banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 04:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2019, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Ma samo vucem paralele, kod nas neke milionske odstete se spominju

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
veljo1981 je napisao:
Ma samo vucem paralele, kod nas neke milionske odstete se spominju

Pa jeste, kaze lijepo gradonacelnika povelika je suma u pitanju al zlo je vece sto steta jos traje.
Kaze on da ce jos se to osjecat bar par godina sto dolaze.

Red bi bio da Davidov fond ucestvuje bar simbolicno a Drasko "and company" ostalo.
Moze bar toliko za svoj grad, uostalom to su samo pare!! :)

btw, pa zamisli samo koliko bi novaca neko morao potrosit na ovakvu reklamu? A njemu to drugi placaju....ehee!!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 04 Jan 2019, 18:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka

Ma da, ipak smo mi turisticka meka a za taj pariz niko nije ni cuo

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Svaka cast vlastima na odigranoj predstavi...dobro su sve smislili...jedino jos ostaje da Davor negdje ispliva i to je to...u svakom slucaju sve je razbijeno i spremno za 9. januar da se pokaze kako smo jak entitet...pride su jos unistili i opoziciju koja je opet pokazala da je nedorasla i neorganizovana, meni je stvarno tesko da povjerujem u sve gluposti koje oni rade i iz plusa koji su imali barem u BL oni se srozaju u totalni minus...Davor ako i ne ispliva nakarikat ce mu kojekakve gluposti poput tog drzavnog udara i koristiti ga kao primjer borbe protiv pokusaja napada na RS...na prvu sam mislio da su pucali sebi u nogu za katolicki bozic ali na kraju se potvrdilo da je vecini ljudi ovde ipak dobro i nemaju ni gram razloga da nesto promjene...SNSD je rizikovao u zadnjih 9 mjeseci sve i na kraju im se rizik isplatio, ili su samo dobro racunali...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Draško i Davor jesu malo blesavi, ali realno ovo oko državnog udara stvarno je smiješno...

Meni je zanimljivo kakvo je to društvance koje je Davor okupio oko sebe, te ovaj osuđivan za ovo, te onaj za ono...og gengstaz sve oko njega, samo GTA San Andreas muzika fali...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neko mu je objasnio da ako hoce da se tuce protiv kriminalaca mora da ide sa kriminalcima....

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Brale001 je napisao:
sinip je napisao:
Ако ми се нешто деси крива је "Ција". :lol: Да уђе у записник.

Provjereno tebi nece nista.

Jel radi ona tvoja paralela i kopiranje izmedju hapsenja Draska S. i Eric Drouet? Erika pustise sta je sa nasim mladim "Robespjerom" i gdje mu je Danton??? :D

Наш "Робеспјер" изгледа има јатаке који би могли да га укопају мало више, ако буду "пјевали како треба". :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:35 
https://www.banjaluka.com/drustvo/suzan ... ca-davora/

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Freak on a leasH je napisao:
Neko mu je objasnio da ako hoce da se tuce protiv kriminalaca mora da ide sa kriminalcima....

Neko mu nije objasnio da ako želiš da se predstaviš kao drugačiji, ne trebaš se opasati istima kao što su oni...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:

Neko mu nije objasnio da ako želiš da se predstaviš kao drugačiji, ne trebaš se opasati istima kao što su oni...

Kako god....doduse danas nije ni tesko nakamarit gomilu nekih gluposti bilo kome....nije da branim nekog kriminalca sa dosijeom al opet imamo ministre sa vazecim presudama pa opet nista....tako da....kod nas ovde covjek bas ne moze bit nacisto....

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

...na prvu sam mislio da su pucali sebi u nogu za katolicki bozic ali na kraju se potvrdilo da je vecini ljudi ovde ipak dobro i nemaju ni gram razloga da nesto promjene...

