Prvo da se predstavim,ja sam tu clan koji vecinom promasi koga treba podrzati,tako da sam te 2012 bio (uz Drininog Vuka),jedini koji sam Tomu Nikolica podrzavao otvoreno,vecina je bila ili za Tadica,ili za Dveri,ili neopredjeljena....Naravno,bio sam max i uz Vucica,godinu dana kasnije...
Znaci,ne da sam promasio,nego sam citav fudbal profulao
E sad...Svake subote imamo od 5000 (podguzne muve,Informer,Pink,i ovi nasi RTRS,ATV) do 120 000 ljudi (organizator) na ulicama Beograda...
Bune se protiv onoga,protiv cega bismo se i mi ovdje trebali buniti,ali nismo mi taj mentalitet,ovdje da nas uzjase,rece "samo nek ne puca"

....
Zbog zloupotrebe javnog servisa...stranackog zaposljavanja...nepreciscenih birackih spiskova..kradje izbora....itd...itd..itd...
Vodja protesta je Sergej Trifunovic....ovdje potpuno nepopularan,u Srbiji tako-tako...
Iz svega navedenog,prosjecan Srbin u RS (posto mjienja misljenje kako vjetar duva,i vise ne bi Drinin Vuk i ja jedini bili za Vucica,vec je to sad masovno), bi trebao reci "Vucic otvara fabrike...bori se....ovo su izdajnici,zuti....sorosevci"...
Al jebiga,ne moze ni to..Em Dveri i Bosko Obradovic u protestima..em nema Cede Jovanovica...Biljane Srbljanovic....Sonje Biserko...i jos pedeset njih,koji bi sigurno bili tu,da su ovi protesti nesto usmjereni protiv Srbije i srpskog naroda....Ajd sto ih nema,vec proteste cak i osudjuju,i Ceda,i Sonja,i Biljana,koja kaze da se Sergej ne tusira i smrdi.....jako konfuzna situacija
Znaci,jedna potpuno konfuzna situacija,o kojoj ja nikakav stav nemam....osim sto mi moj habitus,instinkt,govori da trebam podrzavat ove ljude sto se bune protiv Vucica,i na njihivoj sam strani,vise intuitivno i srcem,nego argumentima...
Zanima me,da li neko od vas ima imalo iskristalisaniji i jasniji stav nego ja,pa da malo prodiskutujemo,ali ako moze bez teskih rjeci i ostrascenosti,jer doktor mi je preporucio laganu konverzaciju u prijatnom drustvu