banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 10:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ovo je vrlo zanimljivo.

Možda to iskoristim za neku temu, mada sam nešto o tome već pisao. Eksperiment joj je uspio, i pokazao je nešto, nešto što se vjerovatno moglo i očekivati. Mislim da iz svega toga dosta mogu naučiti i oni koji su joj vjerovali, i koji su padali u agonije zbog onoga što je ona "doživljavala". Nadam se da su razmislili o svemu i da nisu dozvolili da im eventualni bijes i gorčina zbog nasamarenosti onemoguće uvid u korisne pouke koje mogu za sebe izvući iz svega toga.

Inače i meni je dok sam ovo gore čitao sve to bilo vrlo sumnjivo. Možda je drugačije kad se to čita u "real time"-u.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Iskreno,ovo objasnjenje je cisto sranje. :D

Na insistiranje komisije joj je trebala "anonimna anketa"?
A za potrebe te "ankete" ona je pisala o seksu na radnom mjestu,svojim velikim grudima,pusenju dok joj dragi vozi...i tako u nedogled o seksu i uvijek o seksu cijele 2 godine...?!?!?!
Koji to fakultet i koja komisija zahtjeva anketu u trajanju od 2 godine (pa za to vrijeme vrijedni studenti ostave iza sebe pola fakulteta)?
A da ne pominjem raniju "anketu" na IRC kanalu u trajanju od ko zna koliko.

Uz sve to i ovaj post,prije price o anketi:

Citiraj:
02-06-2003 17:48
Nisam ja taj koji treba da se stidi, nego Vi sami

stvarno grozno, procitao sam Vase postove... U pocetku sam plakao, na kraju mi se sve smucilo...Ne mogu da vjerujem, od toliko ljudi koje je divnim opisivala, uzivala u svakom trenutku citanja,....fuj...

Ja stvarno ne znam sta je ona prije pisala, jer nisam od samog pocetka sa njom na Forumu, sada zalim sto sam uopce saznao za sve ovo...Mislite da ste Vi ispali budale sto ste povjerovali, a ja bolesnik sto takvo nesto lazem????????

Nadam se da ste smirili svoja srca, a na moje niste mislil????? mislite da ja ne bih volio da ovo sve nije istina i da sanjam ili LAZEM?????

FUJ, provjeravate, prijetite...DIVNO, APLAUZ, NAKLON od mene za Vas...

Zelite dokaze...
Dobit cete ih....polako.... Danas dodjem ovdje da olaksam dusu...a ispade da se niko nikada od Vas i nekom teskom trenutku nije zakacio na net i jadao se????

Dobit cete i smrtovnicu, i smrtni list sve sve sve cu Vam skenirati jedan dan i postaviti...ne zato da bih nesto dokazao nego da Vam pokazem kako okrutni mozete biti...

P.S. izvinjavam se onima koji su vjerovali i koji i dalje vjeruju. Znam da nema potrebe pistai i prvdati se, ali jednostavno ne mogu da vjerujem... Ipak ne mogu biti toliko odvratan, hvala Vam za one teske trenutke u kojima ste ipak sa vjerom bili uz mene.

A onda se 06-06-2003 08:45 pojavljuje sa pricom o anketi.

Mislim da trebas biti zaista poremecen da potrosis 2 godine svog zivota (a i vise,ako uzmemo u obzir IRC) na takvu za*ebanciju,samo da bi citao kako te ljudi oplakuju i zale za tobom.

Iskreno,kad se sve desavalo,djelovalo je realno.
Pogotovo ako se uzme u obzir njen forumski staz i uglavnom veselo i vrckavo pisanje.Nije djelovala kao jedna od "forumskih samoubica".
Nije to bio prvi ni jedini slucaj na tom forumu da neko "umire".
Bio je i neki klinac koji boluje od raka,pa ga svi tjese,a on odjednom prestane pisati.
Nakon nekog vremena pojavi se neko drugi i usput spomene da je taj djecak umro...
Uglavnom,na ovaj Sorajin stos su nasjeli gotovo svi (u prvom trenutku zaista svi).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 00:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ja inace ne pratim taj forum, ali sam link do teme dobio od nekog na chatu, pa sam pogledao o cemu se radi. Nakon procitanih par stranica, bilo mi je sve sumnjivo, sto sam i rekao toj osobi, koja mi je dala taj link. Ta osoba sto mi je dala link, naljutila se na mene sto sam "bezosjecajan" i sto sumnjam u izjave osobe pod nickom Soraja, ali ja se nisam dao ubijediti da je sve to istina.