А је'л ти стварно мислиш да било ко ко није "буџетски ухљеб" (на републичком или општинском нивоу), није "друг члан" и не зависи му посао од тога како гласа, има три чисте и икаквог разлога да опцију СДС/ПДП види као бољу алтернативу тренутном стању?

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A jel ti stvarno mislis da su oni jedina alternativa...ili se i dalje vodimo onim "nema bolje"...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ОК, ко је алтернатива?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Патетитка, Шлагер ниво:

https://www.rtvbn.com/3935543/sta-cete- ... davor-i-ja

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka

A jel ti stvarno mislis da su oni jedina alternativa...ili se i dalje vodimo onim "nema bolje"...
Kao da je bitno koja je partija na vlasti ako ne rade svoj posao

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iskreno nemam pojma....na kraju krajeva narod ima mogucnosti da i tog nekog novog koji dodje skine sa vlasti....problem je kada se neko zadrzi ovoliko dugo napravi autokratiju a to ne valja nikako...jesi ti svjestan da je trenutna vlast toliko jaka da se izvuce sa par ubistava bez ikakvih problema i to bez da ikoga mora da zrtvuje...ubili su Djurovica pa sada i Davida i niko nije odgovarao za to...u slucaju Djurovic su barem gurnuli onog Radinkovica a kad im je to proslo bez pompe sad nisu gurnuli nikoga...eeeej...nikoga...nego kao klinac se napio i okliznuo...eto zato treba da se mjenja....nije stvar da li je neko drugi bolji nego je drugaciji a inace svi su ista govna al ne valja ako se dugo zadrze....

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka

Malo je tesko povjerovati u to da bi vlast ubila Davida

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iskreno nemam pojma....na kraju krajeva narod ima mogucnosti da i tog nekog novog koji dodje skine sa vlasti....problem je kada se neko zadrzi ovoliko dugo napravi autokratiju a to ne valja nikako...jesi ti svjestan da je trenutna vlast toliko jaka da se izvuce sa par ubistava bez ikakvih problema i to bez da ikoga mora da zrtvuje...ubili su Djurovica pa sada i Davida i niko nije odgovarao za to...u slucaju Djurovic su barem gurnuli onog Radinkovica a kad im je to proslo bez pompe sad nisu gurnuli nikoga...eeeej...nikoga...nego kao klinac se napio i okliznuo...eto zato treba da se mjenja....nije stvar da li je neko drugi bolji nego je drugaciji a inace svi su ista govna al ne valja ako se dugo zadrze....

Ти ако мислиш да је Власт убила Давида, мислим да стварно тешко може да се води дијалог с тобом, али да покушам.

Значи немаш појма ко би могао а опет ладно истресаш закључак да је већини ипак добро...

Та да народ има могућност да новог скине с власти је супер. Наравно да има, ено и они у Либији имају могућност, након скидања "диктатора" да скину и ове. Ал' баш. Тај начин постављања реченце ме увијек подсјети на сцену са "тон филмом" из "Маратонаца" и реченицом "а сад мало она".

Па није побогу СНСД извео државни удар и направио аутократију него људи побјеђују на демократским изборима, или мислиш да су избори покрадени?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad kazem vlast ne mislim direktno na Dodika nego nekoga ko je nekom tamo nesto...a ne vjerujem ja u pricu kako je on haker i da su nesto imali pik na njega direktno, nego su ga zbog neke gluposti htjeli pretuc, stvari krenule kako ne treba i on podlegao i onda kud ce sta ce naprave onu retardiranu konferenciju....u sustini slicno kao sa Djurovicem...vise slucajno nego namjerno...to mi je ipak prihvatljivija prica...al ta kolicina bahatosti je stvarno postala nenormalna....to je i razlog svih ovih desavanja....prebahati su...doslo se dotle da je obicni konobar iz agapea toliko bahat jer je SNSDov da gleda na tebe kao na nizi rang...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2019, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jel ja stvarno trebam tebi objasnjavati kako su oni dobili izbore....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]