banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 86 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 13:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 11:28
ma samo gacice i opet vrucina :wink: 8) :lol:

I know you want my body...

Vrh

Tema posta: Mislim .. stvarno ...
PostPoslato: 01 Jul 2005, 14:52 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ja ne znam ...
kontam dvije stvari [pa nikako da skontam sta bi to moglo biti]

1. ili ste vi jos uvijek djecica, maloljetnici ili isotm napunili 18 godina kada tako razmisljate o gacama.
2. ili vise polazete paznju na izgled nego na udobnost [snobovski] ...

Sta ste od to dvoje ???

Dajte molim vas... pa zar je bitno sta partner nosi, kad se gace najmanje gledaju, osim ako ne zivite zajedno a nemate obicaj da se oblacite kada ste sami [sto je opet opravdano] no u tom slucaju je najmanje bitno sta se nosi...

Evo ja prvi.. da objasnim sta sam htio reci sa ovim gore..
Bokserice jednostavno ne mogu da podnesem na duze staze...
Zasto ???
Pa ne znam .. ne odgovaraju mi... ne osjecam se komotno .. sve mi je ili "stisnuto" ili "landara okolo"... Kao da se kupam go u moru pa sve mlati ispod tebe ... Dalje, ako hocu poskociti/skociti, zako zelim sjesti iz bilo kojeg polozaja, ako hocu bilo sta uraditi dok sam u boksericama sansa da se povrijedim je veca nego kada nosim obicne gace... [nemojte me pogresno shvatiti]...

I sada sam ja seljak sto volim klasicne gace ??? Nosim bokserice, tu i tamo.. cisto da se podsjetim s vremena na vrijeme da mi i dalje ne odgovaraju... Volim prirodni materijal, a ne tesku sintetiku... Imam jedna broj obojenih/sarenih ali i bijelih [koje su po mom iskustvu odlicne gace, ili samo ja imam takav dojam] gaca... I sada bih ja trebao da budem neki deda, bakutaner koji nosa "slaufe"....
Gace svejedno idu uz guzu kakve god da obuces, osim ako ne nosis 3 broja vece gace... u gacama sam jako kratko ako ih gledamo kroz prizmu vodjenja ljubavi... jer su u tom slucaju visak ... vise me napali jedan strasni poljubac nego gledanje drage u gacama posto mi taj materijal nista ne znaci, kakvog god on oblika i boje bio.... Jeste simpaticno na kratke staze i u pocetku.. kasnije skontas da nisu gace u pitanju ... Jer bi bilo zalosno ako se lozis i ako te uzbudjuje iskljucivo ves koji nosi tvoj partner/ljubav nego sama ta osoba... Onda znaci da imas fetis i da ti je sasvim svejedno ko nosi tvoj omiljeni fetis...

Kontate sad o cemu sam pricao kada sam rekao da pokusavam da skontam sta je u pitanju od ona dva, gore ponudjena, odgovora :)))

Ili sam ja prolupao pa sam napisao gomilu gluposti .. ili sam ja, uz blage varijacije, ipak napisao koliko-toliko objektivno i istinito vidjenje stvari o kojima trenutno raspravljamo...

Dobro .. tema jeste sexy ves... ok, ali sexy vec se NE NOSI SVAKODNEDNO... jer bi u tom slucaju vise NE BI BIO sexy ves ... nekada je suknja [ako ne dodiruje zemlju] bila izuzetno sexy... a sada je ta granica pomjerena na 'mjeru' "samo sto se ne vidi" pa cak i "povremeno izvirujem"... tako da je glupo osudjivati ostali, klasican ves.. jer ne nosimo ves zbog nekog DRUGOG .. nego zbog SEBE... ako je ovo prvo u pitanju onda vi nemate svoje ja i patite se bezveze zarad necijeg komentara i dobacivanja iz kafane [bilo da se radi u muskarcu ili zeni, i u kafani i onog ko nosi ves zbog nekog "drugog"] i tako svaki dan... :) Ima li smisla ?? :)

A sto se tice ovih vrucina ...
Pa imam srecu da mi je u kuci poprilicno ugodno ....
Nekada sam obozavao pidzame .. ostajao bih u pizdami i cijeli dan :> ali nisam ja njih obozavao zbog pidzame nego eto .. bilo ugodno u njima a meni bilo tesko da se presvucem :))))
A sad.. poslije posla jednostavno samo kratki rukav ... i gace ispod ... potkosulju jos ne furam, nije mi toliko kriticno :)))

:> da li je dovoljno ???

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
vise me napali jedan strasni poljubac nego gledanje drage u gacama posto mi taj materijal nista ne znaci, kakvog god on oblika i boje bio.... Jeste simpaticno na kratke staze i u pocetku.. kasnije skontas da nisu gace u pitanju ... Jer bi bilo zalosno ako se lozis i ako te uzbudjuje iskljucivo ves koji nosi tvoj partner/ljubav nego sama ta osoba... Onda znaci da imas fetis i da ti je sasvim svejedno ko nosi tvoj omiljeni fetis...

