banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jul 2020, 11:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
I uhvaćeni u obijanju prostorija.

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2020, 11:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Drugar, šta je bilo bilo je.Sve je jasno i vidljivo.Klub kojim rukovode ozbiljni ljudi, igra Premijer ligu, a najvjerovatnije i ABA2.Klub kojim rukovodiš ti, ili neki član tvoje porodice (tata, mama), ili ljudi slični tebi, igra 2 ligu RS grupa Zapad i tu prvi biti nemožete.Pametnom dosta.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2020, 11:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Šta se ljutiš,samo iznosim činjenice.A sto se tiče pameti da ne dođošte vi iz ključa i oni iz glamoča Banjaluka bi bila grad sa najglupljim ljudima.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2020, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I ja pričam o činjenicama i uopšte se ne ljutim.Da li je činjenica da ljudi koji vode (O)KK Borac vode klub koji ce igrati Premijer ligu BiH a najvjerovatnije ABA2?Da li je takođe činjenica da ovi drugi tavore u 2 ligi RS?Dali su to činjenice.Ja ljude dijelim, za razliku od tebe, na dobre i loše.I to je to.Čak ih ne dijelim na sposobne i manje sposobne.A ti ih dijelis da li su iz ovog ili onog grada?O čemu mi pričamo?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2020, 22:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sad sa kupanja sa BL rijeke Vrbas pa da nesto napišem za ovog polšest.Ubi se ti objašnjavajući kako ste vi iz ključa i glamoča spasioci bl košarke a ovi drugi su svi alkoholičari..Ta potreba je vjerovatno kompleks određenih vrijednosti i ja razumijem provincijalizam.Najbolje mi je kad se tupadžija supersonic oglasi i podrži vas a nema pojma o temi pa mjesecima priča o mlađem Božiću u najgorem konekstu a onda odjednom objavi kako je on dobar momak.Sjašite sa teme KK BORAC BANJALUKA i pravite svoju priču.Postoje procesi i institucije koje će vas pozicionirati tamo gdje pripadate.Vi ste danas tu gdje jeste i pičite šta vas briga za SKK.Na kraju krajeva vas su podrzali braća Lončar koji su svoje najbolje košarkaške dane odradili u KK Student.Jedan je čak i iskazao mržnju prema KK Borac i bio spreman da se bije sa sportskim protivnikom.A da spomenem i ostale koje ste zajebali raznim obećanjima ali oni danas nemaju obraza da se oglase.Toliko o suzama na televiziji i ostalim sranjima.Zanimljivi ste kao grupa ali u svakom slučaju vodite računa kako se predstavljate.Možda smo iz BL ludi ali nismo glupi.Probali ste vi i u BK Slavija pa u FK Borac čini mi se i u RK Borac pa su vas najurili.U OKK ste imali sreće .Samo je pitanje do kada .

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2020, 22:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Baš me zanima da li si brojao krvna zrnca Tibora Florjana, sjajnog momka, koji je sportski direktor kluba?
Vjerovatno si pokušao pa ne ide.Da li si upućen u njegovu priču kako je i zbog koga napustio Borac kao igrač i košarku uopšte?Ako ne znaš, evo da ti ja kazem:
napustio je jer su Vukašin i tadašnja svita dovodili poluigrače iz Srbije i Cg, talili se sa njima, a domaću djecu tretirali kao pastorčad.Ali dobro, nastavi biti u svom filmu, i nastavi cijeniti ljude po tome ko je odakle porijeklom i slično.To ti je super rezon.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
noproblem je napisao:
Sad sa kupanja sa BL rijeke Vrbas pa da nesto napišem za ovog polšest.Ubi se ti objašnjavajući kako ste vi iz ključa i glamoča spasioci bl košarke a ovi drugi su svi alkoholičari..Ta potreba je vjerovatno kompleks određenih vrijednosti i ja razumijem provincijalizam.Najbolje mi je kad se tupadžija supersonic oglasi i podrži vas a nema pojma o temi pa mjesecima priča o mlađem Božiću u najgorem konekstu a onda odjednom objavi kako je on dobar momak.Sjašite sa teme KK BORAC BANJALUKA i pravite svoju priču.Postoje procesi i institucije koje će vas pozicionirati tamo gdje pripadate.Vi ste danas tu gdje jeste i pičite šta vas briga za SKK.Na kraju krajeva vas su podrzali braća Lončar koji su svoje najbolje košarkaške dane odradili u KK Student.Jedan je čak i iskazao mržnju prema KK Borac i bio spreman da se bije sa sportskim protivnikom.A da spomenem i ostale koje ste zajebali raznim obećanjima ali oni danas nemaju obraza da se oglase.Toliko o suzama na televiziji i ostalim sranjima.Zanimljivi ste kao grupa ali u svakom slučaju vodite računa kako se predstavljate.Možda smo iz BL ludi ali nismo glupi.Probali ste vi i u BK Slavija pa u FK Borac čini mi se i u RK Borac pa su vas najurili.U OKK ste imali sreće .Samo je pitanje do kada .

