banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 20:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2019, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
shakal je napisao:
Freak on a leasH je napisao:
Pošteni Srda je napisao:
Ne ne....primjer je odlican....ubjedio si me....sve je ok....ne znam za koji djavo se uopste one budale okupljaju vec 9 mjeseci....
Okupljaju se zbog Davida sigurno.
Pa ili zbog toga ili zbog nekog drugog nezadovoljstva a ocigledno ni jedno ni drugo nema razloga jer stanje moze biti ili ovakvo ili gore...gore necemo....sve super...idemo dalje...

Nema problema, ali onda to ne zoveš pravda za Davida i ne maskiraš time.

Slazem se...trebalo bi ovi protesti da se zovu drugacije...doduse mislim da se vise i nece moci maskirati nakon vecerasnjeg intervjua Davidove majke...i ona je rekla da je to to i da dalje ljudi moraju bez nje i Davora....

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Vrijeme je da se skinu maske. Nezadovoljstvo je veliko i ono je probilo kroz tragediju ove porodice. Inače podržavam izraz i bunt naroda ali ovaj ne mogu,jer gazi preko mrtvog djeteta da ispuni svoje sebične ciljeve.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Džontra je napisao:
Choban je napisao:
mimikrija je napisao:
Džontra je napisao:
Draško i Davor jesu malo blesavi, ali realno ovo oko državnog udara stvarno je smiješno...

Meni je zanimljivo kakvo je to društvance koje je Davor okupio oko sebe, te ovaj osuđivan za ovo, te onaj za ono...og gengstaz sve oko njega, samo GTA San Andreas muzika fali...

Jesu li došli pred zgradu RTRS,jesu.Ako uđeš i emituješ program saopštenja kao u svim tkz.revolucijama i pozivaš na znaš šta ...dešava se da se znaš šta....pokrene masa.Sve je to već viđeno.Sjeti se Senada Hađifejizovića,onog Murata i eto ti na ulicama hiljade hodočasnika... :evil3:

Nisu ušli u zgradu RTRS-a, ako se ne varam bili ispred i tražili da ih ovi "prebroje".
A i da su ušli i emitovali bilo šta, nije RTRS jedina tv kuća u BL. Ispalo bi smiješno, kao što je i priča o državnom udaru.

RTRS nije jedina ali je državna TV, to jeste jedan od državnih udara...ali to ne znači da su ovi to planirali...

Za drzavni udar je potrebno da se okrene policija ili vojska ili i jedni i drugi....toga ovde nije bilo ni u naznakama....to da li ces upast na TV i nesto objavit je krajnje nevazno...ti nesto objavis, dodje policija i istjera te i objavi demant i gotovo....nit udara nit ikog djavla....

Ne lupat, ne moze drzavni udar.
Brale za to moras imat drzavu!!
Udar moze!! :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Strane tajne službe prebacile su Davora Dragičevića u jednu zemlju regiona po nalogu odlazećeg američkog ambasadora u BiH Morin Kormak, objavio je portal “Dnevno.ba”, pozivajući se na saznanja iz obavještajnih krugova.

“Davor Dragičević je po nalogu Kormakove u noći između 30. i 31. decembra od strane stranih tajnih službi, koji su te noć boravili u Banjaluci, hitno iz tog grada prebačen u Sarajevo, odakle je dalje, po nalogu američkog ambasadora, prebačen u jednu zemlju regiona”, naveo je ovaj portal.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
http://www.rtvbn.com/3935562/federalna- ... rila-ubice

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jebo ga bog, državni udar je svaka promjena vlasti van zakonskih osnova za to. Može ga izvest policija, vojska, Davor, ili Bubi Frubi...
A televizija spada po to jer je nekad bila samo jedna, i vjerovalo se da ono što se tu kaže je istina...po toj (glupoj) logici, Davor kaže uživo da je došla smjena vlasti, to je to... Onda bi policija koja izvrši upad i makne Davora vršila novi, drugi državni udar...
Glupo, jeste. Al kad je rulja onomad upala u zgradu RTSa u Beogradu, i to je bio državni udar...
Opet naglašavam da debilko 1 i 2 nit su to planirali nit su sposobni...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:
http://www.rtvbn.com/3935562/federalna-policija-otkrila-ubice

Dakle, fenomenalni komentari s tim da policija nije jos uvijek nista zavrsila..

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Pa hajte ljudi.
Državni udar podrazumijeva kompletnu logistiku omo preuzumanja svih poluga vlasti.
Znači svih. Takođe podrazumijeva, kao najblažu varijantu, hapšenje čelnih ljudi države u svim oblastima, koji se skidaju sa vlasti.
Jebo me svak ako davor i ekipa oko njega uopšte znaju pažljivo razmatrati, a kamoli izvesti državni udar.
Priča snsd o tome je smiješna za bilo koga ko imalo može da razmišlja.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Kad kazem vlast ne mislim direktno na Dodika nego nekoga ko je nekom tamo nesto...a ne vjerujem ja u pricu kako je on haker i da su nesto imali pik na njega direktno, nego su ga zbog neke gluposti htjeli pretuc, stvari krenule kako ne treba i on podlegao i onda kud ce sta ce naprave onu retardiranu konferenciju....

