Nisam bila na nudistickoj plazi.
Isla bih jedino kad bih imala novca za ljetovanje negdje jako daleko odavde.
Meni licno ne bi bilo prijatno biti gola pred prijateljima,radnim kolegama ili poznanicima.A u nasim ljetovalistima kad odes sretnes pola Banjaluke.
Jednom mi se desilo da sam na bazenu (Incelov) bila kao gola i znam kako mi je bilo.Nisam isla na taj bazen jos dugo dugo poslije.
Starci mi nisu dali da idem na bazen (mislim da sam bila prehladjena ili tako nesto) pa sam slagala da idem na kolace sa prijateljicom,uzela lovu,otisla do prijateljice i onda smo nas dvije kontale sta za kupaci.
Buduci da je ona tada bila prilicno krupna,a ja mrsavica,u njene novije kupace kostime nisam mogla stati.
Onda je ona iskopala neki svoj "djeciji" jednodjelni kupaci drecave zuto-zelene boje.
Otisle smo na bazen,ja skocila,kupala se,ali kad sam izasla svi bulje u mene,prijateljica se smije,ljudi upiru prstom u mene.Ja pogledam,a moj kupaci 'nevidljiv'.Jedino sto se vidi su savovi,gdje je kupaci prostopan koncem koji nije proziran kad se smoci.
Bilo je ono - trci brzo po peskir,umotaj se i ne uskaci vise u bazen.
Nije da obicni kupaci puno pokrivaju,pogotovo kad su mokri,ali opet - ja se nekako ljepse osjecam,nego sto sam se osjecala u tom prozirnom ili sto bih se osjecala da sam gola.
Mada vjerujem da na nudisticke plaze ne zalazi mnogo ljudi koje ja znam,ipak ne bih rizikovala.
Tamo gdje nema ljudi koje srecem u svakodnevnom zivotu bih rado otisla na nudisticku plazu.
Ovako,skidati gornji dio nakon par dana na moru,kad se nadjes na pustom dijelu plaze i nije bas pametno,pogotovo za svijetlopute.
Uradila sam to jednom,naravno - nisam obratila paznju na to da je ostala koza vec bila izlozena suncu,a da je taj dio bijel kao sir,te sam usprkos mazanju kremama izgorila po grudima,sto je jako bolno

(a doktor kaze i opasno).
Ne znam zasto,ali pred nepoznatim ljudima na nudistickoj plazi mi ne bi bio bed,ali ako bih srela bilo koga poznatog,ne bih se prijatno osjecala

(mislim iskljucivo na muskarce koje poznajem,zene koje poznajem ne bi mi bile problem

).