banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 10:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2003, 22:25
zayebavala se jel? hehee :) pa reci mi molim te kako sam ja znao da upravo nisi ti ta koja je bila ljuta...(ne mora znaciti ako pisem sa caps lockom da sam ljut, zar ne...pa pogledajte u koliko sati sam pisao poruku...bio sam pospan pa nisam vidio sta pisem...reko ode stisnuti caps lock...mozda tada vidim :D :lol: )

da...vidio sam napomenu u zagradi, a i da nisam, sta fali...niti znam ko si ti, niti ta cura, niti znam ikoga od vas na forumu...tacno je sto ste rekli da se malo opustim...ionako vas nikad u zivotu necu sresti :wink: :D

ne kurcim se uopste...reci mi koje ja koristi od toga imam?? kao sto rekoh, ovo je samo nesto "virtualno" - forum...gdje nikoga ne znam (jer nisam iz BL, odakle je vas vecina)

pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 23:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dove je napisao:
Ne znam sta navalili na decka toliko sto je pitao sasvim normalno pitanje? I sto ga napadate ako je upotrijebio rijec 'starija', i zar nekog ko je preko 25 ta rijec uzbudjuje (zar to ne boli kad si oko 40?)? Meni to uopste nije zapalo za oko i ako sam preko 25. A kako bi vi postvili to pitanje? Starija cura i mladji muskarac? Kako moze drugacije? Kako ces reci za onu curu koja ima vise godina od one kaja recimo ima 18? Decko nije pricao o iskustvu nego bas o starsonoj dobi.

Mene cudi zasto ovdje uvijek neko mora da ismijava necije misljenje i da make fun od osobe ako su im razlicita misljenja??? Smirite starsti malo.

hvala! :D

ocito da me nisu razumjeli :roll:

"...Decko nije pricao o iskustvu nego bas o starsonoj dobi..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

[Enterprise] je napisao:
Znate kako, u svijetu muskaraca, "umociti" :D u stariju :P djevojku je relativno komplikovano. I u nasem svijetu cijenjeno. E mozda on to bas i hoce, da pokaze/dokaze kako je on to bas uradio i sa ciljem da ga mi vise cijenimo.
Ali da vam kazem, ja sam 14 mijeseci ganjao jednu koja je mladja od mene, i uganjao sam ju. E to je za cijeniti!
Imate djevojaka koje su zrele sa 15 godina (sto je lose), a imate i onih koje nisu zrele ni sa 25 (sto je isto tako lose). Nadjite neku zlatnu sredinu.

Ne ne ne...nisam nikad nista imao sa dosta starijom curom (paznja: od mene starijom...sto NE ZNACI da je cura sa 25 stara...sacuvaj boze! pa naravno da nije :) :wink: )...i nisam dosao na forum da se hvalisam, nego da pricam! :thumbleft: I kao sto sam gore naveo, i da me cjenite...ja od toga nemam nista...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2005, 23:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SlipKnoT je napisao:
Pitanje se odnosi na vas starije cure (za mene jeste starije :wink: ) od oko 21-25 godina. Vidim da vas bas ima dosta na forumu
Sta mislite vi o mladjim momcima? Sta ako vam se neki, recimo ima 18-19 godina, svidja? (Da li vam se uopste ikada dogodilo to da vam se takav momak svidja?) Da li bi ste bili sa njim? Znam cura kojim se i svidjaju takvi momci ali se stide biti sa njima - sta bi ostali rekli na to - kao ona hoda sa "balavcem"...ali vjerujte, ima nas koji su daaaavno bili balavci hehee... :D
Eto, sad da cujem odgovore... :)

pogledajte to sto sam oznacio crvenom bojom....
sorry...ali ocito da neki od vas nisu ni procitali kakvo sam pitanje postavio!!! :wink:

Poslednji put menjao SlipKnoT dana 28 Jun 2005, 23:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Sve si ovo mogao staviti u jedan post... da bar sam sebe ne citiras... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 23:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