U pravu si.
Citiraj:
Dobro .. tema jeste sexy ves... ok, ali sexy vec se NE NOSI SVAKODNEDNO... jer bi u tom slucaju vise NE BI BIO sexy ves....

I za ovo si u pravu.... 8) I da se nadovezem: potpuno se slazem s onim shto si rekao da se vesh nosi zbog sebe, a ne da bi te neko drugi gledao i divio se...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2005, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
mIRCon je napisao:
sada je ta granica pomjerena na 'mjeru' "samo sto se ne vidi" pa cak i "povremeno izvirujem"

= dopi*njak
Meni je to tako bezveze. A sto se tice sexy donjeg vesa... Pa sta ja znam, volim cipku, kakva god da je i koja god boja da je...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 23:51 
mircon opisa gace bolje nego Andric most na Drini...
mada potpuno je cova u pravu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2005, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
sabane legendo.
ne mogu prestati da se smijem. sva cast. i svaka cast mirconu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2005, 22:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Hehehe ...
a tek sam sad skontao koliko sam imao "misaonih prekida" i nastavljanja kucanja tokom pisanja svog posta [svako malo sam prekidao, zbog nekih drugih obaveza, pa nastavljao], kao da sam paraplegicar :))))

Elem .. znaci skontali smo da su ove "gace za bakutanere" prava stvar ??? :)))

Ja idem jednostavnom logikom .. odlicne gace su one za koje i ne znam da ih nosim.... A u boksericama [u mom slucaju] sam uvijek svjestan da nosim nesto sto mi u principu "smeta" i ne "drzi na svom mjestu ono za sto su napravljene da drze" ;)))) ...

Kako god ... :> samo da ne zulja, ne stisce i ne "visi" :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2005, 09:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
mIRCon je napisao:
Ja ne znam ...
kontam dvije stvari [pa nikako da skontam sta bi to moglo biti]

1. ili ste vi jos uvijek djecica, maloljetnici ili isotm napunili 18 godina kada tako razmisljate o gacama.
2. ili vise polazete paznju na izgled nego na udobnost [snobovski] ...

Sta ste od to dvoje ???

Dajte molim vas... pa zar je bitno sta partner nosi, kad se gace najmanje gledaju, osim ako ne zivite zajedno a nemate obicaj da se oblacite kada ste sami [sto je opet opravdano] no u tom slucaju je najmanje bitno sta se nosi...

U potpunosti se slazem !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
kako ono stariji ljudi za tangice kazu: ''prije si morao da razmaknes gace da joj vidis guzove a sada moras guzove razmaknuti da joj gacice vidis'' !!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 11:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
The Godfather je napisao:
kako ono stariji ljudi za tangice kazu: ''prije si morao da razmaknes gace da joj vidis guzove a sada moras guzove razmaknuti da joj gacice vidis'' !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slazem se

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
jebes tange to je isurano....mislim d asu zenske boxerice najjachi fazon :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
Nisam siguran, ali mislim da se te zenske bokserice ovu tangerice? Davno sam jedne kupovao djevojci pa se ne sjecam. DJevojke pomagajte

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
[Enterprise] je napisao:
Nisam siguran, ali mislim da se te zenske bokserice ovu tangerice? Davno sam jedne kupovao djevojci pa se ne sjecam. DJevojke pomagajte

:oops: :oops:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
[Enterprise] je napisao:

hahahahahahahahahah sram te bilo, jadna tvoja riba :)

tange su jedno a zenske boxerice ili ti french knickers su drugo...

mmmm french knicekrs param pam pam pam i'm loving it :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2005, 00:03 
pitaj wratcha,on je apslovirao na zeMskim gaconima :)ma one bijele srbacke su the best :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2005, 01:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
|wratch| je napisao:
jebes tange to je isurano....mislim d asu zenske boxerice najjachi fazon :)

Slazem se.... U Benettonu su doshle savrshene.... Cure navalite! Josh malo, pa nestalo.... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2005, 02:37 
zamisli koju su potenciju nasi djedovi imali kad su se mogli napaliti na one gace onoga doba.Meni moj djed pricao da kad bi vidjeo samo koljena bio bi totalno lud.Mogu misliti da je jadan pozivjeo i vidjeo sta se sada desava...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2005, 02:39 
da se dopunim...sad nam sve smeta pa trazimo savrsenstvo i u gacama koje boje i dizajna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2005, 09:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 13:20
spavam u pidzami....naravno imam zimske i ljetnje.....
a sto se tice gaca nek nosi ko sta hoce........ :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2005, 00:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2004, 08:54
Ma treba sve cure da idu gole,
to bi bilo najbolje i najugodnije al je ovaj lobi gacara prejak :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 86 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]