Prije svega,tata ti je tupadzija majmune alkoholicarski,otkud tebi pravo da vrijedjas bilo koga ovdje ?
Drugo,uvijek sam i govorio da je Bozic dobar momak, niko mu nikad to nije ni zamjerio. Zamjereno mu je sto nije covjek koji ce biti dio organizacije necega, zato sto nije covjek za to,a konstantno se mijesao.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
supersonic je napisao:
Prije svega,tata ti je tupadzija majmune alkoholicarski,otkud tebi pravo da vrijedjas bilo koga ovdje ?
Drugo,uvijek sam i govorio da je Bozic dobar momak, niko mu nikad to nije ni zamjerio. Zamjereno mu je sto nije covjek koji ce biti dio organizacije necega, zato sto nije covjek za to,a konstantno se mijesao.

Мијешао се у шта?
Само да подсјетим, а чини се да су многи заборавили, да је човјек паралелно са улогом тренера био и директор клуба и имао је свако легитимно право да се пита о многим стварима.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
GanDra je napisao:
supersonic je napisao:

Мијешао се у шта?
Само да подсјетим, а чини се да су многи заборавили, да је човјек паралелно са улогом тренера био и директор клуба и имао је свако легитимно право да се пита о многим стварима.

Daleko od toga.. ali udarati kontru ljudima i na svoju ruku raditi neke stvari zato sto mu nisu htjeli dati pare od donatorske veceri je malo bezveze..

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

supersonic je napisao:
GanDra je napisao:
supersonic je napisao:

Мијешао се у шта?

Daleko od toga.. ali udarati kontru ljudima i na svoju ruku raditi neke stvari zato sto mu nisu htjeli dati pare od donatorske veceri je malo bezveze..

Хахахахахахахахахахаха превише гледаш фикцију :D :D :D
Зна ли ико овде да су човјеку остали дужни три плате плус договорену премију за пласман у плеј-оф и да му то никад није исплаћено јер се тако нова управа ''договорила''??? Људи се ''договорили'' (?!) да неће исплатити човјеку што му припада???
Дајте, људи...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dosao čovjek drugi dan poslije dontorske večeri i traži 2000 km.Na pitanje zbog čega, odgovor pa premija od prošle godine za opstanak u 1ligi RS.Premija traži trener Borca za opstanak u 1 ligi RS???I onda ide priča voli Borac?Tražio da on razgovara o plati sa Jovicom Kecamanom?Ljudi dali pare iz svog đzepa, i to je to.On će razgovarati.U koje kljubu je trener ujedno i direktor kluba?Ljudi moji, o čemu mi pričamo ovdje.Zašto ne uvedu SKK u prvu ligu RS kad su toliko sposobni.Ja razumijem da postoje frustracije, ali ako se ne uklapaš u sistem koji vode ozbiljni ljudi, dobijaš šut kartu.Na sastanku sa direktorom Pivare doša Maki i Dario sa svojim imidžom masne frizure, zapuštene brade i ssve sa podočnjacima do poda.I vodi glavnu riječ.Mitinguje.Pita ovaj čovjek iz Pivare koju funkciju obavlja ovaj čovjek u klubu.Odgovaraju fizioterapeut.Čovjek se prekrstio i izašao iz prostorije.To su neki od detalja, a ima ih more.Tragikomedija.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

