banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 13:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 14 Nov 2018, 20:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Od prošle sedmice,on je quratz na biciklu :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kako kome, nečije smeće je nečije zlato...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Imamo li takvog forumaša (a imamo svakvih :lol: ),kome je respektabilno ovo što je g Čavić uradio?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ušao je na glavni ulaz :lol:
A neko ne može ni na pomoćni :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 20:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo,ipak imamo Čavinog fana..Choban!! 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Schlager je napisao:
Imamo li takvog forumaša (a imamo svakvih :lol: ),kome je respektabilno ovo što je g Čavić uradio?

A u čemu je problem sa njegovim postupkom ?

Od njega se ne može očekivati da sruši vlast, jer sa svoja 4 poslanika ne može uraditi ništa.
Dakle, dobio je ponudu da bude dio vlasti, zbog toga je i izlazio na izbore ? Ušao u vlast, ili će ući, whatever, ugl tamo gdje bude njegov resor ima priliku da provodi politiku stranke.

Zašto sve gledaš kroz pro i kontra Dodika ?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Schlager je napisao:

Ja ne znam kako hejt dolazi od tebe koji najviše od nas živiš u prošlčosti...te SDS je stariji od Republike Srpske, te SDS je bio ovo, te SDS je bio ono...a ne poštuješ jednog lika koji je bio predsjednik...
to su dvostruki aršini...Da ne znam bolje pomislio bi da ope mljuaš i spletkariš napaćeni forumski narod...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Jes, Chavin plaćenik :lol:
Jedared si me prozvao PDP-ovim fanom.
Daj se skoncentriraj :lol:

Zar je bitno ko je na koji ulaz ušao.
O jbt o čemu neki pričaju, koalicije se dogovaraju po restoranima i kafanama ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odgovor za obojicu,mada sam dosad o ovome pričao samo Motu i nekim ljudima iz te priče,nisam nešto se ni sjetio banjalukaforuma da bih tu pisao ljudima,koji ,osim Krola,i nemaju dodirnih tačaka sa pričom...kampanja,prije mjesec i po negdje...ubio se naš saborac,Krolov i direktni,ali i svih nas koji nosimo tu vojnu poštu u knjižici Vojne Policije..Dragan Barjakterević iz Ribnika...narodni heroj,ljudina...pred njihovim rovovima se tukao sa njima,kao u srednjem vijeku...i,pošto Srpska Pravoslavna Crkva ne priznaje ta samoubistva..nema popa.,Dragan Čavić mu drži govor na sahrani...kasni na našu tribinu u Šipovu...uplakan govori,odakle je došao..i ko se ubio...zato što nije mogao živjet život dostojan čovjeka...i kaže "ako je iko ikad sumnjao u mene...znajte,da im ovo neću oprostit...zbog Dragana i njegovih kostiju,sa ovim režimom nema razgovora..ova banda se ruši"!!!!.... Žao mi je što sam ovo morao napisat,nisam imao namjeru....ali čisto,da vidite kakvom profilu čovjeka tražite opravdanje...Zbog ovoga još više volim Mirnu i Medu,iako nisu u mojoj stranci...jbm mu mater..iako smo dodirnuli svako dno..i ekonomsko...i sportsko...i moralno...pa nemoj da se pretvaramo u kokoši,koje pamte od hranjenja do hranjenja :(

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Džontra je napisao:
[a ne poštuješ jednog lika koji je bio predsjednik...

To se zove doslijednost jer ne poštuje ni sadašnjeg predsjednika, a ni buduću predsjednicu. Ni Biljanu Plavšić. Kontam da mu je jedino Radovan po mjerio bio.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Schlager je napisao:
...ali Vukanović je danas jako lijep članak napisao...

čo'ječe, nastavljaš da nas obaraš na patos svojim dosjetkama!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Schlager je napisao:

A u čemu je problem sa njegovim postupkom ?

Od njega se ne može očekivati da sruši vlast, jer sa svoja 4 poslanika ne može uraditi ništa.
Dakle, dobio je ponudu da bude dio vlasti, zbog toga je i izlazio na izbore ? Ušao u vlast, ili će ući, whatever, ugl tamo gdje bude njegov resor ima priliku da provodi politiku stranke.