...nije mi tesko :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Grozim se na cinjenicu da karakterisete cure preko 25 kao starije :wink: meni je starija zene sad tek negdje 55-60 ...a sve do tad je djevojcica-djevojka-cura-zena-srednja dob pa tek onda zrela starija dob... mada priznacu ja kad sam imala 18..i meni je 25 izgledalo jako daleko i starooo :D tako da kad dodjes u taj uzrast i dalje ces biti tako mlad, cio, veseo, smijaces se svojom glupostima iz 18-te a uzivati u znanju :wink: i zrelosti :wink: u 25-te. Tako ce biti kad dodjem 30-tu mislicu na 25-tu etc etc ...

Ako mislite na zrelost u smislu sexualne zrelosti neko moze u u 18-oj da ima iskustva duplo vishe nego neke cure u 25-oj ali ova sa 18 nije bila u prilici da razmislja o nekim drugim zivotnim situacijama niti je mogla da upozna veci broj ljudi, niti da ima zivotnog iskustva,niti slifa, niti komunikacije, jer to je nesto sto se gradi zivljenjem,minutama, satima, danima, godinama....
Jer ne moze biti novi most u Mostaru stariji od starog mosta u Mostaru :D
Naravno individualne varijacije uvijek postoje,s ozbirom na zivotne okolnosti odredjenih osoba, no sustina je ta.

Mislim da razlika od 1 ili 2 godine i nije neka velika razlika...ali sve preko se vec osjeti. Ja recimo svakodnevno budem na kafi sa momcima koji su stariji od mene po 7-8 godina pa do mladjih 2 godine. Milion puta je bolja komunikacija sa ovim prvima. Jer zene brze sazrijevaju...priznali vi to ili ne, nauka je to dokazala :wink: Jer cure mladje 2 godinu su zrelije od momaka tog uzrasta. Ja to inace pratim kad sjedim u drustvu :wink:

Zanimljivo je i sledece da cure od 25 godina tesko da ce biti sa nekim ko ima 16 ili 17, ali zato one sa 33-35 godina ce rado biti sa nekim momkom od 25. Te koje su presle 30-tu su ili neudane, ili nisu imale duze partnera ili zele da se osjecaju podmladjene i da budu pozeljne i rado nalaze mladje. Imam takvih par prijateljica cak i iz rodbine :wink: ali sve to je kratkog daha, jer kada se "potrosi" tjelesna privlacnost i kada treba da se krene na nesto dalje , zivotno i trenutno...nema dovoljnog kapaciteta da tece ujednacenim ritmom i to puca.
Kako ono Lepa Brena pjeva "decko mi je skolarac pa mu saljem dzeparac ..da ide u kino da mu bude fino..kad u disko krene da se sjeti mene" :D :D :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Meni je drago da smo se napokon razumjeli.

Ja sam zaista mislila da se iza tog nicka krije neko koga znam vec dugo. :D
Nije mi namjera bila da te izivciram.

A pisanje velikim slovima se shvata kao galama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 01:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pa venti...sto nisi procitala odakle sam...pa bi vidjela da me ne znas :wink: :)
aaah...i ja se nadam da se razumijemo...barem priblizno onako kako sam ja mislio :wink:

cigancice...fin ti je odgovor :) , ali ja sam vec napomenuo da karakterisem cure od 25 za sebe starije, sto opet ne znaci da su stare...
pobogu, pa ne zivio mi 30 godina, pa da cure od 25 mozemo nazvati stare...ma neee...to sam govorio u svoje ime :wink: ...kontas?! :D

poz!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 02:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Dobro je, ja josh nisam stara ni blizu... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 07:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
A ja sta naklafraste oko godinica.....kokare nam se ne daju smesti...klinci ni pod razno...a omladinci i dalje pjene mastajuci kako bi neku stariju koku valjalo svaliti.....i tako je to..u krug .....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 07:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gipsy_girl je napisao:

