_зока je napisao:
shoole je napisao:
Може неко да ми објасни што је толики ламент око продужења рока рада Делти до 22 недјељом?
Што је фрка ако неко у Делти ради до 22 сата недјељом а није проблем ако ради до 16 сати недјељом (како се увијек радило у Меркатору)? Је ли проблем рад недјељом или рад недјељом иза 16 сати?
Што је фрка што ће неке мученице радити недјељом до 22 у Делти а није фрка што неке друге мученице одавно раде недјељом до 22 (рецимо, цуре у пекари Мања у Борику)?
Што је фрка што ће неке мученице радити недјељом до 22 у Делти а није фрка што конобари по кафанама раде недјељом до 22 сата?
Што је фрка неке мученице радити недјељом до 22 у Делти а није фрка што пекаре, роштиљнице, ноћни клубови, таксисти... раде и дању и ноћу и недјељом и радним даном?
Што је сад "вау!" што се ово радно вријеме продужило?
Aj sad svi da radimo nedeljom do 22 jer tako rade pekari. Aj i plate da vratimo na 400KM jer butikašice imaju toliko. Valjda je poenta stremiti ka boljem, ne gorem.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Немој да изврћеш шта сам написао, Зоране. јасно је све што сам рекао.
Ја нисам написао да је "боље" да се не ради недјељом или да је "горе" да се ради недјељом, Нисам давао вриједносни суд.
Само опет питам, што је сад фрка? Зашто портали и форуми толико пишу сад кад је рад недјељом само продужен 6 сати? Што нико није писао раније кад се већ радило недјељом до 16 сати?
Или замисли да се укине одлука и опет тржни центри раде до 16 недјељом. Хоће ли бити онда и петиција да кафићи раде недјељом до 16? Или да уопште не раде недјељом , јер тако "стремимо ка бољем"?
Или роштиљнице или пекаре?