banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 14:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
ma sve ok almi, ja sam odreagovala tako kako sam odreagovala samo zato sto si ti napisala 'najmrze' u svom prvom postu, sto i nije isto kao
izjava ''ako je tebi dobro onda je i meni''.

to je sve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 14:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2005, 10:23
Ok ... moja greska nije da mrzim, nego nekako sebe zamislim. Pogresan izbor rijeci :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 14:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
P-I-M-P je napisao:
pupak na pupak i to je to...gore dole nema veze :)
To i ja mnogima govorim. :)
U horizontali pupak dodje na pupak i nema tu sta vise da se diskutuje. :drinking: :angel: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
BSE je napisao:
pa blacky i ja samo iznosim svoje misljenje
i nije visocije nego vise :)

Telebak, str. 74

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ughhhh sto vise citam o tom Telebaku sve mi se vise cini da je lik neki choban

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Prvo, Aldi, ti prilicno nepravilno pises... No, pretpostavljam da vec dugo ne zivis na ovim prostorima, pa cemo to zanemariti...

Zaista volis visoke muskarce. Sad ne znam sta da ti napisem. Ti si materijalist, i dzaba mi je da ti ista objasnjavam. Tebi je smjesno da je on 1.65 a ona 1.85. Meni nije. Jer je tebi bitan neciji izgled, a ne necija unutrasnja ljepota. Vjerujem da nikada nisi imala decka koji je nizi (pod ovo mislim -6 cm) od tebe. Ako nisi, onda nemam komentara...

Drustvo u kojem se nalazimo forsira materijalisticke vrijednosti. I ja priznajem da je oku ugodnije vidjeti momka od 185 cm, koji ima prijatno lice, nego momka od 165 cm, sa podjednako prijatnim licem... U tome i nije problem. Problem je u tome sto ljudi imaju u svoje glave duboko urezane projekcije, potekle iz patrijarhalne porodice... U njima vide muskarca kao visokog, snaznog, zastitnika... Cinjenica je da danas um caruje, snaga klade valja... Danas ti nista ne znaci jesi li visok ili ne (sem u sportu), dok su se prije cure mnogo radije davale za zene visim momcima(mislim na udaju).

Da ja ne zalazim u neke lijeve vode... Ljudima otvorenog uma nesto takvo nije smijesno, niti mrze nesto osim nepravde... Meni da bude smjesno, ili da mrzim vidjeti sto je on po prirodi svoje gradje nizi, a ona visha? To je nesto na sta oni nisu imali uticaja. Ne volim vidjeti gojazne ljude, jer u ogomnoj vecini slucajeva, sami su krivi za svoj izgled (tek poneki su gojazni na "genetskoj" osnovi, uprkos dijetama kojih se strogo pridrzavaju)...

Ako je to nesto sto ti je smijesno ili sto mrzis vidjeti, malo preispitaj svoje razmisljanje i poimanje stvari oko sebe... (Takodje, zapitaj se da li je u redu davati veliku prednost nekom decku, za otpocinjanje veze sa tobom, samo zato sto je visok - to jest, zbog njegovog izgleda...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
a jeste napali jadnu curu.
pretpostavljam da kad je rekla da to " mrzi ", nije bukvalno mislila na mrznju, vec da joj se ne svidja......
svako od nas je milion puta upotrijebio izraz " jest ja mrzim.... " pa to i to... iako se vjerovatno pod tim ne misli bukvalno znacenje mrznje...

vjerovatno je mislila reci da joj se ne svidja kad je momak nizi od djevojke. pa sta??? ne svidja se ni meni, ali u svemu tome je to najmanje bitno....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je ona chlanica nekog ogranka KKK, ko ce je znati...sotna :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 20:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Interpretirati nesto ovdje je tako lako, a takodje i pravljenje lose atmosfere je slicno. Znaci bolje je zakuhati, nego pokusati razumijeti, al' takvi smo mi. Cast pojedincima!

Neki od vas citate izmedju redova...

I monstrum ti meni rece da sam materijalana ako zelim lijepog, viskog momka. Zar momak pripada u neku vrstu materijalize. Eh, to jos nisam cula.

Ne nikada nisam imala niskog momka ali ti me necini nekom losom osobom, sto naravno isto ide i za djevojku kojoj nesmeta nizak momka. Trazila sam misljena, ne osude o ovom i onom sto nema veze s temom.

