktivniji kad sere i kritikuje (cesto opravdano).