banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 09:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Jelena Trivic
PostPoslato: 13 Maj 2020, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovo pozitivno se odnosi na daleko najveci broj pozitivnih na virus? :D
Sa strane obicnog covjeka, ostre mjere zabrana u odnosu na broj zarazenih i nije za pohvalu. U tom slucaju gradonacelnik Sarajeva sigurno dobija izbore.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 19:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 02:18
@зока @вања

У чему се огледа тај добар одговор града у ситуацији са вирусом?

Не кажем да није добар, само ме занима ваше мишљење пошто га хвалите. Оно што видимо је да је БЛ један од најзараженијих градова на Балкану, посматрано сразмјерно броју становника.

Зока чак каже да је Игору епидемија сјела као кец на десетку. Занимљиво размишљање...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 19:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ni v@nja, a ni ja nismo govorili o dobrom odgovoru (mada ja nemam nekih zamjerki, što je bilo u nadležnosti Grada to se i uradilo) nego o dobrom utisku koji je reakcija grada ostavila.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2020, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Utisak- dabome. Utisak se pika.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 02:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ni v@nja, a ni ja nismo govorili o dobrom odgovoru (mada ja nemam nekih zamjerki, što je bilo u nadležnosti Grada to se i uradilo) nego o dobrom utisku koji je reakcija grada ostavila.

Ваљда добар утисак може да остави само добар одговор, никако лош. :lol:

Шта конкретно је оставило тако добар утисак па да закључиш да је све то Игору кец на десетку?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 02:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Zaboravljate da će, kada izbori dođu, Igor iza sebe imati bar jedan gotov most i drugi u izgradnji, a treći u projektu. X kružnih tokova koji, ruku na srce, jesu ubrzali tok saobraćaja u BL. Završen Istočni tranzit, otvoren Delta Planet. Eko toplanu oko koje su mišljenja pola-pola. Sve to bez nekog većeg fijaska za njegovog mandata.

- Источни транзит и кружне токове финансирају углавном Путеви Српске.
- Нови зелени мост је коштао 2,2 милиона КМ и упитно је да ли то наводити као успјех у граду у којем само лична примања запослених коштају буџет 40 милиона КМ годишње, a град је у 4 године располагао са преко 500 милиона КМ.
- Делта Планет је приватна инвестиција која је планирана и започета (не мислим на грађевинске радове) прије Радојичића. И њу је обиљежио сумњив посао са земљиштем.
https://www.capital.ba/miskovic-preko-l ... banjaluci/
Једино што је Игор направио ту да је Мишковићу дозволио рад недјељом до 22ч и тако нарушио права радника. Чудно за неког ко би требало да је социјал-демократа.
https://www.capital.ba/sindikat-protiv- ... om-do-22h/

- "Еко" топлана је криминал због којег има материјала да се подијели 100 година робије. Најштетнији уговор који је град икада потписао.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 05:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Nebitno je sve to jer u toku kampanje neće ni Putevi, ni Mišković, ni bilo ko drugi reći: "čuj mi/ja sam to fnansirao, nije Grad". Pričamo o šansama na izborima, ne o kosmičkoj pravdi.
Ti sad kao meni otvaraš oči. Pa živim ja u ovom gradu, u ovoj državi. Znam kakvo je stanje.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 06:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zoka prica o prevladavajucem misljenju u narodu. Partibrejker moze do sutra ujutro nabrajati sta hoce ali to nece promjeniti trenutnu percepciju vecine.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 06:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Čiča iz Rogače je napisao:
Poslanik može biti svako...svaka vrsta klovna (pimjer Beli Preletarčević) ali za mjesto gradonačelnika se traži ozbiljnost,struka i barem neka ostvarenost u životu.Draško je ostvaren svojim rođenjem u tajkunskoj porodici i ništa više...tu mu ne može pomoći nikakav piar niti tim "stručnjaka".
Vodi/o je autopraonicu d.o.o. nemoj tako čiča

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 09:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ali trebalo je i razmrsiti sve oko Toplane. Način nabavke mazuta i po kojoj cijeni. I čiji su tu sve bili interesi. Pa do toga da je bilo redovno stanje sa pričom imamo mazuta za par dana. Pa došlo je do toga u jednom trentuku da ni braća Rusi nisu htjeli da pošalju. Tačnije ni da pričaju o tome. A koliko je tek tu novca grad ranije spržio... I sada imaš kakavu-takvu toplanu na srećku i sreću blagih zima. Imaš normalnije grijanje i na Starčevici. Pa to i jeste posao gradonačelnika. Za robije to je već sudstvo i tužilaštvo odgovorno.
Bilo je Puteva RS i ranije, ali nešto se niko nije previše pretrgao da spoji istočni tranzit. Koliko su samo petljali oko toga da se riješe imovinska pitanja... Ili nije bilo zanimljivo, jer je bilo dosta toga i riješeno. Isto za Zeleni most. On i jeste u paketu sa tranzitom. Da ga nisu napravili ne bi novac ostao nepotrošen. Gladan Borac, ili malo odbornicima podići primanja, ili neko rafting prvenstvo...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Шта конкретно је оставило тако добар утисак па да закључиш да је све то Игору кец на десетку?