Zašto sve gledaš kroz pro i kontra Dodika ?

Možda ga ne gotivi jer ih je napustio i osnovao svoju stranku ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
as ti gospe ja sam šokiran da je jedan političar rekao jedno a učinio drugo. ŠKANDAL!

Šlageru, od političara na tom nivou možeš očekivati bilo šta da urade, bez obzira na prezime i stranačku boju. Jest ljigavo, amoralno ali sve osim neočekivanog. Odrasti jednom ili barem gledaj politiku očima odraslih ljudi.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Ajd ljudi pa Mile ovo slaže ko onu mađarsku kocku.Samo su neki kolateralna šteta.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Zar nije bilo dovoljno što je nekada SDS-u prije bilo do toga da Čavić ne postane gradonačelnik, nego da sruše vlast... Zar mu se nisu odužili tada za taj odlazak :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
as ti gospe ja sam šokiran da je jedan političar rekao jedno a učinio drugo. ŠKANDAL!

Šlageru, od političara na tom nivou možeš očekivati bilo šta da urade, bez obzira na prezime i stranačku boju. Jest ljigavo, amoralno ali sve osim neočekivanog. Odrasti jednom ili barem gledaj politiku očima odraslih ljudi.

Ovu moju priču o Čavi,pokojnom Draganu,sahrani u Ribniku i tribini u Šipovu,nećeš u medijima nać..ali možeš je na 20 nezavisnih izvora provjerit,sa ljudima vezanim za SZP,korpusnu policiju,građanima Ribnika i Šipova...ako misliš da ja lažem ili patetišem...Ili nek ti Krol provjeri,nisam ga odavno čuo...ali on zna sve i jednog iz te priče,bolje i od mene...Pa onda sam zaključi,da li taj Čavić jedno slovo tvoje podrške zaslužuje..ili,ako je podrška preteška riječ,onda razumjevanja,koje si iznio u ovom postu

Poslednji put menjao Schlager dana 14 Nov 2018, 21:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sjedi, pa pročitaj ponovo šta sam napisao.

Čuj slovo podrške. Ne osporavam tvoju priču, samo ti pokušavam objasniti kako si ti naivan blago rečeno i kako misliš da je politika neko viteško nadmetanje a ne valjanje u blatu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nije problem sto slager naivan pa vjeruje politicaruma na rijec, problem je sto on izgleda stvarno vjeruje da se neko ubio zbog lose vlasti...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
shakal je napisao:
Sjedi, pa pročitaj ponovo šta sam napisao.

Čuj slovo podrške. Ne osporavam tvoju priču, samo ti pokušavam objasniti kako si ti naivan blago rečeno i kako misliš da je politika neko viteško nadmetanje a ne valjanje u blatu.

Poenta svega.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2018, 22:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

drugari,pitanje,mimikrija,shako,rocker..onako drugarski,vidim sa vama se moze i bez vrijedjanja....jos mi ovo demistifikujte....na nekom primjeru..mozda ovom najsvjezijem,vezanom za Cavu i NDP (mada ih u SDS ima i mnogo,mnogo vise!!)....i to sto kazete,valjanje u blatu...svi su isti....

Mirna i Medo (odbornici NDP u Skupstini Grada Banjaluke,ako neko ne prati)..koji su prisustvovali tim gadostima u Ribniku i Sipovu...zasto oni sad ostaju uz narod,svoje glasace....ako je tako kako vi kazete,zasto,kao Novakovic,ne cuce danas uz Cavu na hodniku,cekajuci da ih Mile primi....i udijeli neko Ministarstvo ili fotelju u Elektroprenosu ili Putevima (Mile jos nije presjekao koju ce im od te dve koske baciti)....trece su ili cetvrto,u toj hijerarhiji NDP,i sigurno im jebena fotelja ili Ministarstvo ne bi pobjeglo

Imate li objasnjenje za to?

Ili ipak ima nade za ovu nasu Banjaluku,dok ima i takvih koji ne idu samo za onim sto je "pametno" po forumskim mjerilima?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]