Hertzog je napisao:
sinip je napisao:
Шта је фрајеру, кад ти сереш по људима онда ти је супер, кад ти се врати онда ти баш и не штима. Мислим, једини већи ниво шизофреније би био кад би навијао за Ујке... Тебе и Шакала к'о да је исти глупи курац правио... Да ниси и ти из Црнче ил' околине?

Pogresno si shvatio, prvo skrenuo si sa teme o svojoj frustraciji zbog odjebavanka od strane elte pominjanjem svaba. Nije mene uvredila ta tvoja prica o sizofreniji ne brini, nisi mi nasao slabu tacku

Kurac sam ti poslao gratis da se smiris, nije elta sve u zivotu, mozda jeste prvo razocaranje, al bice posla i za vas retardirane.
Pozdrav od mene i shakala, i cokis kurac koji nas je pravio, nadaj se da je jedan, pa da ne moras dva puta kriviti kicmu dok obradjujes spolovila

Тешко скренути са теме кад ти спушташ ствари на лични ниво. Мислим стварнооо...
И џебе ми се живо да ти нађем слабу тачку, ваљда је довољан ниво шизофреније на ком си тренутно. А чим ти нестане аргумената, а то се деси врло брзо, као и свакоме са коефицијентом интелигенције пантљичаре, хваташ се за курац. Ено ти Шакалов па се играјте до миле воље, и јавите се кад одрастете. Мислим ментално, физички вам се дешава хтјели не хтјели.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.