Ja govorim ono sto cujem od ljudi - nevezano za politicku pripadnost, socijalni i materijalni status .. vecina ih je, pogotovo u startu, bila stava da ih zanima samo sta ce reci dr Seranic i Radojicic.
Necu ja sad razlagati sta je dobro uradjeno, a sta nije .. sta ja mislim da je trebalo ili nije - ja sam, kao i Zoka, rekao sta sam cuo slusajuci ljude.

Citiraj:
Zoka prica o prevladavajucem misljenju u narodu. Partibrejker moze do sutra ujutro nabrajati sta hoce ali to nece promjeniti trenutnu percepciju vecine.

Ovo ^

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
E sad pošto se Vanja i Zoka kreću u creme de la creme društvu i od takvih prenose utiske,njihovo mišljenje treba uzeti sa rezervom. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 19:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Philby je napisao:
Šta je problem sa njenim glasom? Vidim stalno potežete to na forumu, ali izgleda da slabo kontam.

Jeca je išla sa mnom na faks i tad je imala takav glas, možda i gori. I bila je malo muškobanjasta, bar meni. :) Ali je rasturala samo tako. Svi su je znali.

Ona je kanditat za neku normalnu zemlju i tu bi imala velike šanse, tamo gdje se traže stručnost, kvalitet i "normalnost". Ali kod nas u ovoj situaciji nema šanse protiv SNSD mašinerije. Draško uz svu logistiku i predstave koje pravi ima daleko više šanse, to se pokazalo i na opštim izborima. Ali generalno gledano oboje imaju jako malo šansi.

Ne samo ova, nego svaka kriza dođe vlasti kao kec na desetku. Jednostavno, šta god urade, narod ima percepciju (predstavljeno mu je) da to urade odlično.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slab ti taj faks dijete drago...
Drasko vodi klovnovsku politiku. Ne znam da li je negdje neko ko imitira klovna postao glavni baja na izborima. U Ukrajini je komicar predsjednik, ali komicari su u pravilu jako intiligentni ljudi.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 20:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Znači po tebi samo Igi?

Jebemu miša kako ste vi gastiši svi za Milu i njegove pulene...i onda se ljutite kad vas etiketiramo da ste svi isti :D

https://youtu.be/SahpP3IrkOg

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, naprotiv. Drago mi je da postoji koliko toliko kvalitetan protukandidat. Realno, ni Dr. Iggy nema iza sebe nekakvu profesionalnu karijeru. Ovo mu je vjerovatno prvo kvalitetno radno mjesto u punom formatu.

A sto bih glasao za SDS-ovce kada svako malo prelaze u vlast? Ne treba njima moja naklonost ;-)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Radojičić je završio ETF kao student generacije i to tik prije rata. Ako ćemo oko faksa, stručnosti... Tih godina nije baš bilo nekog izbora za rad u struci. Biti asistent je jedna od njih. Oko deset godina. Onda se odao politici :) Realno, mogao je otići bilo gdje u svijet.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koliko bi dobro za BL bilo da npr Trivicka osvoji vlast? Da li bi to zaustavilo priliv finansija za sve kapitalne investicije, ili bi se ona mogla boriti sa SNSD sektasima na svim nivoima vlasti?
Sto se Radojicica tice, meni je bio OK, zavrsio je neke stvari. Moglo je bolje ali i gore.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To ga cini posebnijim u odnosu na mene ili Draska, ali sve je to i dalje u par deka sa Jecom.
Pogotovo sto je zadnjih 150 godina obicni drzavni mastiljar. Dakle, ovo mjesto gradonacelnika mu je prvi pravi posao sa svim govnima i radostima koju vecina nas dozivi za radnog vremena.

Mislim da bi bilo bolje jer BL nisu Sehovici pa da je republickom nivou lako spustiti rampu na ulaz. Oko BL glasaca se isplati i mora se boriti.

SDS je kontrirao za Toplanu kada su drzali republicku vlast (percpecija je takva) pa znamo kako su se proveli.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2020, 21:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Šekovići.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]