_зока je napisao:
Puši kurac druže. Moš u kavezu, a možeš i mimo njega.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
To sam ja rekao tvom drugu, pa si se ti uhvatio kite. Moćni moderator koji je nekada dopuštao me vrijeđaju njegovi drugari, a moje postove brisao... Nisam peder, a oralni sex redovno preskačem. I dalje si majmun iz kaveza, kao i tvoj taško...
Ташко je napisao:
Мусакице, о чему причаш ти човјече... Какву ти разлику овдје појашњаваш, за основношколце...
Ти си написао 100.000 сељачина, ја сам исту ријеч употријебио. И сад ти објашњаваш разлику између сељака и сељачине...
Дигресије, нико се не прима, дјечко је дегенерик. Ја сам одмах написао да је трол.
Не знам зашто држите такве имбециле на форуму, који спорадично долазе само са једним циљем.
Он сад као мени и зоки пише да смо љубитељи бањалучких убица. Мајмунчина.
Tata ti je trol i majmunčina, vidi se po tebi. Na najobičnije podjebavanje reaguješ kao primitivac. Odlika pravih orangutana...
vlakanje je napisao:
Osjeti se smrad na ovoj temi vec par dana al' ne mogu skontati do cega je!? Kad ono izgleda da mala suga pise nesto i gnoji po obicaju
Nemojte govance da citirate jer mi je pod blokom pa ne vidim sta retard sere

Ako ikako moze

Debil ostaje debil.
Debil ti je tata, ali to smo već apsolvirali. Jebe li te Vico u dupe, kao što to radi sa kompletnim Borcem
sinip je napisao:
autsajder je napisao:
_зока je napisao:
...a Đoković je pička ustašoidna.
А ни порез не плаћа Србији.

Какав си ти лик, невиђено...

Jebeš porez, kad "Srbenda" navija za vatrene...
musakica je napisao:
autsajder -

Nemoj da vređaš jer te spuste na svoj nivo i dobiju na iskustvo.
Eh, eh.... navikao na ovom forumu od prve upisane poruke. Što skupu dodikovih mahalaša/ljubitelja ubica ne odgovara to što nisu svi kao oni...