banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 00:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jun 2005, 22:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
Kao sto neki od vas znaju (a neki mozda i ne, neke vjerovatno i boli qrac)
kka je u nedelju bio na turniru u bg zajedno sa najboljim ekipama iz scg i nasim starim poznanicima ZLO-m (aka digitalplayground) iz BN.
E sad polako .... Subota 22:00 sva sestorica se nalazimo u rns (vlado, ig0r[zasto mu volim staviti ovu 0 u nick X], elite, brzi, pero(iz rns) i ja) i polako picimo na autobusku (ustvari igor je bio tamo x)) i u 23:30 polako krecemo za bg.... Oko 4:00 pocinje drama na granici (znaci vlado idiot nema niti pasos niti licnu kartu ... i samo zbog "dobrote" srbijanskog policajca uspjeva preci granicu).... oko 6:00 smo stigli u bg, i polako krenuli negde da razmenimo pare (opet vlado ispada idiot posto ne pusta peru da ih zamjeni na autobuskoj, u stilu sto bi se mucili ... lako cemo) oko 9:30 smo se dovukli do metro-a te se tamo smarali jos jedno sat vremena... oko 10:30 (vjerovatno i vise) sjedamo .... i ne bas tako skoro pocinje prvi mec vs pb@de_inferno
pocinjemo dobro uzimamo kao t 13:2 uz dosta finu igre cetvorice igraca(ovo cu dodati na kraju) kao ct pocinjemo previse opusteno i dopustamo ljudima da uzmu "dosta" partija 3:8 opet osti "neko" ima problema sa koncentracijom....
drugi mec mrnjau tras@de_dust2 opet pocinjemo FANTASTICNO kao terori 14:1!! i opet se sve ponavlja 2:10 opet ista stvar sto se igre tice
treci mec vs neki likovi@de_nuke e jebo me svako ako ih serviticium nebi pobjedio 16:0 (bomba nije videla onaj crveni krug)
i onda nas ogranizatori "pustaju" na zasluzen odmor .....
pocinje 1/8 finala (e sad ovde su se desavale NEVJEROVATNE stvari ali bas nevjerovatne ..... rekao sam isto i na kraju turnira ... nebi mi bilo krivo da su nas ljudi pregazili ali onako pobjedili ..... bozeeeeeeee.....) Znaci mec treba da pocne (promjenili sobu ali i sudiju) i lik ladno kaze SVAKA rec recena nakon sto vam hp padne na 0 vam donosi opomenu a nakon trece se mozete pakovati .... pod uticajem tih reci pocinjemo mec ... i istorija se ponavlja kao ct 7:8 (naravno izgubili smo prvih 6-7 rundi dok se nismo "zabrinuli" pocinjemo kao terori [tragicno izgubili smo obe 1 runde, sto i nije tako cudno] i dolazimo u situaciju da imamo rezultat od 14:14 (imamo pare imamo psihu imamo bre sve i izgubimo) 29 runda probijamo site ostajemo 4vs2 i glupo gubimo... 30 runda site probijen bomba postavljena 2vs1 i lik defa bombu a da ga zivi nisu ni skontali ....
E sad ninja koji je sluzio kao magnet za svaki zivi metak sam naravno bio ja x) nije da se pravdam ali od sebe ne ocekujem 30+ fragova po mapi ali ono sto se juce desavalo je bilo smesnooooooooooooooooooo (koncentracija mi je bila na 0 (ipak negde na -15136437) ali sta mogu ....)
Eto znaci to je skoro sve oko turnira sto je interesantno... (senki bi mozda bila interesantna jedna na rolerima [inace razlog zasto je vlado kidao] x))
ako koga zanima jos nesto .... pm me ili neka napise na ovom topicu
Respect 2 all (videcete trebace vam)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 01:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Fino fino. samo sam cheko kad ces da napishesh izvjeshataj, poshto na RUR-u faktichki nije bilo nishta recheno osim da ste ispali u osmini..u svakom slushaju svaka chast na odlasku i tako..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 10:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Jun 2005, 08:56
pa nem abrige momci...

ja znam shta znachi cijelu noc putovati i pocheti mech (posebno u popodnevnim satima)...

vidjecete u Parizu druga pricha skroz...

gl i ono josh vaznije hf

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 11:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2005, 19:55
I tako znaci ispali 1/8 finala kaki likovi ebga bitno da ste ucestvovali ...
Sta kazes ima likova koje i mi mozemo dobiti 16:0 ha ha valjalo bi otici ...Haj mozda dodjemo u bl prije nego sto odete u Pariz vidjecu sa zderom da skrpimo neku ekipicu ... pa da vidimo jeste se ishta poboljsali ... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]