Zanimljivo je i sledece da cure od 25 godina tesko da ce biti sa nekim ko ima 16 ili 17, ali zato one sa 33-35 godina ce rado biti sa nekim momkom od 25. Te koje su presle 30-tu su ili neudane, ili nisu imale duze partnera ili zele da se osjecaju podmladjene i da budu pozeljne i rado nalaze mladje. Imam takvih par prijateljica cak i iz rodbine :wink: ali sve to je kratkog daha, jer kada se "potrosi" tjelesna privlacnost i kada treba da se krene na nesto dalje , zivotno i trenutno...nema dovoljnog kapaciteta da tece ujednacenim ritmom i to puca.
Kako ono Lepa Brena pjeva "decko mi je skolarac pa mu saljem dzeparac ..da ide u kino da mu bude fino..kad u disko krene da se sjeti mene" :D :D :D )

U potpunosti se slazem sa gipsy_girl. :D

Dodala bih samo da je razlika kad ona ima 25,a on 16/17 dosta izrazenija (veca) nego kad ona ima 33,a on 25.
Nije veca kada mjerimo prostom matematikom,ali realno gledano kako ljudi stare (da ne mislite da mrzim tu rijec :D ) razlika u godinama ima sve manje uticaja na razliku u tempu i nacinu zivota,te zrelosti.
Govorim generalno,ali svako pravilo ima svoje izuzetke ("koji time sto su izuzeci potvrdjuju pravilo" - dodala bi moja profesorica srpskog :D ).
A i sa 20-ak godina ljudi su vise podlozni tudjem misljenju (sta ce reci drustvo i okolina),nego kasnije.
Takodje sa 18-20 smo jos uvijek puni ideala i vise osudjujemo,nego u zrelijim godinama,kada shvatimo da u zivotu nije sve crno ili bijelo i da je ljudski i pogrijesiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 07:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Takodje sam primjetila da u licnim oglasima muskarci izmedju 20 i 35 godina uglavnom traze partnerke svojih godina (nekoliko godina mladje ili isto godiste).
Muskarci od 40 traze partnerke od 5 do 15 godina mladje,vjerovatno i zbog potomstva,jer su zene njihovih godina na neki nacin hendikepirane u odnosu na muskarca istih godina.
Ali ljudi od 55,60 i vise imaju toleranciju plus/minus deset godina.

Isto tako,u onim izdanjima "Moja tajna","Moja romansa","Moja ljubav","Moja istina" i ostalim uvijek ima mnogo vise muskih oglasa,iako su to novine koje pretezno citaju zene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 08:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
hej zvucnjak,godine sa zrelosti imaju puno toga......

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Dobro je, ja josh nisam stara ni blizu... :lol: :lol: :lol:

aaahaaa...saaad si skontala pitanje...bravo! :wink: :lol:

mogli ste ovako fino odgovarati i prije, a ne napadati me zbog te rijeci starije...
eto, jos je i vi sada koristite :wink: :D

da...ta razlika izmedju zrelijih osoba i nije toliko velika, ali razlika izmedju osamnaestogodisnjaka i cure od 25 je u vecini slucajeva dosta velika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 13:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kod mene je najveca razlika bila da je ona 5 god. starija
sto ce reci da je moguce al` to zavisi od zrelosti momka i vjerovanja djevojke da je momak zapravo zreo i ne trazi samo "starku" u koju ce da umoci
sa mladjima od sebe se jos do sad nisam nikako uklopio

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
Grozim se na cinjenicu da karakterisete cure preko 25 kao starije :wink: meni je starija zene sad tek negdje 55-60 ...a sve do tad je djevojcica-djevojka-cura-zena-srednja dob pa tek onda zrela starija dob... mada priznacu ja kad sam imala 18..i meni je 25 izgledalo jako daleko i starooo :D tako da kad dodjes u taj uzrast i dalje ces biti tako mlad, cio, veseo, smijaces se svojom glupostima iz 18-te a uzivati u znanju :wink: i zrelosti :wink: u 25-te. Tako ce biti kad dodjem 30-tu mislicu na 25-tu etc etc ...