Da su pripadnici MUPa RS ubili Davida, tijelo mu nebi ni danas ne bi bilo pronađeno. Ovo je primjer kad jedan običi policajac pokuša da zataška ubistvo:
https://www.fokus.ba/vijesti/crna-hroni ... c/1273999/

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako se neko sjeca pokusaja zauzimanja drzavne televizije u Turskoj i ucesca odredjenog broja vojnih struktura u istom, onda valjda moze shvatiti da je ovo bezvezna priča, ili jos gore, ako postoje dokaz da je Drasko zaista vodio razgovore na ovu temu, onda pod hitno da mu se da uputnuca za Jakes.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
sinip je napisao:
Strane tajne službe prebacile su Davora Dragičevića u jednu zemlju regiona po nalogu odlazećeg američkog ambasadora u BiH Morin Kormak, objavio je portal “Dnevno.ba”, pozivajući se na saznanja iz obavještajnih krugova.

“Davor Dragičević je po nalogu Kormakove u noći između 30. i 31. decembra od strane stranih tajnih službi, koji su te noć boravili u Banjaluci, hitno iz tog grada prebačen u Sarajevo, odakle je dalje, po nalogu američkog ambasadora, prebačen u jednu zemlju regiona”, naveo je ovaj portal.
Ovo mi je trebalo, hvala

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Davor u ovom trenutku s Rotšild grupom i britanskom krunom pregovara o preuzimanju vlasti u Republici Srpskoj....Zašto niko ovo ne vidi????

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ahhahaha dobro je ovde, koliko se sa svih strana pretjeruje

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja sam to još danas shvatio kada je na mene pala pahulja u obliku grba te moćne porodice.

Elem, država udarila na Davida i Davor udario na državu. Ravnoteža gluposti.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Hoces da poistovjetis KiM sa Libijom...kao tamo se jednako dobro zivi kao sto se zivjelo u libiji....mi smo libijski scenario davno prezivjeli, nemoj se uopste za to hvatat....banke su strane, rudna bogatstva su strana, spoljnji dug se sve vise gomila...ako ti je MUP RS neka utjeha svaka ti cast....

Nije bas vezano za Davida ali
Brale Freak, razumijem ja tebe sta pricas, lijepo je to slusat projekcija glasa ti odzvanja preko sale ali vid te izdaje izgleda ne vidis dalje od koraka...!
Vidim jos se uvijek zivi u 19 i 20 vijeku ....prevazidjenom ideoloskom narativu i starom politickom diskursu.
Cuj cuda kazes ti: Banke su strane, rudna bogatsva su strana, spoljni dug se sve vise i vise gomila.....

Prikazuje se i objasnjava svijet na marksistickim osnovama vlasnistva te upravljanja procesima u bazi....cccc! Ne kazem ja nista protiv cika Marksa i tete Roze naprotiv.
Medjutim!

"Strano" to vise ne postoji, gdje ti zivis okreni se malo usli smo u 21 vijek ne samo vremenski, gdje si ti ostao?

Ko je dionicarski vlasnik najvecih svjetskih banaka??
Ko je vlasnik "Svjetske" Banke?
Ko je vlasnik MMF?
Ko je na celu najvecih svjetskih korporacija?

Jesu to "Domaci" ili su to "Strani"?

Kako miluju "Domaci" a kako deru "Strani" daj malo razgrni na nivou 12 godina da razumijem ja i djed Dragutin iz Josavke.

I zasto uopste to unosis u ovu temu?
Zasto guras politiku i saradu i ti u jednu porodicnu tragediju a kazes da ne treba tako?

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 04 Jan 2019, 22:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Elem, sto se tice drzavnog udara... Neke stvari u odredjenim situacijama se ne smiju izgovoriti zbog vlastitog zdravlja.

Sistem ne prasta necu u vojsci sve da si nebitan guster koji je drugi dan tu, ne prasta vikanje bomba/allahuegber u vozu/stadionu i ne prasta pominjanje drzavnog udara u objektivno bezazlenim demonstracijama.

Nema poslije ha ha ha ja se salio.
Danasnji drustveni sistem je dizajniran tako da na sve ove pojave djeluje preuvelicanim mjerama.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 04 Jan 2019, 22:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Džontra je napisao:
Jebo ga bog, državni udar je svaka promjena vlasti van zakonskih osnova za to. Može ga izvest policija, vojska, Davor, ili Bubi Frubi...
A televizija spada po to jer je nekad bila samo jedna, i vjerovalo se da ono što se tu kaže je istina...po toj (glupoj) logici, Davor kaže uživo da je došla smjena vlasti, to je to... Onda bi policija koja izvrši upad i makne Davora vršila novi, drugi državni udar...
Glupo, jeste. Al kad je rulja onomad upala u zgradu RTSa u Beogradu, i to je bio državni udar...
Opet naglašavam da debilko 1 i 2 nit su to planirali nit su sposobni...

E tako...+1x2 i na kvadrilion

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Danasnji drustveni sistem je dizajniran tako da na sve ove pojave djeluje preuvelicanim mjerama.

Чисто због тога да се сљедећа будала замисли прије него проба. Коме то није јасно и треба да најебе.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2019, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
sinip je napisao:

Чисто због тога да се сљедећа будала замисли прије него проба. Коме то није јасно и треба да најебе.
A pametan i normalan čovjek bi uspio? Pošto kažeš , sljedeća budala...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2019, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Botine dobro jutro...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]