Takodje da se izvinem na brzim tipkanju i losim izboru rijeci, mozda sada mozemo nastaviti diskutovati...

Almi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Almi je napisao:
Interpretirati nesto ovdje je tako lako, a takodje i pravljenje lose atmosfere je slicno. Znaci bolje je zakuhati, nego pokusati razumijeti, al' takvi smo mi. Cast pojedincima!

Neki od vas citate izmedju redova...

I monstrum ti meni rece da sam materijalana ako zelim lijepog, viskog momka. Zar momak pripada u neku vrstu materijalize. Eh, to jos nisam cula.

Ne nikada nisam imala niskog momka ali ti me necini nekom losom osobom, sto naravno isto ide i za djevojku kojoj nesmeta nizak momka. Trazila sam misljena, ne osude o ovom i onom sto nema veze s temom.

Takodje da se izvinem na brzim tipkanju i losim izboru rijeci, mozda sada mozemo nastaviti diskutovati...

Almi

pa nego sta si nego materijalist ako trazis zgodnu i lijepu curu? (lijepo je za mene prijatan lik, zgodno je tijelo...) Onda si esteticar, a to je za mene gotovo isto kao i materijalist... Btw koliko imas godina? (Ovo nije nikakvo uvredljivo ili provokativno pitanje, samo preventivno...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Hhahahha, Monstrume.... :lol: E ja sam se uvijek pitaka shta je ljudima bitnije za prvi utisak....: faca ili tijelo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Znas sta Monstrume, zaboravi :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
monstrum je napisao:

... Cinjenica je da danas um caruje, snaga klade valja...

Kada snaga poludi, um cuti!!! 8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 06:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
uvijek sam mastao kao omladinac kako bih volio curu visu od sebe ...kontam samo se okrene rukice na stol kuhinjski spusti i taman..ni stiklu ne mora imati..nista ...a nogeee dugaaace...uhhh.

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 07:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dajte ljudi..shto bi braca preko bare rekla:"Cut the crap!"
Shta znachi, ti vidish devojku, bez obzira kako izgleda, ti njoj prilazish i zapochinjesh prichu o njenom intelektu i psihichkim osobinama.Po tome bi imao potencijalnih 2 000 000 000 simpatija i morao bi pazhljivo svaku da proverish.
Ti recimo slinish kad neka riba reshi matematichku formulu ili prodje pored tebe napucana ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 10:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
slazem se sa BSE-om i P-I-M-P-om

sve je to isto u horizontali
na vertikalu vise niko i ne polaze mnogo racuna

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Almi je napisao:

Almi

no `fense ali to jeste materijalizam

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Doduse, ja nisam dala odgovor na to kakav momak mora da bude... Nije pod moranje.

Ja jos uvjek nesmatram momka kao nesto sto posjedujem :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Dajte ljudi..shto bi braca preko bare rekla:"Cut the crap!"
Shta znachi, ti vidish devojku, bez obzira kako izgleda, ti njoj prilazish i zapochinjesh prichu o njenom intelektu i psihichkim osobinama.Po tome bi imao potencijalnih 2 000 000 000 simpatija i morao bi pazhljivo svaku da proverish.
Ti recimo slinish kad neka riba reshi matematichku formulu ili prodje pored tebe napucana ?

Izgled igra ulogu ukoliko ne poznajem dobro tu djevojku. Ukoliko se uvjerim da bismo se odlicno slagali u vezi, da mi odgovara njeno razmisljanje, zanemario bih izgled. (Da ne bude neiskren, vizija moje "idealne partnerke" jeste vizija fizicki LIJEPE i pametne djevojke, koja razmislja slicno kao ja...)
Ne, nije bitno sta ima u glavi, vazno je da ima tijelo k'o aviJon... Svako razuman ce ti reci da bi radije bio u vezi sa osobom sa kojom se jako dobro slaze, nego sa osobom jako atraktivnog izgleda...

Ja ne slinim ni u jednom slucaju....

Almi, sam sam ti htio reci da ne treba ljude voliti/ne voliti zbog njihovog izgleda, vec samo zbog njihovih djela i razmisljanja. Ovde podrazumjevam i simpaticnost i antipaticnost para.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 02:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
ccc

vama je genetski inzenjering
nesto sto cete slaviti
kad se pojavi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]