Najbolji momenat mi se desio na jednom slavi, bas u Gradisci i neko pomenu Vikom, da bih ja na to pomula Vikom orkestar kao olicenje najveceg kica, tek ce ljudi preko puta stola.."e pa tu sviraju nase 2 kcerke"

)) i to mi rekose onako u onom ponosnom tonu, kao oni su neke poznate face preko njih....

i to je bio kraj razgovora
O kicu, neukusu, provincijalizmu, primitivizmu ne treba puno govoriti niti ponavljati, ali sve to je samo jedna velika potvrda koliko je nas obicni narod primitivan i neuk. Kompletna regija Gradiska, Srcab, Laktasi, Dubica..itd..prate Vikom A K3 opet iz Prnjavora "podrzava ritam"

)
Naravno ima normalnih ljudi, ali omladina po selima dosta to prati i apda pod taj uticaj, a ribe iz orkestra su prave cice po Dubravama, Lamincima, Kukuljima .....mislimmmm
Ono sto vidim na tim TV kanalima je u onih par sekundi dok prebacujem pa se zadrzim da pogledam da vidim jel ja to dobro vidim uopste
Ono sto me takodje frapira je da ljudi pustaju radio program iz radijskog studija preko TV-ea tako sto se krezava spikerka, sa karijsom koji vrvio sa prednjih zuba se smije u gro planu u kameru i salje pozdrave u Lamince sa muzikom mumerom "mini suknja" ili "papagaj" (a ko to tek koji pjevac pjeva mogu tek da zamislim)
Zatim emisije sa Rankom Bakicem (covjekom koji se ne skida sa tv-ekrana) a o njegovoj karijeri necu pricati jer nema tu sta da se kaze

, ali covjek se ne skida kad god prebacujem preko ovog kanala ili je on ili zenksi "cupaci" orkestar

)
Zatim..studio u kom Vikom orgestar "svira" je u ulazu jer iza sviracica je stakleni zid, koji je iance spoljna fasada zgrade televizije i vidi se kako promicu auta, konjska kola, jer je na samoj cesti tamo oko stadiona prema pijaci.
a mislimd a je jedini kriterij z aprijem u vikom orkestar...sto bolji dekolte koji se "cica" sa velikom amplitudom ...
A tjotjanske pjesme sa K3 su tek posebna tema za razmatranje..ali bilo kako bilo Mara i derventske lole kao najpopularnija grupa zari i pali ...i kazu mi ljudi da Mara przi samo tako da ima licno svoj dvorac ..ogromnu vilu oko Dervente..a mi za to vrijeme mozemo samo da komentarisemo neukus...i sjedimo i ucimo ili radomi za drzavnu platu