https://www.facebook.com/bhbasket013
A evo i kako neki likovi ostavljaju komentare na portalu BH BASKET.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Satra se ti pričom kako vas SKK ne zanima, kako su to nebitni ljudi, a evo, vidim da su ti lajtmotiv svakog posta :lol:
Gdje ima da je trener ujedno i direktor? Imaš primjera gdje je trener ujedno i predsjednik, ali ne mogu, ne vrijedi, nećeš ti to shvatiti...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Zaista, ovo prepucavanje je degutantno i dosadno ljudima.Ili je cilj ovih momaka iz SKK da bar na ovaj način ostanu u nekom domenu pomena pošto ih nema na mapi nigdje.
Ali evo pitanje za sve njih, jer nam je jedno zajedničko-SVI VOLIMO BORAC I MORAMO BITI VOJNICI TOG IMENA:
Zašto SKK Borac 1947 ne osvoji prvo mjesto u 2 ligi RS grupa Zapad gdje već igra 2 sezone, i udje u 1 LIGU RS?
Ako imate sposobne ljude, dobrog trenera, igrače, ko vam brani da da udjete i 1ligu RS?Imate sve organe kluba u svojim rukama, u čemu je problem?Dokažite i pokažite svojim rezultatima da ste uspješni i kapa dole, ja ću prvi čestitati i stati na Vašu stranu.
Zaista bi volio da mi neko od ovih momaka GANDRA,NOPROBLEM ili bilo ko odgovori ali drugarski Vas pitam stvarno.Ko Vam brani?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Polako, sve u svoje vrijeme...
Odgovorio sam ti, ali ne drugarski jer to nismo.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ako ste izvorni klub kako kažete, kako je moguće da gradonačelnik podržava ovaj (O)KK Borac.Zašto nije dao podršku SKK I jasno se odredio da Grad ne zanima (o)KK Borac?Čak su neki ljudi iz SKK veoma bliski pariji POLIGRAF čiji je predsjednik , prvi čovjek Skupštine Grada opet blizak Gradonačelniku.I opet ništa.Pitam se zašto je to tako?Pitate li se Vi?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Gandra koje polako?Drugar, pa Božić je preuzeo klub 2014 a sad je 2020.Koje polako?Do kad da se čeka?Kolko godina treba proći?Ja sam te pitao drugarski, ne moramo i nismo i nikad nećemo biti drugari, ali te pitam drugarski.Odgovo nije polako, sve u svoje vrijeme.Ganjaju Vas ljudi iz ZEV-a u ulazu niznad prostorija da učestvujete i plaćanju štete od polave koja je nastala u prostorijama niko neće da se javi.Struja isključena...Presuda sudska došla u korist (o) KK da ste uzurpirali prostorije.I tu ćete dobiti šut kartu još malo.Fekalije izbile u teretanu ispod, prostora, došli ljudi očistili sve, ispostavili fakturu i Veseli Kašo se ne javlja na telefona.A radi se o jebenih 300 km.Treba li još info?Zovu ove ljude iz sadašnjeg rukovodsva iz policije traže Doju, a to je vaš jaran.Pitaju ove ljude o njemu ,traže ga, nisu upućeni.Ljudi odgovorili da neznaju ništa o tome.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
polapet je napisao:
Na sastanku sa direktorom Pivare došao Maki...

Kad sve znaš, znaš li ko je bio pomoćni trener Taušanu u Jadranskoj ligi? A ti nisi ni znao gdje je dvoran Borik.

polapet je napisao:
...Dario sa svojim imidžom masne frizure, zapuštene brade i ssve sa podočnjacima do poda.

Taj isti Dario je sa Borcem proputovao čitav Balkan i pola Evrope, najeo se govana za klub kao što niko nije. Stavi na jedan tas na vagi tebe, na drugi njega, vidjećemo na čiju stranu će prevagnuti.

P.S. A vi sve gospoda, uglađeni, sređeni, mirišete ko pupoljak.... a da tako to treba zbog fotografija za društvene mreže, pardon :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 09:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Taušanu bio pomoćnik kumče njegovo Bojan.A kuma doveo tata Kašo.Logika stvari.
Ali ok.Ali molim te, odgovori mi na pitanje.Zašto ne uvedeš SKK u 1 ligu RS?Ko ti brani?Ako si tolki sposoban trener, i imaš sposobno rukovodsvo zašto ne uvedeš SKK BORAC 1947 u prvu ligu RS barem.
Što se Darija tiče, svako gradi svoj imidž, ali poenta je da nas sastanku sa direktorom Pivare glavnu riječ vodi fiziterapeut, umjesto da dođe na primjer... ti.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2020, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
polapet je napisao:
Ganjaju Vas ljudi iz ZEV-a u ulazu niznad prostorija da učestvujete i plaćanju štete od polave koja je nastala u prostorijama niko neće da se javi.Struja isključena...Presuda sudska došla u korist (o) KK da ste uzurpirali prostorije.I tu ćete dobiti šut kartu još malo.Fekalije izbile u teretanu ispod, prostora, došli ljudi očistili sve, ispostavili fakturu i Veseli Kašo se ne javlja na telefona.A radi se o jebenih 300 km.Treba li još info?

Ne treba još info, i ovo što piše nije tačno, slab ti je i izvor. Isti minut kad su ljudi iz ZEV-a zvali, otišlo se u teretanu i riješio se problem. Koja šteta je u pitanju, preciziraj kad te redovno informišu o svemu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]