Normalan suprug u tom trenutku NEMA sanse da sjedi za kompom i kuca poruke po forumu. To mi je bila prvo sto mi je zapalo za oko, a komentari drugih "nevjernih Toma" su samo potvrdili moju sumnju.

Na kraju su mnogi optuzili vlasnika sajta monitor.hr i forum.hr da je on sam to uradio ili je angazovao neku osobu, kako bi tom pricom povecao broj posjetilaca na svojim sajtovima. To mu je i uspjelo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 01:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ipak, svaka njoj cast.
uspjela je u onom sto je naumila...
ne znam samo kako je imala snage toliko dugo vremena da se " zajebava "... svasta.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 01:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Dajte mi link...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 03:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Dajte mi link...

hocu i ja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Link na temu na kojoj "umire" :
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=13337

Link na temu koja je objasnjenje br. 1 :
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=13605

Link na objasnjenje o "anketi" potrebnoj za faks :
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=13928

Neke od njenih tema prije nego sto "umre":
Dvije bebice su stigle (nakon poroda) : http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=10799
Seks nakon poroda (uopsteno) : http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=11937
Njen prvi seks nakon poroda : http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=13139
Prva setnja sa bebama : http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=13208
Problemi sa grudima nakon poroda : http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=12026

Na neke starije teme ne znam da li vise postoji link.Ranije je postojao nacin da se dodje do tema pisanih na starom forumu,ali ja ga vise ne znam naci ili je mozda ukinuto to "skladiste".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
I_am je napisao:
ipak, svaka njoj cast.
uspjela je u onom sto je naumila...

Otprilike tako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Ne ide mi u glavu sta coveka moze naterati da se onako ponasa... ipak, nisu svi normalni koji sede pred racunarom...

Doduse, vec sam nesto slicno doziveo '98.ili '99. na ircu (ne secam se servera, kanal je bio #Beograd - chat kanal sajta http://www.beograd.com)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Povraticu... Ali, jedino mi je chudno to shto se ona tako uzivljavala u pisanje. Pisala je tako prirodno, kao da joj se to sve stvarno dogadja... Shto se tiche sexa nakon porodjala, sve je opisivala... Da li je moguce da se neko moze toliko uzivjeti da pishe lazi?! Ona je totalno zivjela u imaginarnom svijetu, tj. virtualnom. Stvorila je totalno drugu lichnost... Svima je bilo zanimljivo slushati njene priche... Pomalo je i pretjerivala u njima.... Bice da je to do nedostatka sexa jer reche na kraju da ni nema momka... Uzas, kakvi ljudi hodaju ulicama, nije ona jedina sigurno.......!
Btw. koji je tvoj nick tamo, ventilator?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo upravo citam. e cura nije normalna majke mi.
dosla sam do stranice kad je objavila da je umrla.
jadni oni ljudi, spavali nisu nocima, plakali...

a kad skontas, pa dobro je da je zajebancija...... ipak je smrt u pitanju..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Sada da postavim polu-laicko pitanje.
Ako se desi dovoljno snazan vaginalni grc, da zaustavi vensku cirkulaciju u krvi, trebalo bi se desiti sledece: (sjecam se nekih metoda o zaustavljanju krvarenja, koje spominju da se ne smije obustavljati cirkulacija duze od pola sata)

Uslijed nakupljanja arterijske krvi u penisu, koja ne moze da napusti isti, stvara se pritisak koji sprecava dolazak svjeze, oksidovane krvi u penis. Vene koje se nalaze na povrsini penisa (odvode krv) su nefunkcionalne, zbog pritiska koji na njih vrsi vaginalni zid. Samim tim, nakon nekih sat vremena, trebalo bi doci do nekroze tkiva, zar ne? Znaci da bi muskarac u toj situaciji, nakon sat-dva necirkulisanja krvi , vjerovatno nepovratno izgubio funkciju penisa, ili mozda citav penis? Koliko sam u pravu, zna li mi neko odgovoriti? Ako je tacno ovo sto sam rekao, ovo bi trebala biti sudbonosna poruka muskarcima koji se nadju u ovoj nezgodnoj situaciji, da odmah zovu medicinsku pomoc :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

M@3X mi je nick na tom forumu.
Samo sto sad jako rijetko pisem.
Na starom serveru sam bila mnogo aktivnija (tada sam i ovdje bila dosta aktivnija,imalo se vise vremena :D ),kako je server padao,tako sam ja isla i na neke druge forume...elem sad je sve manje vremena za bilo koji forum,a ovaj nas domaci mi je najdrazi. :) Nema previse ljudi,nema previse spama...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]