Ako mislite na zrelost u smislu sexualne zrelosti neko moze u u 18-oj da ima iskustva duplo vishe nego neke cure u 25-oj ali ova sa 18 nije bila u prilici da razmislja o nekim drugim zivotnim situacijama niti je mogla da upozna veci broj ljudi, niti da ima zivotnog iskustva,niti slifa, niti komunikacije, jer to je nesto sto se gradi zivljenjem,minutama, satima, danima, godinama....
Jer ne moze biti novi most u Mostaru stariji od starog mosta u Mostaru :D
Naravno individualne varijacije uvijek postoje,s ozbirom na zivotne okolnosti odredjenih osoba, no sustina je ta.

Mislim da razlika od 1 ili 2 godine i nije neka velika razlika...ali sve preko se vec osjeti. Ja recimo svakodnevno budem na kafi sa momcima koji su stariji od mene po 7-8 godina pa do mladjih 2 godine. Milion puta je bolja komunikacija sa ovim prvima. Jer zene brze sazrijevaju...priznali vi to ili ne, nauka je to dokazala :wink: Jer cure mladje 2 godinu su zrelije od momaka tog uzrasta. Ja to inace pratim kad sjedim u drustvu :wink:

Ja volim ove djevojcice od 60 pa do 65 nekako mi se najvishe svidjaju pogotovo to sto su tako usporene i imaju vremena za sve cicini ti se da vrijeme stoji kada si sa njima ah ta dokonost kako je to slatko a tek zaboravnost to me najvise fascinira i da na kraju to prelijepo tjelo svo nekako mrezasto i mekano ranac na ledjima non-stop covjek bi pomislio da idu na fitnes stalno...sex mmm dojke kao dve predivne pogacice i da ''suva shljiva'' predivno nemam rijechi .... svakom bi pozelio :lol: :lol: :lol: :lol:

Ribe su najbolje od 20-25 sve preko je ono... staro :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
SlipKnoT je napisao:
opet kazem...nisam rekao da sam zreo (kao vi) jer koliko vidim, mladji sam dosta od vas sviju...i vidim i to da mojih vrsnjaka ovde mozda ni nema :roll: nisu zreli dovoljno da bi raspravljali o tome :lol:

Ovo je bilo jako :)

ventilator je napisao:
Kao trece - zbog toga starije cure izbjegavaju balavce,oni uvijek moraju da se dokazuju i kurce ,uopste nisu u stanju hladne glave razgovarati,niti prihvatiti zezanciju ako smatraju da to zezanje ide na njihov racun.

Kahm..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 11:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
nisam ispratila temu od pocetka, al cu samo dodati....da volim mladje momke......one zrelije od svoje generacije-jeste ima ih malo.....a i vise se trude od ovih 'starijih' pa cak umeju i bolje da udovolje devojkama :)
.........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 11:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
lujkacha_NS je napisao:
nisam ispratila temu od pocetka, al cu samo dodati....da volim mladje momke......one zrelije od svoje generacije-jeste ima ih malo.....a i vise se trude od ovih 'starijih' pa cak umeju i bolje da udovolje devojkama :)
.........

do neke granice se slazemo
imao sam takvu ljubav ona malo starija ja malo mladjan i bilo je divno
al eto
savjet mladjim momcima pripazite se takve stvarno ne znaju (a kad je to ijedna znala) sta hoce te vas moze ucjenama i stocim pretvoriti u svoje kuce, papucara, itd....

budite ono sto jeste i ne dajte nikom da vam namece svoje misljenje a posebno ne njoj

uostalom ko nju pita za misljenje njeno je samo da kaze da ili ne u bilo kakvoj raspravi i zakljucku na kraju razgovora a ne da bude
bla, bla, bla, bla, bla, bla..... i na kraju :"da draga" ne daj ni ti njoj kad ona ne da tebi

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]