Slike su dobre, mada mi se nisu sve ucitale.
Vidim da koristis free server, ako neko nije vidio moj topic, imate
http://www.galerije.net gdje mozete da postavljate sve svoje slike i da se potpisete, sve vase slike dobijate u 3 velicine a bitno je da imate slike srednje velicine 400x300 koje mozete da ubacite u svaki forum, da ne morate da smanjujete , dobijate i originalnu velicinu 800x600 ili 1024x768 i mali thumb 100x100.
Znam da ovo spominjem vec ko zna koji put, ali taj sajt sam podigao radi Vas koji nemate gdje da postavite slike, a takodje da svi postavljamo slike na jedno mjesto jer ipak na jednom mjestu lakse je pregledati.
Od nas zavisi da li ce se to odrzati i da li cemo uspjeti u tome, a inace u planu je da radimo na principu kontesta i sa nekim nagradama , a postavljen je i forum. Na jednom sam od foruma, gdje se skoro svaki mjesec svi sastanemo (rostilj, izlet, kafic i sl.) tako mozemo i mi naravno razmjeniti misljenja, (stekne se mnogo prijatelja - istomisljenika) u ostalom imamo teme o cemu da pricamo i mozemo da preko fotografije predstavimo Banja Luku , a u ostalom i nase radove na druge teme.
Sto se tice ovoga necu vise da spominjem da ne bih bio dosadan i da Vam namecem to.