Ne.
Za sada nemam ni jednog prijavljenog igracha iz Bijeljine, a i da imam, koja je svrha kad nas je 90% iz BL, tako da mozhete zaboraviti na geografsku podelu.Naravno da ce momci iz Trna moci igrati u LAN-u, kao i Lucifer vs ThuG-a (najnoviji prijavljeni kandidat), uredno nam poslati replaye i potvrde od oba igracha da je mech bio regularan.Jedino u sluchaju da ne mozhemo dobiti potvrde od igracha u vezi sa mechevima koje ja ili vec neko drugi, ko ce dobiti to zaduzhenje nije nadgledao, tad ce se mechevi igrati na Battle.net-u.
Smislio sam jedan bolji nachin da utroshimo novac.Tu bi nam trebalo definitivno opcija c).Situacija je sledeca:
Kupimo svoj domain + hosting, napravimo dobru stranicu, profile za svakog igracha, kao i replays.Strancia bi bila pandan
http://www.wcreplays.com, s tim shto bi se radilo o nashim igrachima + tabela + profili svih uchesnika.
Ako bi bilo vishe zainteresovanih, a izgleda da ce biti vishe nego shto sam mislio, podelicemo se u dva grupe, na nachin slichan SF turniru pre mesec-dva.Izabracemo neke igrache za favorite...primera radi: u prvi sheshir staviti 4 najbolja igracha, u drugi 8 drugorazrednih, u treci ostatak.U tom sluchaju, borba za prva dva mesta bice jako neizvesna, a to daje jako dobru shansu nekom od nizherangiranih igracha da uzme nagradu (drugu ili trecu).
Naravno, sve cemo josh razraditi, treba prvo da primim spisak sa ukupnim brojem uchesnika, pa nebi bilo loshe da ljudi koji ce defitivno igrati pochnu da mi shalju potvrde na mail.
Na
BLacKyDomiNo@Gmail.com cete poslati sledece:
Ime: Boris "BlackHand" Bajic
Datum: 20. 01. 1988.
Mesto rodjenja: Sarajevo
Mesto prebivanja: Banja Luka
Rasa: UnDead
Mogucnost igranja na Battlenetu: Da
Uplata: 20 (napisite svoje predloge)
Komentar ili predlog vezan za ligu: Mislim da bi najbolje bilo da mi svako od vas pojedinacno napise sta misli da bismo trebali dodati ili oduzeti vezano za ligu, pa cu pokusati rezmirati kako bi svima shto bolje ugodio.
Hvala na saradnji