banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2005, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
V@nja je napisao:
Na to sam i mislio .. zato me i ta scena kada ih onaj lik ubija malo zbunila. (a mozda on postaje Dzoker?)

Taj lik je takođe malo ubijen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2005, 18:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Posto se radi o pocetku,mozda su mislili da Batmobil mora izgledati onako kako izgleda,manje elegantan I sl ,jer je vremenski stariji od ostalih batmobila.
I meni se cini da je Joker ubio Brusove roditelje uprvom dijelu,prije nego sto je postao Joker.Sjecam se te scene u onoj mracnoj ulici.
Ono je definitivno neki sporedan ulaz u operi.Hajde,mogu I to podnijeti jer sva pozorista na npr.Broadway av u NYC imaju takve ulice oko sebe,ali jeste li vidjeli vrata te opere????To mi je cudno sto bar njih nisu renovirali,jer izgledaju kao vrata napustenog skladista.

Poslednji put menjao taksi dana 21 Jun 2005, 18:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2005, 18:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Lisa_Simpson je napisao:
Fil mi je dobar, ali me stalno nervirala ona njegova maca, zaboravila sam kako se zove... Najgore mi je bilo kad je stalno govorila:"Neki ovdje rade, za razliku od tebe" ...

Definitivno najgluplja recenica u filmu.
Moram jos reci 2 scene koje su mi bile dobre.
1.Scena koju smo trebali vidjeti odavno a nismo je kada on usstaje u onoj pecini a sismisi se razlete oko njega a on stoji mirno.Meni je ta scena bila mocna.
2.Super mi je i on scena kada ulazi u pecinu a vrata se otvaraju pomocu tipki na klaviru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2005, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Vader je napisao:
V@nja je napisao:
Na to sam i mislio .. zato me i ta scena kada ih onaj lik ubija malo zbunila. (a mozda on postaje Dzoker?)

Taj lik je takođe malo ubijen.

Totalno sam to zaboravio .. c c c (a dobar dio prvog dijela filma se vrtio oko toga :) Sramota ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 20:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
Po svim pricama Joker nikada nije ubio Brucove roditelje.Koliko sam ja upoznat to sam su ubacili u 1 dio da bi ucinili zanimljivijim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 21:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Evo, pogledao sam film i takodje se slazem da je film za desetku.
Nekako mi je izgledalo, kada sam analizirao (tokom filma) pricu, da ispadne kao dva filma, ali se savrseno uklapa u jedan. Da, ovo definitivno nije jedan od onih filmova koje jedva cekate da zavrse.
Batmobil prosli mi je bio elegantniji i nekako prikladniji za Batmana, iako se ni ovome kvalitet ne moze osporiti... Posebno njegove funkcije (koje su definitivno bolje od proslog).
"Nije bitno ono sto je unutra. Odlikuju te djela koja cinis." <-nesto u tom smislu... Nice sentence!
Ono na kraju, kada je pokazalo onu kartu, ja nisam odmah ni shvatio da se radi o Jokeru. :) To je pomalo nagovjestavalo drugu pricu.
Nego, sta je bilo sa svim onim ljudima koji su bili zatrovani otrovom za haluciniranje? Ja nisam primijetio da su oni 'ozdravljeni'? :roll:
I da, Gothnam City mi se veeeoma svidio, nasuprot prethodnih. Prije je izgledao manji!

Eto, sve u svemu film je super! 10/10

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 23:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Gledao sam film danas. OK, dobri efekti i to ali nije "moj" film. Sto se tice rezisera, Christophera Nolana, mlad je i ima puno talenta kao sto smo vidjeli u Memento, Insomnia i sad Batman Begins.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 08:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 12:31
Faint je napisao:
Po svim pricama Joker nikada nije ubio Brucove roditelje.Koliko sam ja upoznat to sam su ubacili u 1 dio da bi ucinili zanimljivijim.

Jeste Joker. To je objavljeno i u stripovima. Ali, tada nije bio Joker nego neki sitniji (i mladji) kriminalac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 12:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
A da, sta je Alfred htio reci Bruce-u kada je rekao da moraju popraviti temelje jednog dijela kuce (jugoistocnog?)???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 15:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
FLASH je napisao:
A da, sta je Alfred htio reci Bruce-u kada je rekao da moraju popraviti temelje jednog dijela kuce (jugoistocnog?)???

Sala. Citava kuca je razjebana i onda kao "I think we need to improve the foundation of the south-east corner" ili nesto sl. Ironicno, jer cijela kuca se raspala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja mislim da je time htio reći da uz kuću trebaju obnoviti i Betmenovu "radionicu" jer je ona bila ispod tog dijela kuće.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto vise gledam reklame za film, sve bi radije napravio krug onim Batmobile-om po gradu ;)

Sto se tice popravke jugoistocnog dijela kuce, Vader je upravu, Batcave se nalazi ispod njega

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2005, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Vader je napisao:
Ja mislim da je time htio reći da uz kuću trebaju obnoviti i Betmenovu "radionicu" jer je ona bila ispod tog dijela kuće.

U pravu si, ako se setite kako izgleda Batmonovo sklonishte iz svih ostalih delova, jasno vam je da to definitivno nije jedna vlazha pecina, ja se dobro secam na pochetku filma kad ona devojchica kazhe Alfredu kako je Brus propao kroz rupu na severoistochnom delu imanja.

A shto se tiche Jockera, to nije omanuo niko do samog scenariste.Prvi deo je prvi deo, i tu jasno stoji da je Jocker ubio njegove roditelje, a svi ostali delovi se prirodno nadovezuju na prvi, tako da je samo ovaj izrod.To su morali malo bolje uraditi.

A shto se tiche izlaza, samo se setite gde mi izlazimo iz Multiplexa Kozara :)

V@nja, shto se tiche tebe, nece biti problem, samo izdvoj 1,6 mil dolara.To je bila prva stvar koju je gl. glumac upitao "da li ce moci zadrzhati auto" ali mu je rezhiser uzvratio da bi to bio preskup poklon, jedino da mu odbiju od plate, naime vec su dva takva prodata po ceni od 1,6 mil US$, tako da bi se moglo i za tebe neshta srediti chim skupish lovu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 01:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iz kog dzepa da ti dam tih 1.6 mil USD? :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Pogledala sam B.B.Zestok film. :D Uzivala sam od pocetka do kraja. 8/10.

Scene borbe - snimane sa 120 kamera. :wink: Katie Holmes je greeeeeska.
No, ali i medjutim...ostatak ekipe su sampioni.
Liam Neeson je totalni maestro, Christian je zeznut :D , treba li nesto dodati glumi Michael Caine-a ?
Cak su i sporedni likovi tipa vodje League of Shadow warriors extra. :P

I mene je dojmila scena na kojoj mirno stoji medju sismisima.

Kad Liam kaze: "You travelled the world...
Now you must journey inwards...
to what you really fear...
it's inside you...
there is no turning back.
Your training is nothing.
The will is everything. "...heheh

I..." Justice is balance ". :D

Kad je u pitanju scena napustanja opere, mislim da je to hiperbola lica i nalicja Zapada. :)

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]